- Emoji Skoru
- 353
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi Nerrantsula
Selamlar arkadaşlar,
Şimdi ben 5 ay önce a2 ehliyetimi aldım. Bir tane scooterım var. 11 senedir de b sınıfı ehliyetim var. Daha önce çok da ciddi olmayan bir kaza yaptım ama o zamandan beri çok korkuyorum trafiğe çıkmaya, her şeyi yanlış yapıyorum gibi geliyor, halbuki direksiyon hakimiyetim gayet iyi
Sürüş eğitimi aldım özel motor için, trafiğe çıkıyorum baya baya. Motorda arabaya göre bile daha iyi hissediyorum kendimi ve çok sevdim.
Sorum şu özellikle motor ya da aracı olan arkadaşlar için. Şimdi mesela motorun bakımı geldi, yağ değişimi balata değişimi zamanları oluyor, aküm bitti şimdi onu sipariş verdim. Ama ben bunları nasıl becereceğimi bilmiyorum. Neyin ne işe yaradığını bilmiyorum. Akü değişimi basit bir şey mesela, kendim becerebileyim istiyorum. Bakım olayı nasıl oluyor bilmiyorum kazıklanır mıyım acaba diyorum.
HGS taktırmalı mıyım nereme koycam sonra onu mesela, epeydir yatıyordu motor şimdi çıkmak istiyorum havalar ısındıkçta avrasyadan köprüden geçerken onu okuyor mu nerede koyunca okuyabiliyor falan, hani çok basit gözüküyor olabilir ama bilmiyorum. Basit temel bilgiler ve trafikle ilgili bilgiler için youtube kanalı vs var mı bildiğiniz? Scooter için baktıklarım hep bir temel bilginin üstüne bilgiler. Sıfırdan yok mu izleyip kurcalayıp öğreneceğim bi kanal bi yol. Azcık kafama takar oldum bu konularda aşırı cahil oluşumu
Şimdi ben 5 ay önce a2 ehliyetimi aldım. Bir tane scooterım var. 11 senedir de b sınıfı ehliyetim var. Daha önce çok da ciddi olmayan bir kaza yaptım ama o zamandan beri çok korkuyorum trafiğe çıkmaya, her şeyi yanlış yapıyorum gibi geliyor, halbuki direksiyon hakimiyetim gayet iyi
Sürüş eğitimi aldım özel motor için, trafiğe çıkıyorum baya baya. Motorda arabaya göre bile daha iyi hissediyorum kendimi ve çok sevdim.Sorum şu özellikle motor ya da aracı olan arkadaşlar için. Şimdi mesela motorun bakımı geldi, yağ değişimi balata değişimi zamanları oluyor, aküm bitti şimdi onu sipariş verdim. Ama ben bunları nasıl becereceğimi bilmiyorum. Neyin ne işe yaradığını bilmiyorum. Akü değişimi basit bir şey mesela, kendim becerebileyim istiyorum. Bakım olayı nasıl oluyor bilmiyorum kazıklanır mıyım acaba diyorum.
HGS taktırmalı mıyım nereme koycam sonra onu mesela, epeydir yatıyordu motor şimdi çıkmak istiyorum havalar ısındıkçta avrasyadan köprüden geçerken onu okuyor mu nerede koyunca okuyabiliyor falan, hani çok basit gözüküyor olabilir ama bilmiyorum. Basit temel bilgiler ve trafikle ilgili bilgiler için youtube kanalı vs var mı bildiğiniz? Scooter için baktıklarım hep bir temel bilginin üstüne bilgiler. Sıfırdan yok mu izleyip kurcalayıp öğreneceğim bi kanal bi yol. Azcık kafama takar oldum bu konularda aşırı cahil oluşumu