motivasyona ihtiyacım var yardım edin!!!

ilyada79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2008
185
1
96
Uşak
günaydın kızlar,
1,5 yıllık evliyim hiç korunmadık geçtiğimiz ay çocuk için dr gittik.
yapılan tetkiklerde eşimin sperm sayısı 0 çıktı.
şimdi izmirde smyrna tüp bebek merkezine gitmeyi planlıyoruz.
adetime 2 gün var ve ben çok gerildim.
ve durmadan ağlıyorum bu ağlama kriziyla nasıl olacak bilmiyorum.
bu durumda olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

öncelikle Allah yardımcınız olsun canım.bir problem olduğunu duyduğumuzda hepimiz aynı şeyleri yaşadık emin ol.bu duygulardan kurtulmanın en iyi ilacı zaman.birde buralarda aynı problemden ötürü pozitif sonuçlanan tedavilerin olduğunu bilmek.tüp bebekte tese yapılarak kanallardan mutlaka canlı hücre buluyorlar merak etme.hatta gecen sene bi arkadaş vardı burda.tese ile tüp yaptılar tutmadı.sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı.tese ile bazen kanallar açılabiliyormuş ve sonraki ay gebe kalma şansın olabiliyormuş doğal yoldan.sende en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeğine kavuşursun inşaallah.sevglier...

hituci çok teşekkürler.
son 20 gündür bu problemi yaşayan arkadaşları takip ediyorum. güzel sonuçlar alan çok arkadaş var ama yinede tedirginliğim geçmiyor. birde bu problemi yaşayan arkadaşlar bana geçirdikler uygulamaları anlatabilirlerse çok mutlu olurum. bu konuyla ilgili hiç birşey bilmediğim için sanırım çok fazla gerginim.

ilayda canım geçmiş olsun inşallah herşeyin kolaylığını bulursunuz ve allahın izniyle kavuşursunuz bebeğinize bu sitede senin gibi ya da ona yakın durumlarla çok karşılaştım ve pozitif sonuçlara da rastladım bizim öyle problemimiz yok ama bebeğim yok yine de oluyorda sonrası gelmiyor işte bizde 4 yıllık evliyiz çok üzgün ve stresli olduğuna eminim ama doktora gidip tedavilere başlayınca herşeyin çok daha güzel bir şekilde ilerleyeceğini sende göreceksin

canim bende ilk problem oldugunu esimde bir yildan sonra ogrenmistim
bizde 0 degil ama bende buyuk sok yasamistim cok zor oluyor o gunler esimle ayrilma noktasina gelmistik
kendini suclu hissediyordu ama allaha sukur gecti o gunler simdi tedavi olma pesinde kosturup duruyoruz
arkadaslarinda dedigi gibi tese ile sperm bulunabiliyor ki insallah sizinde oyle olur
allah yardimciniz olsun
ama tek tavsiyem
tedavilerinizi aksatmayin yani ustune gidin
allah yardimcimiz olsun

canim benim hepimizin basindan ayni seyler gecti bazilarimizin sorunu büyük bazilarinki kücük ama bu tedaviye baslamaya adim atdiysan senin moralinin düzelmesi en önemli ilac yani herzaman icin moralini yüksek tutmalisin,egerki rabbim bize anelik duygusunu yasatacaksa zaten hersey adim adim ilerliycek......
ALALH yardimcimiz olsun canim..

teşekkür ederim arkadaşlar. benimde ilk öğrendiğimizde o psikoloji ile boşanalım dedi. 2-3 gündür biraz daha toparlamış durumda. Allahtan şimdilik maddi bir problemimiz yok en azından ilk deneyim için ve hemen tedaviyi kabul etmeside büyük bir mucize. gideceğimiz merkeze karar vermiş durumdaytız ama ben yinede acabalarla doluyum. izmirde bu işi en iyi yapan neresi arkadaşlar bilgisi olan var mı?

eylülcüm çok teşekkür ederim. sizin probleminiz neydi

ilaydacım bizde görünürde bir problem yok sanırım en büyük problemim yaşımın 35 olması bir kere 2 yıl önce normal hamile kaldım düşük oldu sonra 2. tüp bebek denememde hamile kaldım kalp atımı olmadı ama 3. ye gitmeden önce genetik testleri yaptıracağız i,nşallah onda da bir şey çıkmaz ikisinde de 9 yumurta toplandı ama döllenen az oluyor tabi şansta az oluyor
inşallah senin içinde herşey iyi gider ama tedavine başlamadan önce eşine keçiboynuzu kürü uygulamanı tavsiye ederim sperm sayısını artırıyor ben denedi,m ve burda deneyen çok kişi var sonuçlar olumlu oluyor

ilaydacım bizde görünürde bir problem yok sanırım en büyük problemim yaşımın 35 olması bir kere 2 yıl önce normal hamile kaldım düşük oldu sonra 2. tüp bebek denememde hamile kaldım kalp atımı olmadı ama 3. ye gitmeden önce genetik testleri yaptıracağız i,nşallah onda da bir şey çıkmaz ikisinde de 9 yumurta toplandı ama döllenen az oluyor tabi şansta az oluyor
inşallah senin içinde herşey iyi gider ama tedavine başlamadan önce eşine keçiboynuzu kürü uygulamanı tavsiye ederim sperm sayısını artırıyor ben denedi,m ve burda deneyen çok kişi var sonuçlar olumlu oluyor

bal,tarçın ve çörek otu karışımı yaptım sabahları bir tatlı kaşığı yiyor. bununda faydasının olduğunu okumuştum burda. ama keçi boynuzunuda yapıcam. teşekkürler

