Motive olmama yardım eder misiniz ?Çok ihtiyacım var

nursehulya

68.5..68.1....60
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
2.642
605
113
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı gibi yaklaşık beş buçuk ayda 15 kilo verdim aslında daha fazla vermiştim ama son günllerde kendimi tutamaz hale geldim 1 kilosunu geri aldım.Kilolarım hamileliğimden kalmıştı ve neredeyse çocuğumu kucağımda taşıyamaz hale geldiğimde kilo vermeye karar verdim.Üstelik bu beş ayda bolca kaçamaklarımda oldu fakat çabucak toparlandım.Şimdi tamda irademin azaldığı,iştahımın arttığı bugünlerde yeniden başlama kararı aldım.Sizlerde bu yolda benimle başarmak isterseniz topiğim herkese açıktır. ( kilolarımın 5 kilo kadarını burada kadınlar kulübünde verdim ve burada güzel arkadaşlarda edindim söylemeden geçemicem.Burada yediklerimiz,içtiklerimiz,diyete dair farklı deneyimlerimizi,yaptığımız sporları beraber paylaşalım birbirimize destek olalım...)

Son düzenleme:
gayet iyi kilo vermişsin, bence kaldığın yerden devam et, kilo vermen durursa 1 gün boyunca hiç yemediğin yiyecekleri yiyerek (abartmadan :)) vücudunu şaşırtabilirsin...kolay gelsin...

gayet iyi kilo vermişsin, bence kaldığın yerden devam et, kilo vermen durursa 1 gün boyunca hiç yemediğin yiyecekleri yiyerek (abartmadan :)) vücudunu şaşırtabilirsin...kolay gelsin...

Cevabın için teşekkür ederim sarayca.Benim vücut dediğim gibi bir haftadır şaşırdı iyice sanırım yeterli olur.Kaldığım yerden devam durmak yok .

Yine aynı kilodayım bugün oryantal yapmaya karar verdim.Cuma günü tartılacağım bakalım etkili olacak mı 72.6

bende diyetisyene gittim ilk hafta 2 kilo verdim bu hafta hiç verememişim gıcık oldum /:

Biraz daha azimle verirsin benim başlangıçta hızlı oldu şimdi durdu.Bende haftasonu canım ne istediyse yedim çünkü başlayalı 3 ay olacak iyice sıkılmıştım bu kaçamak iyi geldi.Sanırım hareker etmek gerekiyo.Bide böyle deneyim dedim

bi yerde hata yaptım yada adetim gecikti ondan :/ haftada bi öğün kaçamak yapmak lazımmki motive olalım :)

bi yerde hata yaptım yada adetim gecikti ondan :/ haftada bi öğün kaçamak yapmak lazımmki motive olalım :)

Yok yapmamak lazım ama işte lakin.Tutamıyorum kendimi hafta sonları Adet çok etkiliyor.Ben doğumdan sonra hiç olamadım mesela 7 ay olacak nerdeyse.

Evet geldik günün sonuna bugünki yediklerimden sonra asla ince ,zayıf,zarif bi bayan olamayacağıma karar verdim.kendimi suçlu hissediyorum çünkü neredeyse bir aya yakın zamandır hep böyle yapıyorum.Boğazımı tutamıyorum ne yapmam lazım (Yarın başka bigün olsun hatta şu andan itibaren kendimi toparlıyorum ve devam ediyorum...Gün gün ne yediğimi yazıcam buraya bundan sonra yarında kendime ceza vericem.ne ceza versem acaba fikri olan varmı :)

aç kalma cezası verebilrsin öglen yediysen aksam agzına lokma atma bende 2 gündür misafirlikteym ve cuma cumarteside dogum günü davetlisiyim geldimi üst üste gelir zaten : /

aa ilginçmişşş nasıl yapılıyor

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..Hepsi bu kadar, yine aklina takilan olursa yazarsin canim.Banada arkadaş yazmıştı aynen uygula canım

aç kalma cezası verebilrsin öglen yediysen aksam agzına lokma atma bende 2 gündür misafirlikteym ve cuma cumarteside dogum günü davetlisiyim geldimi üst üste gelir zaten : /

Dün akşam misafir geldi.Gerisini tahmin edersin artık ((

dün 69,4 düm bu sabah 68,4 cıktım sok oldum ya nasıl oldu acaba :/bende misafirliğe gidiyorum ama az az yiyorum bir bir tane kek gibi birazzda salata etkilemiyo

sevindim senin adına belki ödemin vardır çözülmüştür kilo vermelerinin devamını bekliyorum .Darısıda benim başıma İnşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…