Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Merhaba 🍀

Şifa olsun inşallah ❤️

Ben ilk dozu 19 Temmuz cumartesi akşam yaptım. İyi ki akşam yapmışım diyorum. Çünkü çok halsizlik yaptı ilk gün.
26 Temmuz Cumartesi akşamı 2. Dozumu uyguladım. Yine dozun ilk günü çok halsizlik yaptı.
İlk dozda, yani ilk hafta 3,05kg verdim.

Doktorun zaten detaylıca anlatmıştır nasıl kullanacağını ama, Eğer çalışıyorsan cuma ya da cumartesi akşamı kullanmanı tavsiye ederim. Bu sıcakta halsizlik biraz zorlayabilir. 😇
Teşekkür ederim dayanamadım ilk dozumu yaptım tartimi yarın sabah alicam çünkü tok karna yaptım iğnemi bakalım inşallah iyi sonuç alırız hepimiz diyet vs başka bisey uyguladinmi

Teşekkür ederim dayanamadım ilk dozumu yaptım tartimi yarın sabah alicam çünkü tok karna yaptım iğnemi bakalım inşallah iyi sonuç alırız hepimiz diyet vs başka bisey uyguladinmi
Ben de aynı sabırsızlıkla iğne gelir gelmez yapmıştım 😂
Valla diyet yapmadım. Zaten iştah hiç kalmadı.
Sabah smoothie yapıyorum. Yersem zorla salata protein et tavuk gibi yiyecekler tüketmeye çalışıyorum. Dondurma yedim iki güne bir nerdeyse 😂 bolca karpuz yedim neredeyse her gün 🫣 sıkmadım kendimi ama ekmekmiş tatlıymış yemedim

Ben de aynı sabırsızlıkla iğne gelir gelmez yapmıştım 😂
Valla diyet yapmadım. Zaten iştah hiç kalmadı.
Sabah smoothie yapıyorum. Yersem zorla salata protein et tavuk gibi yiyecekler tüketmeye çalışıyorum. Dondurma yedim iki güne bir nerdeyse 😂 bolca karpuz yedim neredeyse her gün 🫣 sıkmadım kendimi ama ekmekmiş tatlıymış yemedim
Sporla ve diyetle kendimi desteklemek istiyorum inşallah sağlıklı Bi şekilde veririz kiloları

Tek sorun sağlıklı beslenmeyi hayatımıza entegre edemiyor oluşumuz aslında. Umarım hepimiz hedefimize sağlıkla ulaşırız 🥰
Gerçekten sağlıklı beslenmeye alışabilsek keşke, pazar akşamı vurdum igneyi 92.6 dım şuan 90.9 ödem muhtemelen ama acayip baş dönmesi söz konusu bende yemek yiyebildim zaten porsiyonlarım ufak zorlanmadım ama abur cubur asla istemiyor canım 🤩

2.gunden merhaba dün iğne olmadan saat 3 gibi yemek yedim iğnemi saat 4 20 de vuruldum ve hiç acıkmadım sadece yürüyüşe çıkarken iki salatalık yedim eve geldiğimde de yatmadan yogurt nane ve pul biber kürü yaptim hiç acıkmadım ve şuan uyandım ve çok tokum sanki bir sürü yemek yemişim gibi susayarak kalktım inşallah gidecek bu kilolar bugün kilomu yazicam bu süreçte ne kadar gidecek
Boy.163
Kilo.98.35

Merhaba;

Güncelleme yapıyorum kızlar. 26 Temmuz saat 16:00 ilk dozumu yaptım ertesi gün halsizlik ve etlerimde ağrı sızı yaptı onun haricinde herhangi bir yan etki yapmadı çok şükür. Düşündüğüm gibi olumsuz bir şey yaşamadım. 72,5 kg ila başladım bir hafta sonra tekrar tartılacam. Bugün 4.günüm gayet iyiyim iştahım yok ama az az yiyorum yinede. halsizliğim yok enerjimde iyi bol su tüketiyorum. ayrıca ek takviye alıyorum vitamin omega felan. Olmam gereken saglıkolı kiloma ulaştığımda bırakıcam . Sarkma ve kas erimesi olmaması için her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum. 2.dozu yaparken tekrar tartılıcam yine size bilgi veririm. :)

Merhaba;

Güncelleme yapıyorum kızlar. 26 Temmuz saat 16:00 ilk dozumu yaptım ertesi gün halsizlik ve etlerimde ağrı sızı yaptı onun haricinde herhangi bir yan etki yapmadı çok şükür. Düşündüğüm gibi olumsuz bir şey yaşamadım. 72,5 kg ila başladım bir hafta sonra tekrar tartılacam. Bugün 4.günüm gayet iyiyim iştahım yok ama az az yiyorum yinede. halsizliğim yok enerjimde iyi bol su tüketiyorum. ayrıca ek takviye alıyorum vitamin omega felan. Olmam gereken saglıkolı kiloma ulaştığımda bırakıcam . Sarkma ve kas erimesi olmaması için her akşam yarım saat yürüyüş yapıyorum. 2.dozu yaparken tekrar tartılıcam yine size bilgi veririm. :)
Süper o zmn bende aynıyım iştah yok ama yinede metabolizmayı çalıştırmak için atıştırma falan yapıyorum salatalık falan oda d vitaminim çok düşük benimde iğne oldum diye içmek istememiştim iceyimmi acaba bende ama çok enerjik ve kıpır kipirim akşamları yürüyüş 1 saat yapiyirum bende

