moskova ve sevgilim:(

kızlar uzun uzun konuştuk başta sinirler baya bir gerilsede sanırım tatlıya bağladık. Gelmesini istediğimi söylediğimde çok sert bi tepki aldım işte daha yeni gelmişmiş bizim için gitmişmiş tamam dedim hadi 3-4 ay daha beklerim dedim yok oda olmazmış hem eylülde gelse bile tekrar gitmeyi istiyormuş falan filan delirdim tabi ne demek ya yılllarca ben seni mi beklicem ki başta giderken böyle konuşmamıştık. Adam orda kendince planlar yapmış bana söyleme gereği bile duymuyor:47: ikimiz için çalışıyormuşşşş çalışıyorsun da ben orda çalışmanı istiyormuyum ki:45: saçma sapan şeyler geveleyip durdu bende madem öyle bitti dedim. Bunu duyunca birden değişti tabi çünkü çok ciddiydim ömrüm boyunca onu mu beklicem. Hemen tamam en geç eylülde gelicem valla bir daha gitmicem türkiye de başlıcam işe diyip durdu inanmıyorum sana hayır bitti dememe rağmen yeminler ede ede tamam dedim. eylül elbette gelicek kızlar ve görücem giderse bir daha sonsuza dek biter ha gitmezse herşey güzel olur inşallah

Rabbim hakkın da hayırlısı,güzeli neyse onu versin .Türkiye de çalışması sizin için daha güzel olur bence başka bir şehir falan olsa tamam bir de Rusya ...

Canım bak şimdi...

Eğer sen sevgiline güveniyorsan ve o güveni alıyorsan olay bitmiştir...
Evlenmeden önce benim eşim de yurtdışında çalışıyordu.
Ben de senin gibi kıskanıyordum.
Bir gün ne yaptı biliyor musun?
Aldı eline laptopu açtı webcamı bana evi gösterdi.
Salonda ful filipinli kızlar vardı.(Diğer arkadaşlarının çağırdığı kızlarmış)
Benim eşimse odadan çıkmazdı.
sürekli msnden görüşürdük.web cam açıktı.Zaten erkenden yatardı.
Haftanın 6 günü çalışırdı.
Yapacak olan insan heryerde yapar.
Yapmayacaksa da isterse rusya moldova ukrayna...
neresi olursa olsun yapmaz.

simdi oyle diyosunuz ama benim esim de gitse kudururum
oncelikle rus kizlari cok guzel
ve bize gore cok rahatlar o konularda barlar sabah aksam dolup tasar
bi de erkek uzakta olunca her kesden
ister istemez bi seyler olur
ben azeriyim mesela Azerbaycandan binlerce erkek orada calisiyo ve %90 nin rus sevgilisi var
onlardan kopmak da o kadar kolay degil
burda neredeyse rusyada calisan erkekle kizlar evlenmiyo kesin orda yasadigi bi kadin vardir diye

Son düzenleme:
ben azeriyim mesela Azerbaycandan binlerce erkek orada calisiyo ve %90 nin rus sevgilisi var
burda neredeyse rusyada calisan erkekle kizlar evlenmiyo kesin orda yasadigi bi kadin vardir diye[/Q

Azerin mrb Azerbaycanda mı yaşıyorsun ?

Ben de baküdeyim şuanda eşim burda çalışıyor sen nerde oturuyorsun ?

burda neredeyse rusyada calisan erkekle kizlar evlenmiyo kesin orda yasadigi bi kadin vardir diye[/Q

Azerin mrb Azerbaycanda mı yaşıyorsun ?

Ben de baküdeyim şuanda eşim burda çalışıyor sen nerde oturuyorsun ?

Lena sana ozel msj attim ama kusura bakma unutmusum senin ozel msj atamadigini

rusya nın fuhuş konusunda türkiyeye göre daha rahat olduğunu hep duyarız..
ama bu tamamen erkeğin elinde..
bir erkek oturmasını kalkmasını bildikten sonra hiç bir kadın onu zorlayamaz..
rabbim şeytana uydurmasın inş.

Azerin ben nerimanovda oturuyorum.eşim aeroport inşaatında çalışıyor.Yaklaşık 1 aydır burdayız.
Şirvan buraya uzakmış :) Evet Türk'üm.
Evet özel mesaj atamıyorum siz çalışıyor musunuz neler yapıyorsunuz? özel mesaj atabilirsin.

kayınbabam çalışmış 6 ay ben evlenmeden önce..
hep anlatırmış kızlar banka kapısında beklerdi diye...
erkek avlamak için..
kayınbabam hiç avlanmamış anlattığına göre ama tabiki allah bilir

