Motorda

Xeroderma_pig

Mükemmellik mii? Tükenmişlik mi?
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
4.213
8.417
108
Dün sabah motorla işe giderken 3 yaşlarında bir erkek çocuğu, annesi ve babası vardı. Çocuğun yolculuk esnasında tuvaleti geldi. Annesi motordaki görevliye söyledi. O da aşağı da wc var dedi.
Ve annesi çocuğunu görevliye verdi. Görevli onu tuvalete götürdü. Annesi ya da babası gitmedi yanlarında!
İnanamıyorum. Aklı almıyor. Tanımadığı bir yabancıya nasıl teslim etti?
Adam sapık mı hasta mı nasıl güvendi?
Orada çocuğuna birşey demeyeceğinden ya da yapmayacağından nasıl emin oldu?
Ebeveynler bu kadar cahil ve bilinçsiz olmamalı.
Bu kadar rahat olmamalı.

Not: Bazı arkadaşlar motoru sormuş. Motordan kasettiğim İstanbul'da denizde kullanılan toplu taşıma aracı.

Son düzenleme:
İnsanların çoğu duyarsız davranıyor maalesef bu tür konularda
bu da ne kadar yadsıdığımızı gösteriyor yazık :kahve:

İnsanların çoğu duyarsız davranıyor maalesef bu tür konularda
bu da ne kadar yadsıdığımızı gösteriyor yazık :kahve:
Birde bu kadar çocuk istismarı gündemdeyken
Belki orada adamın yapacağı bir davranış çocuğun hayatını etkileyecek
Adamı tanımıyorlar. Ayrıca insan tanıdığına güvenemiyor
Aklım almıyor

Çocuk yardım almadan tuvaletini de yapamaz. Anne babaya bak ya sinir oldum.:KK62: 19 yaşındayım annem beni yalnız bırakmaz benimle gelir ,ne olur ne olmaz diye.

Çocuk yardım almadan tuvaletini de yapamaz. Anne babaya bak ya sinir oldum.:KK62: 19 yaşındayım annem beni yalnız bırakmaz benimle gelir ,ne olur ne olmaz diye.
Sizinki de abartı bence çünkü yaşınız olgun ve kendi başınızın çaresine bakmayı bilmelisiniz. Anneniz hep yanınızda olamaz ki.

Motor derken ne kastettiniz anlayamadım ama yaptıkları tuhaf.
Ben tatilde mini clube bile tek bırakamıyorum çocuğumu,kaldı ki elin adamına tuvalete götürmesi için emanet edeceğim. Allah akıl fikir versin.
Adamında alıp çocuğu tuvalete götürmesi tuhaf,nasıl kabul etti ki anlamadım.

adamın da goturmemesi gerekirdi siz goturun demeli boyle bir olayda..anne babanın vurdumduymazlıgına girmiyorum bile

Motor derken ne kastettiniz anlayamadım ama yaptıkları tuhaf.
Ben tatilde mini clube bile tek bırakamıyorum çocuğumu,kaldı ki elin adamına tuvalete götürmesi için emanet edeceğim. Allah akıl fikir versin.
Adamında alıp çocuğu tuvalete götürmesi tuhaf,nasıl kabul etti ki anlamadım.
Aynen çok tuhaf hayretler içinde izledim

Back
X