Gerçekten sağlıklı beslenmeye alışabilsek keşke, pazar akşamı vurdum igneyi 92.6 dım şuan 90.9 ödem muhtemelen ama acayip baş dönmesi söz konusu bende yemek yiyebildim zaten porsiyonlarım ufak zorlanmadım ama abur cubur asla istemiyor canım 🤩
çok güzel 😇 eksileri gördükçe ve o çok sevdiğimiz abur cuburlara tiksinerek bakınca motivasyon da artıyor 😂

2.gunden merhaba dün iğne olmadan saat 3 gibi yemek yedim iğnemi saat 4 20 de vuruldum ve hiç acıkmadım sadece yürüyüşe çıkarken iki salatalık yedim eve geldiğimde de yatmadan yogurt nane ve pul biber kürü yaptim hiç acıkmadım ve şuan uyandım ve çok tokum sanki bir sürü yemek yemişim gibi susayarak kalktım inşallah gidecek bu kilolar bugün kilomu yazicam bu süreçte ne kadar gidecek
Boy.163
Kilo.98.35
Eminim çok güzel sonuçlar alacağız. 9 günde 3,5 kg vermişim. Spor yapabilsem belki daha da iyi sonuç alabilirdim

Merhaba;

Ben her sabah bi çıkıyorum tartıya dayanamayıp 😂
Yan etkileri konusunda korktuğum gibi olmadı benim de açıkçası. Çok yoğun ve stresli iş hayatım var. Spora vaktim olmuyor. Akşam da gücüm kalmıyor derken ilerliyorum bir şekilde 😇

Merhabalar bende kullanmaya başlayacağım şimdi gidip kan testlerimi verdim bakalım doktor şehir dışından gönderecek bana tahlil sonuçlarımı atınca bundan 6 7 ay öncesinde İnsülin değerim yüksek olduğu için doktor saxenda vermişti 2 3 ay kadar kullandım ama toplam olarak 1.5 2 kilo ancak vermişimdir oda zorla evet başlarda çok güzeldi iştahım gitmişti yemiyordum ama benim sorunum zaten yemediğim halde kilo vermemek oda insülinden oluyormuş zaten ama sonuç 82 kilo :(
29 yaşındayım genel olarak 65 kilolarda max 70 olan ben hatta 2. Çocuğumdan sonra bile 58 kilolara düşmüştüm diyetler ile ama son 3 yıldır asla gitmiyor yani usandım diyet çay kahve falan Allah’ın izniyle bende başlayacağım ama sanırım bana göndereceği ilaç 15mg mış yani doz ayarlayarak gidecekmişiz 2.5 ile başlayıp 5 - 7.5 şeklinde artacak inşallah bende 65leri görebilirim

Merhabalar bende kullanmaya başlayacağım şimdi gidip kan testlerimi verdim bakalım doktor şehir dışından gönderecek bana tahlil sonuçlarımı atınca bundan 6 7 ay öncesinde İnsülin değerim yüksek olduğu için doktor saxenda vermişti 2 3 ay kadar kullandım ama toplam olarak 1.5 2 kilo ancak vermişimdir oda zorla evet başlarda çok güzeldi iştahım gitmişti yemiyordum ama benim sorunum zaten yemediğim halde kilo vermemek oda insülinden oluyormuş zaten ama sonuç 82 kilo :(
29 yaşındayım genel olarak 65 kilolarda max 70 olan ben hatta 2. Çocuğumdan sonra bile 58 kilolara düşmüştüm diyetler ile ama son 3 yıldır asla gitmiyor yani usandım diyet çay kahve falan Allah’ın izniyle bende başlayacağım ama sanırım bana göndereceği ilaç 15mg mış yani doz ayarlayarak gidecekmişiz 2.5 ile başlayıp 5 - 7.5 şeklinde artacak inşallah bende 65leri görebilirim
Merhaba 😇
Sonuçlarınızın güzel çıkmasını diliyorum 🍀

Ben de evlendim çocuk derken 62 lerden 85 lere kadar çıktım. Fazla kilo yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürüyor gerçekten.
Bence yemesem de kilo veremiyorum algısını kırmamız gerekiyor. Ben de öyle düşünüyordum ama farklı yöntemler deneyerek doğru olmadığını kendime ispatladım.
Sağlıklı ve olabildiğince karbonhidrat tüketerek protein e yöneldim. Et süt baklagiller özellikle kefir derken sorunun yememek değil sağlıklı yememek olduğunu fark ettim.
Şu an 76,45 kg oldum. Hedefim 58-60 arası. Umarım Mounjaro sayesinde ulaşacağız hepimiz hedeflerimize 😇

Merhaba turkiyede 15 mg formu henüz yok doktor yurt disindanmi temin edecek acaba inşallah kolaylıkla veririz kilolarimizi bendede çok yüksek insulin direncim ama bu igne gerçekten çok güzel 2.5 mg bile yedirtmiyorsa yuksek olanlarini düşünemiyorum bile

Ayyy sorma felaket derecede çok sıcak geçen sıcaklarda zaten cehennemin kapısı açık kalmış heralde dedim😅😅
Hahaha şey okumuştum, gavurları yakıyorlar herhalde diyor 😂
Dayanamadım tartıya çıktım 1 günde 1.150 gitmiş bile çok mutlu oldum
Çok güzel 👏👏 görsel olarak da farketmeye başlayınca motivasyon tavan yapıyor 😂

Back
X