Motivasyonumu kaybettim?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar... Ben 4 yıllık iyi bir üniveriste bölümünden mezun oldum. Ancak spora aşırı bağlı biri olarak gönlümde asıl olarak pilates eğitmenliği yapmak var. Ve ben bunun kursuna gittim 2 hafta ama kaldım maalesef bu kursa giderken bir yandan üniversitedeki derslerimin bütleri vardı, okula gidip gelmem gerekti vs... Kalmamak için elimden geleni yaptım ancak benim yarım kadar bile bilgi sahibi olmayan insanlar geçti ancak ben kaldım. (Bende de bazı hatalar var ama benle birlikte kalması gerekenler de kalsaydı bu kadar yanmayacaktım neyse bunu anlatmanın bir anlamı yok, çok büyük haksızlıklar yapıldı sadece tek diyeceğim o...) Diyeceğim o ki bu kursun telafisi için gideceğim. Ne kadar çok istesem de içimi bi huzursuzluk kaplamış durumda, 2 kere aynı şeyi görecek olmak bana çok koyuyor hele ki bildiğim şeyleri... Ve en önemlisi tekrar kalmaktan korkuyorum. Kendimi gerçekten kötü hissediyorum. Sizce motivasyonumu nasıl geri kazanabilirim?

2 hafta daha baştan okumak ne kadar katlanılmaz olabilir ki?
Ucunda ölüm yok ya keyif almaya bakın bence.

2 hafta daha baştan okumak ne kadar katlanılmaz olabilir ki?
Ucunda ölüm yok ya keyif almaya bakın bence.
haklısınız... sadece aynı şeyi iki kere görecek olmak canımı sıkıyor biraz bir de ilkinde kaldığım için ikincisinde de aynı şey olur korkusu var...

Bu kadar iyi biliyordunuz nasıl kaldınız peki?

Sınav hareketker üzerine mi yoksa felsefesi üzerine mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…