- Konu Sahibi pofudukbiri
Hanımlar nerdesiniz ses çıkmıyor kimseden nasıl gidiyor süreciniz iiyi ilerliyormu neler yapiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gittim susuz kalmışım bi boş tuzlu su bide şekerli su verdi 1 lt serum yedim çıktım şuan iyiyim şükürMedine gittinmi doktora durumun nasıl iyimisin
İyi olmana sevindim canım bu iğneyi vuruldugumuzda bol su içmemiz gerekiyormus bilgin olsunGittim susuz kalmışım bi boş tuzlu su bide şekerli su verdi 1 lt serum yedim çıktım şuan iyiyim şükür![]()
Hosgeldin aramıza çok güzel ve uzun açıklayıcı bi yazi olmuş evet igneye başladığım ikinci günden bu yana protein ağırlıklı ve hergun yürüyüş ile destekliyorum kendimi evet hiç acikmiyorum ama acikmiyorum diye yememezlik yapmıyorum biraz badem yeşil çay ara öğün olarak kefir salatalık vs. Tüketiyorum günlük suyumu ihmal etmiyorum inşallah daha güzel ve sağlıklı bi sekilde istediğimiz kiloya ulaşırızHerkese selam
Bir prof olasıya okudum da okudum
İnanın çok araştırdım
Faydası olsun diye sizinle de paylaşmak istedim
Ben iğnemi Sakız adasından elimi kolumu sallayarak aldım 10 mg daha ekonomik diye eğer hep 2,5 enjekte edecek olursam 2 aylık doza tekabül ediyor 347€ verdim ama aşağıdaki testleri yaptırmadan 1 ay dolapta bekledi beni azıcıkta yan etkilerini deneyimleri okudukça da tırsmadım değil 4 yıl önce 2 ay saxenda kullanmıştım aşırı baş dönmesi bulantı hergün ipne bınaltmıştı beni ve bırakmıştım
Şimdi mounjero 2,5 hikayem! cesaretimi toplayıp çarşamba günü vurdum
10 mg lık kalemi 15 tık çevirerek 2,5 luk dozu elde ettim (ekteki tabloda var)
Herkes iğneyle yemek arasında 2 saat bırakmamın doğru olduğunu söyledi iyi ki de öyle yapmışım hiçbir yan etki olmadı bugün cmt ve hala yan etki belirtisi yok
Çarşamba başladım çünkü iğnenin yarattığı tokluk ilk 5 gün iyi son 2 gün azalacakmış
Haftasonuna denk gelirse dışarıda yemek zorlar diye düşündüm
En azından pzt ve salı etki azalacaksa evde olacağımdan kontrol altında daha rahat tutarım
Şimdi şöyle eğer günlük 1.200 kalori+60-80 gr protein (çiğden yaklaşık 400-500 gr et eder) tüketmeyecekseniz verdiğiniz tüm kiloların %60 kastan gidecektir aman dikkat
Tek oturuşta yarım kilo et yemek sindirme açısından zor olacağı için bunu istemeye istemeye 2 öğüne bölmeliyiz (yarım kg etten et sote yaptım IF uygulayarak yarısını öğlen yarısını akşam yiyerek protein makrosunu tamamlayabilirz tabi yanında salata gibi lifli birşeyler tüketerek)
İğneyi vurduğumun ertesi gün sadece su çay ve sigarayla 28 saatlik tokluk yaşadım yemesem daha da yemezdim ama farkında olmadan yığılmayayım diye oturdum masaya önünüze gelince yiyorsunuz /yemelisiniz hatta ama ne yediğiniz önemli tabi
Aklıma arada birşey atmak geliyor gibi hemen geçiyor
1 günde 1 kg ama bu sağlıklı değil tabi
İlerleyen günleri paylaşacağım elbette
Mounjero kullanmadan önce yapılacak testler: tam kan sayım, hemogram, TSH lar , karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri, H1AC, insülin direnci, açlık tokluk şeker, AMİLAZ , Lipaz , D ve B12 vitamini
Susuz asla olmaz içtikçe içesi geliyor insanınİyi olmana sevindim canım bu iğneyi vuruldugumuzda bol su içmemiz gerekiyormus bilgin olsun
Hışbuldum. Ben ara öğün yapmıyorum çiğ bademi öğüne katıyorum. Hazımsızlık olmasın diye de yemeği geviş getirircesine çiğniyorumHosgeldin aramıza çok güzel ve uzun açıklayıcı bi yazi olmuş evet igneye başladığım ikinci günden bu yana protein ağırlıklı ve hergun yürüyüş ile destekliyorum kendimi evet hiç acikmiyorum ama acikmiyorum diye yememezlik yapmıyorum biraz badem yeşil çay ara öğün olarak kefir salatalık vs. Tüketiyorum günlük suyumu ihmal etmiyorum inşallah daha güzel ve sağlıklı bi sekilde istediğimiz kiloya ulaşırız
Ya metabolizma çalışsın diye atıştırıyorum yoksa acikmiyorum zaten hiç inşallah bol eksileriniz olsunHışbuldum. Ben ara öğün yapmıyorum çiğ bademi öğüne katıyorum. Hazımsızlık olmasın diye de yemeği geviş getirircesine çiğniyorum
Bu arada 54 yaş
Premenapoz
163 boy
78,5 kg ile başladım
