- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
gayet iyi kilo vermişsin, bence kaldığın yerden devam et, kilo vermen durursa 1 gün boyunca hiç yemediğin yiyecekleri yiyerek (abartmadan :)) vücudunu şaşırtabilirsin...kolay gelsin...
bende diyetisyene gittim ilk hafta 2 kilo verdim bu hafta hiç verememişim gıcık oldum /:
Biraz daha azimle verirsin benim başlangıçta hızlı oldu şimdi durdu.Bende haftasonu canım ne istediyse yedim çünkü başlayalı 3 ay olacak iyice sıkılmıştım bu kaçamak iyi geldi.Sanırım hareker etmek gerekiyo.Bide böyle deneyim dedim
bi yerde hata yaptım yada adetim gecikti ondan :/ haftada bi öğün kaçamak yapmak lazımmki motive olalım :)
Yok yapmamak lazım ama işte lakin.Tutamıyorum kendimi hafta sonlarıAdet çok etkiliyor.Ben doğumdan sonra hiç olamadım mesela 7 ay olacak nerdeyse.
yarım kilo yag vermişim :) ben 7 ay sonra olmustum ama düzenli olmuyorum :/
kilo cetveli derken :)
yarın yazarım ben sanaaa ilginçmişşş nasıl yapılıyor
aa ilginçmişşş nasıl yapılıyor
aç kalma cezası verebilrsin öglen yediysen aksam agzına lokma atmabende 2 gündür misafirlikteym ve cuma cumarteside dogum günü davetlisiyim geldimi üst üste gelir zaten : /
Dün akşam misafir geldi.Gerisini tahmin edersin artık((
dün 69,4 düm bu sabah 68,4 cıktım sok oldum ya nasıl oldu acaba :/bende misafirliğe gidiyorum ama az az yiyorum bir bir tane kek gibi birazzda salata etkilemiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?