• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Motivasyonu diri tutmak.İşte asıl mesele

morpapatyam

Guru
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
919
874
333
91.6 başladım.bu sefer olucaktı.86.5 u gördüm 3 haftada.ama nolduysa oldu son 4 gündür.hominide gırtalk tatlılar puaçalar dönerler ve yine ben mutsuz.motivasyonun devamlılığı için siz neler yapıyorsunuz?

ben 6 gün boyunca yediklerime çok dikkat ediyorum. 7. gün veya haftada 1 gün sadece 1 öğün çok istediğim bir şeyi yiyorum. veya gezme,gün filan varsa bu özgür öğünümü gezmede değerlendiriyorum. açıkçası bu 1 öğün beni motive etmeye yetiyor. :KK49: bütün hafta onun hayali ile yaşıyorum :hamarat::KK71:

ben 6 gün boyunca yediklerime çok dikkat ediyorum. 7. gün veya haftada 1 gün sadece 1 öğün çok istediğim bir şeyi yiyorum. veya gezme,gün filan varsa bu özgür öğünümü gezmede değerlendiriyorum. açıkçası bu 1 öğün beni motive etmeye yetiyor. :KK49: bütün hafta onun hayali ile yaşıyorum :hamarat::KK71:
mantıklı bende 1 haftadır diyetteim 2 kilo 100 gr vermişim kendime haftasonu ödül vereyim yine kilo vermiş olursam

91.6 başladım.bu sefer olucaktı.86.5 u gördüm 3 haftada.ama nolduysa oldu son 4 gündür.hominide gırtalk tatlılar puaçalar dönerler ve yine ben mutsuz.motivasyonun devamlılığı için siz neler yapıyorsunuz?
Benim motivasyonum görsel şekilde çalışıyor.Mesela kendime bir tablo çıkardım bu yola çıkarken.Hedef koydum bir hafta 1 kilo,bir hafta 0.5 kilo vereceğim diye tarih tarih not düştüm.Bu şekilde hem hırs oluyor insanda hem de hedefe ulaştıkça motive oluyorum

Ben doğumdan sonra 85 kilo olarak kaldım bir sene boyunca.Sonrasinda diyet ve spora başladım,düzenli bir diyet yapmadım,amacım hep sağlıklı beslenmek oldu.Birinde fazla yediysem diğerinde telafi ettim.Haftada bir gün ödülüm var kendime verdigim,çok istedigim birşeyi yiyorum doyama kadar. Spor olarakta evde koşu bandım ve trambolinim var onunla çalışıyorum.Güncel kilom:73 Hedef:55

Back
X