Motivasyona ihtiyacım var/çalışmak istemiyorum

kadının senesi fazladır, işten çıkarırlarsa tazminat yükü gelir, bu nedenle dokunmazlar. muhtemelen sizi de kadının dayanamayıp istifa etmesi için tutuyorlar ısrarla. çünkü ona göre çok yeni ama bilgilisiniz.
kıdem nedeniyle gurur yapıp gitmesi için üst yöneticiler bu durumu bozmak istemiyor olabilirler.

muhtemelen kadın da başka bir yerde çalışamayacağının farkında.
gitmemek için direniyor, bunu yaparken de hırsını böyle alıyor.

tek yapacağınız umursamaz olmak.

Bu kisi yuzunden motivasyonunun dustugunu, isini cok sevdigini ancak bu kisinin tutumlari yuzunden ise gelmek istenedigini bildirmelisin. Bu kisiyi idare etmekten yoruldugunu soylemelisin. Bu senin performasini dusurur. Birimini degistirmeseler bile seni baska bir odaya verip ayni isi orada yapmani saglayabilirler. Bu ruh hastasi yalnizlastirilmali bence.

Bu kadar rahat konusmasına musaade etmem. Fıkrını degistirmeye calısmam. Banane onun fıkrınden. Derim kı benım yanımda ona buna lag sallamak yok. Konusamassın. Herkese ne dedıgını gidip soylerım .dedigi anda da soylerım zaten. O bu kadar rahat atip tutuyorsa sorun etrafındakılerde. Neden boyle tiplere musade edşyorsunhx kı. Herkes susarsa gormezden gelırse bunun normal olduguna ınanacak.
Sorundan kacmayın sorunu cozun.ben hep boyle yaklasarak sorunlarımı cozerim.yaptım oluyor.

Dedikodu yaptıgında günah lütfen benım yanımda konusmayın bende günaha giriyorum.Rica ederim dikkat edin buna gibi konusun.Diğer söylenmeleri için de kulaklık takın:) cok basıt aslında karsısında muhattap bulamayınca bır muddet sonra susacaktır.

Bence is başvuruları yapmaya başlayın ve patronunuza rest cekin. Belli ki kadını bir tek siz idare ettiginiz icin sizi ondan ayirmicaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…