morgana64 Burun Estetiği Ameliyatı

morgana64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
174
0
46
İstanbul
kızlar benım dun bantlarım cıktı :16: ama bı durum var gozeneklerımı azırı hıssedıyorum dokundugumda ıclerı dolmus sıyah noktaların :2: onlar ıcın ne yapabılırım?

şu an burun derin çok hasas o yüzden elleme bence 3 hafta dolunca pembe maske yap ben öle yaptım:64:

gözünaydın canımm :))) bencede siyah noktalarını ellemee burnunu bi süreliğine unutt :D çok fazlaa takıntı yapma bikaç ay sonraa naparsan yap :D

delı olucam bunlara sıyah nohta bandına bıle ızın vermedı doktorum:50: kulak copuyle alkolle sılıyorum yatısır dıye..putur putur elıme gelııyooo:30:

gözünaydın canımm :))) bencede siyah noktalarını ellemee burnunu bi süreliğine unutt :D çok fazlaa takıntı yapma bikaç ay sonraa naparsan yap :D

yaa fondoten surerken bıle tırsıyorum sadece gunes koruyucusu suruyorum burnuma sanırım pudrayla ıdare edıcem :37: bı kac ay sonra da ızın vermezler allah bılır delı olmak uzereyım:52:

yaa fondoten surerken bıle tırsıyorum sadece gunes koruyucusu suruyorum burnuma sanırım pudrayla ıdare edıcem :37: bı kac ay sonra da ızın vermezler allah bılır delı olmak uzereyım:52:

bnde sürmeyi düşünmüodum fondöten ama artık sürüyorum çok sert dokunmaa yavaş yavaş sürebilirsin bncee

bende amaliyat olali 14 gun oldu..ve sinirden oluyorum..zaten burun cirkin ve sis birde ustunde birsuru siyah nokta var..sikamiyorumda..kesede yapamiyorum :D cok hassas!!
su bantlari bende bi sorayim doktoruma:50:

bende amaliyat olali 14 gun oldu..ve sinirden oluyorum..zaten burun cirkin ve sis birde ustunde birsuru siyah nokta var..sikamiyorumda..kesede yapamiyorum :D cok hassas!!
su bantlari bende bi sorayim doktoruma:50:

alkollu tonıkle sıl bence nazıkce yaglanmasını da onle.. hatta acıcak pamukla bıle sılerken ben ondan kulak copuyle sılıyorum ıgneyle kuyu kazmak gıbı ama napalım:59:

morgana64 merhaba, öncelikle geçmiş olsun diyorum.,
benim erkek kardeşimin burun ameliyatı olması gerekiyor, sanırım sen hakan çoşkuna ameliyat olmuşsun?
senden rica etsem kaça ameliyat olduğunu (özelden de mesaj atabilirsin) ve nerede olduğunu yazarsan sevinirim.
bildiğim kadarıyla hakan hoca uludağ ünide çalışıyor, randevü alabileceğimiz özel kliniği offisi var mı?
birde sgk ameliyatın herhangi bir yüzdesini kapsıyor mu?
erkek kardeşimin estetik amaçtan ziyade içerisinde eğrilik var, ve etlerinin küçültülmeside gerekiyor.
birde silikon tampon mu kullanıyor?
eğer ofisinin bi telefonu varsa gidip görüşmek istiyoruz. tabi tavsiye ediyorsan :))
enson olarak fotoğrafın varsa, gönderirsen çok sevinirim..
teşekkürler

Back
X