Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Merhaba turkiyede 15 mg formu henüz yok doktor yurt disindanmi temin edecek acaba inşallah kolaylıkla veririz kilolarimizi bendede çok yüksek insulin direncim ama bu igne gerçekten çok güzel 2.5 mg bile yedirtmiyorsa yuksek olanlarini düşünemiyorum bile
Ben de merak ediyorum gerçekten. Bir sonraki ay kan değerlerime baktırıp uygunsa 5 mg ı söyleyeceğim doktoruma.
Etkisi çok iyi. Saxenda kullanmıştım o hiç bir şeymiş bu iğnenin yanında

Merhaba 😇
Sonuçlarınızın güzel çıkmasını diliyorum 🍀

Ben de evlendim çocuk derken 62 lerden 85 lere kadar çıktım. Fazla kilo yaşam kalitesini ciddi anlamda düşürüyor gerçekten.
Bence yemesem de kilo veremiyorum algısını kırmamız gerekiyor. Ben de öyle düşünüyordum ama farklı yöntemler deneyerek doğru olmadığını kendime ispatladım.
Sağlıklı ve olabildiğince karbonhidrat tüketerek protein e yöneldim. Et süt baklagiller özellikle kefir derken sorunun yememek değil sağlıklı yememek olduğunu fark ettim.
Şu an 76,45 kg oldum. Hedefim 58-60 arası. Umarım Mounjaro sayesinde ulaşacağız hepimiz hedeflerimize 😇
yine İnsülin direncim çıktı biliyordum zaten evet ya doğru aslında şu sağlıklı beslenme olayını karıştırıyoruz az yiyoruz sağlıksız belki de ay inşallah gerçekten kilo her hastalığa yol açıyor zayıfken daha enerjik hareketliydim şimdi hep yorgun hareketsizim

Merhaba turkiyede 15 mg formu henüz yok doktor yurt disindanmi temin edecek acaba inşallah kolaylıkla veririz kilolarimizi bendede çok yüksek insulin direncim ama bu igne gerçekten çok güzel 2.5 mg bile yedirtmiyorsa yuksek olanlarini düşünemiyorum bile
Sanırım yurtdışından getirtiyor bende bilmiyorum vallahi siz hangi ildeydiniz bu arada

5mg çok ağır gelir diye düşünüyorum. 2.5 mg bile yetti çünkü. Ben daha etkili olur diye göbek tercih ediyorum açıkçası 🤓
Ampulden iğneye çekerek hazırlıyorsun . Alkollü bir pamukla sil vuracağın yeri.
Göbek deliğinin 4 parmak sağı ya da soluna yap. Biraz elinle sıkarak.
Kan sulandırıcılar var ya enox falan onların videolarını izleyebilirsin onun gibi vuruluyor zaten. Hamileliğim boyunca her gün vurduğum için alıştım 😂 ama bacak acıyor biraz kol ya da göbek acımıyor
Merhaba bende almak istiyorum hazır kalem şeklinde değil sanırım , normal enjektörle mi ilacı çekiyorsunuz nasıl yapılyır detaylı anlatırmısınız rica etsem

Back
X