Kizlar bende moskovada yasayan biri olarak yazma geregi duydum sayfaya yeni uye oldum sayilir bende nisanliyken esim moskovada calisiyordu ve ben turkiyede kiskanclik krizine giriyrdum ama sadece kendimi yiprattim. Soyliyecegim su 1. Suan moskovadayim evliyim 2 esime guvenirim kadinlara guvenmem her kadin bir erkegi bastan cikarabilir.3 buradaki rus kadinlar hepsi olmayabilir ama geneli ozellikle kara kas kara gozlu erkek gordugunde yiyecek gibi bakiyorlar.cok seye sahit oldum burada ornegin birgun yemek yemege ciktik esimle baska masada oturan cift dikkatimi cekti .kiz adami yemek yerken bile tahrik ediyor dilini cikararak adama biseyler anlatmaya calisiyor falan ve daha nicesii namus kavrami olmayan insanlar bunlar tabi hepsi icin soyleyemem benim gorduklerimin hepsi erkek delisi

Canım ben moskovada yaşıyorum
3 sene olacak
Zannettiğiniz gibi rusların hepsi güzel manken gibi değil.
Her milletin olduğu kadar güzeli var.
Sadece fazla iddalı giyiniyorlar.
Sevgilin zengin gibi gözükmezse sorun yok.
Burda herşey paraya bakar.
Takım elbise giymişsen her kapıdan geçersin havalanında kontrol bile yapmazlar.:ssz:

geçen gün yemek yerken yan masamdaki çocuk: abi diskoya giriş bile 100 euro , moskovayı seçerek hata yapmışız 4 günde bi b.k yiyemeden döndük diye arkadaşına dert yanıyordu :))

yok canim luks klublere bile 50 tl ile giriliyor
nerden bahsetmisler bilemedim ama moskova cok pahalli sehir olsa da gece hayati hic de oyle degil

rus kızlarına böyle yapıştırmalar yapılması canımı çok acıtıyor.
tanıdığım bir çok türkten daha namuslu rus arkadaşlarım oldu benim!!
sen cok sansliymissin
benim karsima cikan oyle rus belki bir tanedir o kadar
Erkek arkadaşıma güveniyorum dememelisin bana kalırsa
Türk erkeklerinin rus hatun merakı meşhurken :ssz:
Hele ki paralıysa erkek arkadaşınız
kesinlikle oyle ama asil mevzu rus kadinlari
cunku onlar icin adam evli mi hic muhim degil
yeter ki erkegin parasi olsun
ve erkek TURK olsun bayiliyorlar
sadece bir aksam yemegine baskasiyla yatiyorlar, gunu birlik iliski sonrasi
o kadar net ki bu malesef
tabiki genelleme yapmak istemiyorum ama gece hayati, icki, sonra kizi evine aldin mi tamam

Son düzenleme:
ve bence moskovaya erkek arkadasini gonderen kisi kesinlikle cok dikkatli olmali
birsey yapiyorsa erkek muhakkak acik verir
ne bileyim emailinden bir sekilde uye oldugu sitelerden gelen bir email, birsey..
en okumus en terbiyelisi de alsan, cevredeki abaza turk arkadaslarini gorunce, abuk sabuk rus kiz bulma siteleri var, oralara uye oluyor bizim turkler ve sonra ordan birini ayarla ertesi gun birlikte yasamaya basla falan
ya da hic olmadi klubte yanina git, yarim saat icinde saril op, sonra evine gotur
birebir gordum hepsini
cunku cevrenin etkisi de cok herkes yapiyor
ve en acisi evli olup da esi turkiyede bekleyip de, burda rusla evli hayati yasayanlar
Allah kimseyi sasirtmasin
ama erkeklerin iradelerini kaybetmeleri malesef cok kolay
ve illa asiri guzel olmalari gerekmiyor rus kadinlarin, suratina akilmayacak ruslari koluna takip gezenleri de cok gordum

burda neredeyse rusyada calisan erkekle kizlar evlenmiyo kesin orda yasadigi bi kadin vardir diye

ben de ayni fikirdeyim ve orda yasayan turk erkeklerinin de yuzde 90ninin rus sevgilisi oldugunu dusunuyorum

Son düzenleme:
moskovada bir erkeğin aldatmaması imkansız neredeyse.Benim erkek arkadaşım gitmişti o anlattı olayları barlara gidiyorsun 90 kız 5 erkek var o 5i de zaten barmen kızları soyuyorlar vs gibi egzotik ortamlar mevcut.Sokakta dahi teklif ediyorlarmış cafe de heryerde erkek arkadaşınıza rus kızların yazması olası.O yüzden %99 aldatacaktır ama sizin ruhunuz bile duymayacaktır bunu siz rahat olun

Türkiyede ne fuhuşlar dönüyor da el altından hepsi.
Siz söylemişsiniz zaten; yapacak olan her türlü yapar. :34:
Siz bir bayansınız, size karşı bir yanlışı olursa bunu hissedersiniz ya da er geç ortaya çıkar.
Bunu gördüm, yaşadım bugüne kadar :)

Back
X