- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Nerrantsula
-
Evet evet şuan için arkadaşlardan destek almaya çalışıyorum da utanıyorum bi yerden sonra. Yavaş yavaş nerelerden araştırarak basit işlemleri kendim öğrenirim diye bi fikir almak istedimArkadaşlarınıza sorun güvendikleri bir yer varsa oraya götürün eksiklerini tamamlasınlar. Ardından bakıma sokarsınız.
Aldığım yere götürme şansım yok maalesef. Evime yakın yetkili bayii buldum yorumları berbat. O yüzden biraz fikir almak istedimYani arabanin bakimlarini kendiniz mi yapiyorsunuz? Motosikleti de nereden aldiysaniz yetkili bayiinden randevu olusturup bakima goturuyorsunuz yagini suyunu orada hallediyorlar.
Eşim çok iyi anlar ona rağmen götürüp bu işi yapan arkadaşına yaptırıyor ben zaten hiç el atmam atmayı da düşünmüyorum açıkçasıEvet evet şuan için arkadaşlardan destek almaya çalışıyorum da utanıyorum bi yerden sonra. Yavaş yavaş nerelerden araştırarak basit işlemleri kendim öğrenirim diye bi fikir almak istedim
Benim de ex hallediyordu hep, öğret dedim ben burdayım diyip duruyordu dingil. Al yoksun işte ne halta yararsınEşim çok iyi anlar ona rağmen götürüp bu işi yapan arkadaşına yaptırıyor ben zaten hiç el atmam atmayı da düşünmüyorum açıkçasıYalnız değilsiniz yani öğrenmek istiyorsanız zamanla öğrenirsiniz
İstanbuldayım, kadınlardan oluşan bi gruba girdim ama çok goygoy yapıyorlar habire araya girip soru soramıyorum. E insanlara da diyemem gel sen benim koçum olSanayide bulursun bir muhatap illa zaten sürdükçe alışırsın tanırsın hangi şehirdesin forumlar ve insta hesapları var markası ne
Çin markası istanbula bulursun mutlaka bi servis chat gpt vs halledersin şuan yamaha mt25 kullanıyorum zamanla tanıyorsun motorunu keşke daha bilindik mi marka olsaydı Honda vs 125 cc scotter doluİstanbuldayım, kadınlardan oluşan bi gruba girdim ama çok goygoy yapıyorlar habire araya girip soru soramıyorum. E insanlara da diyemem gel sen benim koçum ol
Bi tane foruma girdim zaten 2 tane var ikisi de inanılmaz eski, güncel konu sayısı bir elin parmağını geçmiyor. Yakınımda biri denk gelse keşke, sürüşlere çıksak bilgi paylaşsak falan diye hayaller kuruyorum resmen
Yani az biraz hakim olsam içim rahatlayacak bilmiyorum ifade edebiliyor muyum, usta olmayayım tabi de. Biraz da anlayayım yani neyin ne olduğunu bileyim
Markası SYM Adx 125, çok da seviyorum havaları dört gözle bekliyorum ısınsa da her gün çıksam diye, bütün ekipmanlarımı aldım kaliteli kaliteli, çok sevdim gerçekten
SYM Tayvan ya, evet haklısınız çok çok yaygın değil ama epey araştırarak almıştık memnunum aslında şimdilik. Seneye yaza doğru vitesliye geçmeyi planlıyorum bakalım. Tekerinize taş değmesin kazasız belasız sürüşleriniz olsun sizin deÇin markası istanbula bulursun mutlaka bi servis chat gpt vs halledersin şuan yamaha mt25 kullanıyorum zamanla tanıyorsun motorunu keşke daha bilindik mi marka olsaydı Honda vs 125 cc scotter dolu
Çok normal sonuçta ilk defa motor kullanıyorsunuzSYM Tayvan ya, evet haklısınız çok çok yaygın değil ama epey araştırarak almıştık memnunum aslında şimdilik. Seneye yaza doğru vitesliye geçmeyi planlıyorum bakalım. Tekerinize taş değmesin kazasız belasız sürüşleriniz olsun sizin de
Chatgpt epey danışıyorum anlamaya çalışıyorum, herhalde zamanla gelişecek biraz da, ben kendime kızıyorum nasıl bu kadar bilgisiz olurum diye
Teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım zamanla istediğim seviyeye gelirimÇok normal sonuçta ilk defa motor kullanıyorsunuz
Yine de mutlaka bi sanayiye uğraTeşekkür ederim cevaplarınız için, umarım zamanla istediğim seviyeye gelirim
Amin çok sağolun, evet sanırım bir araştırmam lazım civarımda iyi bir usta işinde iyi bir dükkanKazasız belasız kullanın
Ufak tefek şeyleri belki yaparsınız ama siz iyi bir usta araştırmaya bakın
Düzgün bir yetkili servis ve iyi bir usta bulmak şart sanırım. Bir araştırma yapacağım haftasonu, çok sağolun tekrardanYine de mutlaka bi sanayiye uğra