Motorda

İşin garibi adam niye kabul etti? Ben niye tanımadığım etmediğim çocuğu (bi de annesi babası yanindayken ) tuvalete götürüp altını temizliyim. Normal bi insan bunu kabul etmemeli. İnşaAllah çocuğa bi şey yapmamıştır.

Allahım bu insanlara akıl ver yarabbim bu nasıl vurdum duymazlık bu nasıl bir rahatlık geri zekalılar ya. Ama o adamda bir tuhaf işine gelmiş gibi. Ben başkasının çocuğunu asla tuvalete götürmezdim. Kadın halimle sonuçta sapık kadınlarda oluyor hem çocuğun özel bölgelerine bir tanımadığına göstermesi hiç iyi değil yazık ya

Ne biçim bir anne babaymis onlar öyle ya.!
Allah korusun her türlü manyak sapık dolu ortalık hicmi tv'den gazeteden görmüyorlar bu ne cehalet böyle?
Siz keşke gördüğünüzde olayı müdahil olsaydınız.
Ben olsam derdim yani "pes doğrusu bu ne cesaret elin adamına çocuğunu teslim etmek sapık olmadığını nerden biliyorsunuz?"diye..
Nasıl sustunuz orada?

Orada tepkinizi verseydiniz çok yerinde bir şey yapmış olurdunuz. Malesef olayı sessizce seyredip burada konu açmanızla o çocuğun hayatında bir şey değişmedi ve ailesinin farkındalığı artmadı. Ben bu tür meselelerde " aman benim çocuğum değil, karışmayayım" demek yerine tepki verilmesi taraftarıyım açıkçası.

Ne biçim bir anne babaymis onlar öyle ya.!
Allah korusun her türlü manyak sapık dolu ortalık hicmi tv'den gazeteden görmüyorlar bu ne cehalet böyle?
Siz keşke gördüğünüzde olayı müdahil olsaydınız.
Ben olsam derdim yani "pes doğrusu bu ne cesaret elin adamına çocuğunu teslim etmek sapık olmadığını nerden biliyorsunuz?"diye..
Nasıl sustunuz orada?

Orada tepkinizi verseydiniz çok yerinde bir şey yapmış olurdunuz. Malesef olayı sessizce seyredip burada konu açmanızla o çocuğun hayatında bir şey değişmedi ve ailesinin farkındalığı artmadı. Ben bu tür meselelerde " aman benim çocuğum değil, karışmayayım" demek yerine tepki verilmesi taraftarıyım açıkçası.
Kesinlikle benim çocuğum değil karışmayayım diye düşünmedim.
Ama çok hızlı gelişti en fazla olay bittikten sonra diyebilirdim.
Evet ailesinin farkındalığı artmadı. Belki burada okuyan birkaç kişinin farkındalığı artar.

Ben de bebeklerini test yaptığım anneden kimliklerini istediğimde sen tut bebeği ben babasından alıp getireyim durumuna şahit olduğum günden beri şaşırmıyorum. Bebek 10 günlük ve hiç tanımadığı belki de kötü niyetli birine teslim etmeye çalışacak kadar rahat insanlar. Anne bile demiyorum onlara. Bebek kaçırma, taciz ve daha kötü olayların olduğu bu zamanda yapılacak iş değil. Sıkça karşılaştığım için inanın çok üzülüyorum...

allahım boyle dangalaklara cocuk verıyosun ama her gece cocuk dıye aglayan anne babaları duymuyorsun..bu konuyu küfürsüz es gecmek ıstıyorum !!!!!!!!!!!!!!!

Bugün yolda giderken kırmızı ışıkta su satan çocuklar gördüm. Bi tane de kız çocuğu vardı, en fazla 5 yaşındadır. Minicik bi yavrucak. Yolun kenarında cirit atıyorlar, arabalar durunca yaklaşıp su satmaya çalışıyorlar. Ve benim de 1 yaşındaki kızım arkada bebek koltuğunda oturuyordu. İnan ki üzüldüm, ağladım. Minicik yavrular. Araba filan çarpsa ezse, kimin umrunda... onların orda değil kreste filan olmaları lazım... ne bileyim işte... konuyla ilgili mi bilmiyorum ama paylaşmak istedim

Back
X