Canim biz de esimle o talihsiz haberi ilk aldigimizda tam anlamiyla $oke olmustuk ...

Henüz evliligimizin 2. yilindaydik ve ben daha 19 yasindaydim ...

Öyle agladik ki esimlee ..

Doktor bize asla cocugunuz olmaz demisti .. Normal yolla yani ...

Ne tuhafftir ki ... Aglarken evlatlik aliriz diye teselli ediyorduk birbirimizi ...

Tüp bebek tedavisi aklimiza bile gelmemisti o esnada ...

Allaha cok sükür kii ... Bizlere bir umut isigi , bir umut kapisi olarak bu yöntemi vermis ..

8 yildir tüp bebek deniyoruzz ...

Allahtan asla umut kesmedik canim ...

Doktorlar ne derse desin takdir her zaman RAbbimizin ...

O ne dilerse o olurr ..

Belki sen ilk defa deneyeceksin .. Ben defalarca denedim ...

Türkiye tüp bebek konusunda cok gelismis durumda ...

Allah yarcimcimiz olsun ...

evet sılam gerçekten çok zor bir durum gerçekten gittiğimiz kadın doğum dr bizede çok olumlu konuşmadı. ama evlatlık almak benim hiç aklımın ucundan geçmedi. nedense hep olacağına inanıyorum hatta eşime üçüzlere haızrlan diyorum. ilk kez denicem ilkinde olur olmaz bilmiyorum ama asla ışılarımı söndürmicem bunu biliyorum :)

canım bak benım esımdede hem sayı dusuk hem hareketlılık yoktu.doktora gıdıp tup bebek duyunca cok kotu oldum.arastırınca bırsuru agladım.hatta doktora muayeneye gıttıgım gun doktordan cıktım yıne agladım.esım cok ezılıodu.ıstemezsen yapmayalım herseyı sen cekıcen dedı ama ben ıstedım sen de bana destek olup ıdare edıcen bırlıkte basarıcaz dedım.ve en basından berı negatıf hıc dusunmedım.hıc bıseyı takmadım kendımı uzmedım.ve suan hamıleyım ben 27 kasıda basladım ılaclara ve bak 1.5 ayda cok sukur sımdı bebegım karnımda.oyuzden dırayetlı ol sana ıyı gelıcek ve destek olucak cok az ınsanla paylas sorununu.esınle ustesınden gelırsınız.allah yardımcınız olsun

canım benim eşimde azosperm yani sperm yok eşim iki yıldır tedavide bir keer micro tese oldu fakat gelişmemiş sperm bulundu gebelik olmadı ankarada kaan aydos var ürolog bu rada azsopermliler topiğinde bir çok arkadaaşın eşi orda ilça tedavisi oluyo benim eşimde ilaç kullanıyor bence teseden önce side gidin önce ilaç kullansın eşin bazılarınıki ilaçtan sonra sperm çıkabiliyor

şimdi benim günümü bekliyorlar görüştük hayırlısıyla bu hafta gidicez bakalım ne olacak ama hiç rahat değilim nbiyeyse gün yaklaştıkça sanki çok geriliyorum. nasıl edicem bilmiyorum vallahi. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ilyadacım okudugum kadarıyla eşin azosperm yanı sperm yok bende ilk tedavımızı smyra da olduk bırz ilaç tedavısı oldu ama tedavımızı yeterlı bulmadık ve istanbula gıtmeye karar verdık emre bakırcıoğlu na gıdıyoruz suan tedavımızı uzattık hemen mıkroteseye gırmeyın derım cunku uzun tedavı asaması var tahlıllerınız nasıl fsh lh testosteren sevıyelerınız nasıl bıraz bılgı vereılır mısın canım bızde 3 seneden berı bu hastalıkla ugrasıyoruz allah sabır versın...

Ilyada bende sana keciboynuzu kürünü öneririm ayrica bolca bunu yaninda sabahlari keciboynuzu pekmezi esine yedir ayrica dr.ibrahim saracoglunun sitesinde ziyaretci defterini okumani tavsiye ederim stresse girme bu senin tedavini geriletir unutma ayrica Yüce Rabbim ol deyine olur cana can gelir Meryem Süresinin Türkce mealini okumani tavsiye ediyorum ne demek istedigimi anlarsin dualarim seninle

Back
X