çok saol kuzu güzel güzel kanepelerde yaparsn sen şimdi bunlarla
çok şekerler güle güle kullann
morganna bayıldım çeyizlerine,belli ki hepsi çok özlenle seçilmiş güle güle güzel mutlu günlerde kullan canım.
çok ciciler bendemi alsam ki ayy kafam karıştı eve tencere felan alıp yığmıyım böyle cici şeyler alayım
morgannacım bize acil cevap ver çay setidemi bernardo hadi lütfen çok pis çeyiz alasım geldi akşam alcam ama o cici sosluklarından alcam
morganna sana da çok soru sordk bu gün ama çay setinde baya hoşmuş cnm ya hisardan alıym diodm ama pahalı biraz, bunun fiyatı neydi cnm markası fln,
bende çok seviorm bu pasta kurabiye standları camdan olanlar çok hoş bernardoda vardı evt
ayy bayıldım hepsineee:)
şuan azcık yogunum tek tek nerden aldıgını sorcam sonra:)
2013 Geliniiiiiiiiiiiii:76:
Harika şeyler almışsın hepsine bayıldım tek tek:) Çok ciciler, inşallah güzel günlerde kullan canım...
morgannacım bize acil cevap ver çay setidemi bernardo hadi lütfen çok pis çeyiz alasım geldi akşam alcam ama o cici sosluklarından alcam
peki bernardonun indirmli zmaanından mı aldn cnm 150yse çok ama çok iyi, 6 kişilikleri bu kdr çünkü bildiğim kadarıyla,
bende uygun zmanı beklerm o halde
evet canım indirimden almıştım bide outletti =) ben hep outletinden alışveirş yapıyorum daha hesplı oluyo bugun gidicem akşam fiyatına bakarım canım
kuzum nerdeki bu outlet istdamı??
bakarsan çok seviniriz kuzum burda paylaş kontrol ederm ben akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?