morganna'nın çeyizi =)

morganna bayıldım çeyizlerine,belli ki hepsi çok özlenle seçilmiş güle güle güzel mutlu günlerde kullan canım.

çok ciciler bendemi alsam ki ayy kafam karıştı eve tencere felan alıp yığmıyım böyle cici şeyler alayım

morganna sana da çok soru sordk bu gün ama çay setinde baya hoşmuş cnm ya hisardan alıym diodm ama pahalı biraz, bunun fiyatı neydi cnm markası fln,
bende çok seviorm bu pasta kurabiye standları camdan olanlar çok hoş bernardoda vardı evt

ayy bayıldım hepsineee:)

şuan azcık yogunum tek tek nerden aldıgını sorcam sonra:)

2013 Geliniiiiiiiiiiiii:76:

Harika şeyler almışsın hepsine bayıldım tek tek:) Çok ciciler, inşallah güzel günlerde kullan canım...

morgannacım bize acil cevap ver çay setidemi bernardo hadi lütfen çok pis çeyiz alasım geldi akşam alcam ama o cici sosluklarından alcam

ayy bayıldım hepsineee:)

şuan azcık yogunum tek tek nerden aldıgını sorcam sonra:)

2013 Geliniiiiiiiiiiiii:76:

Harika şeyler almışsın hepsine bayıldım tek tek:) Çok ciciler, inşallah güzel günlerde kullan canım...

morgannacım bize acil cevap ver çay setidemi bernardo hadi lütfen çok pis çeyiz alasım geldi akşam alcam ama o cici sosluklarından alcam

teşekkürrr ederimm kızlarr nilcim ne demek herşeyi sorabilirsin tatlım hisardan alacaktım ama indirimlli zamanına denk getirmiştim ozaman aldım bernardodan 200 küsürdü fiyatı ben 150 almıstım cnm
lalojecimm teşekkür ederim inşallaaah

peki bernardonun indirmli zmaanından mı aldn cnm 150yse çok ama çok iyi, 6 kişilikleri bu kdr çünkü bildiğim kadarıyla,
bende uygun zmanı beklerm o halde

peki bernardonun indirmli zmaanından mı aldn cnm 150yse çok ama çok iyi, 6 kişilikleri bu kdr çünkü bildiğim kadarıyla,
bende uygun zmanı beklerm o halde

evet canım indirimden almıştım bide outletti =) ben hep outletinden alışveirş yapıyorum daha hesplı oluyo bugun gidicem akşam fiyatına bakarım canım

günlük yemek takımınla günlük pasta takımına özellikle bayıldımmmm..
hepsi çok güzel güle güle kullanman dileklerimle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…