İnşallah ben daha başlayamadım doktor inşallah Pazartesi kargoya vereceğim dediİnşallah bu sefer hedefimize ulaşacağız ve koruyacağız![]()
Antalyanin neresindesin
İlk günler gibi kilo verimi yok ama iyi gidiyor. Enerjim arttı ve daha hafif hissediyorum. Sende nasıl durumlarHanımlar nerdesiniz ses çıkmıyor kimseden nasıl gidiyor süreciniz iiyi ilerliyormu neler yapiyorsunuz
Çok güzel yazmışsınız teşekkür ediyorum. Bilinçli ve doktor kontrolünde çok güzel sonuçlar alınıyor.Herkese selam
Bir prof olasıya okudum da okudum
İnanın çok araştırdım
Faydası olsun diye sizinle de paylaşmak istedim
Ben iğnemi Sakız adasından elimi kolumu sallayarak aldım 10 mg daha ekonomik diye eğer hep 2,5 enjekte edecek olursam 2 aylık doza tekabül ediyor 347€ verdim ama aşağıdaki testleri yaptırmadan 1 ay dolapta bekledi beni azıcıkta yan etkilerini deneyimleri okudukça da tırsmadım değil 4 yıl önce 2 ay saxenda kullanmıştım aşırı baş dönmesi bulantı hergün ipne bınaltmıştı beni ve bırakmıştım
Şimdi mounjero 2,5 hikayem! cesaretimi toplayıp çarşamba günü vurdum
10 mg lık kalemi 15 tık çevirerek 2,5 luk dozu elde ettim (ekteki tabloda var)
Herkes iğneyle yemek arasında 2 saat bırakmamın doğru olduğunu söyledi iyi ki de öyle yapmışım hiçbir yan etki olmadı bugün cmt ve hala yan etki belirtisi yok
Çarşamba başladım çünkü iğnenin yarattığı tokluk ilk 5 gün iyi son 2 gün azalacakmış
Haftasonuna denk gelirse dışarıda yemek zorlar diye düşündüm
En azından pzt ve salı etki azalacaksa evde olacağımdan kontrol altında daha rahat tutarım
Şimdi şöyle eğer günlük 1.200 kalori+60-80 gr protein (çiğden yaklaşık 400-500 gr et eder) tüketmeyecekseniz verdiğiniz tüm kiloların %60 kastan gidecektir aman dikkat
Tek oturuşta yarım kilo et yemek sindirme açısından zor olacağı için bunu istemeye istemeye 2 öğüne bölmeliyiz (yarım kg etten et sote yaptım IF uygulayarak yarısını öğlen yarısını akşam yiyerek protein makrosunu tamamlayabilirz tabi yanında salata gibi lifli birşeyler tüketerek)
İğneyi vurduğumun ertesi gün sadece su çay ve sigarayla 28 saatlik tokluk yaşadım yemesem daha da yemezdim ama farkında olmadan yığılmayayım diye oturdum masaya önünüze gelince yiyorsunuz /yemelisiniz hatta ama ne yediğiniz önemli tabi
Aklıma arada birşey atmak geliyor gibi hemen geçiyor
1 günde 1 kg ama bu sağlıklı değil tabi
İlerleyen günleri paylaşacağım elbette
Mounjero kullanmadan önce yapılacak testler: tam kan sayım, hemogram, TSH lar , karaciğer ve böbrek fonksiyon testleri, H1AC, insülin direnci, açlık tokluk şeker, AMİLAZ , Lipaz , D ve B12 vitamini
Çok geçmiş olsun. Su tüketimi çok önemli aman eksik etmeGittim susuz kalmışım bi boş tuzlu su bide şekerli su verdi 1 lt serum yedim çıktım şuan iyiyim şükür![]()
Bende de durumlar çokiyi acikmiyorum pazartesi ikinci dozum var işte insallah hep iyi gitsin istiyorum bakalım artık haftaya nasıl olacakİlk günler gibi kilo verimi yok ama iyi gidiyor. Enerjim arttı ve daha hafif hissediyorum. Sende nasıl durumlar
Bugün akşam üçüncü dozu oldum ben de . Spor yapabilsem daha etkili olurdu ama koşuşturmacadan gücüm yetmiyorBende de durumlar çokiyi acikmiyorum pazartesi ikinci dozum var işte insallah hep iyi gitsin istiyorum bakalım artık haftaya nasıl olacak
Tartı aldinmi peki fark varmiBugün akşam üçüncü dozu oldum ben de . Spor yapabilsem daha etkili olurdu ama koşuşturmacadan gücüm yetmiyor
Mesela bende ilk doz hiç yan etki göstermedi kimi forumlarda 2 veya 3 vuruluşta (aynı doz) yan etki görenler olmuş. Sizde oldu muBugün akşam üçüncü dozu oldum ben de . Spor yapabilsem daha etkili olurdu ama koşuşturmacadan gücüm yetmiyor
Son 2 gün ilk günler kadar tok hissettiniz mi acaba? Zira resmi sitesinde ilacın yarılanma ömrü olarak 5 gün diyorBende de durumlar çokiyi acikmiyorum pazartesi ikinci dozum var işte insallah hep iyi gitsin istiyorum bakalım artık haftaya nasıl olacak
3. Dozda yan etki gördünüz müBugün akşam üçüncü dozu oldum ben de . Spor yapabilsem daha etkili olurdu ama koşuşturmacadan gücüm yetmiyor