Mounjaro 2,5mg günlüğüm

Hadi hayırlı olsun şifa olsun diyelim 😇
yanında insülin enjektörü de alman gerekiyor unutma. Enjektörle çekip karnından vuruyorsun. Kolay uygulaması.

Valla ben ilaç geldiğinde tam sofrayı hazırlamıştım. İğneyi yapıp sofraya oturmuştum 😂
Merhaba 9 binlik fiyat kaç adet için daha doğrusu haftada bir vurulunuyor ise kaç hafta gidiyor

Evet kızlar tastamanına 1. Haftamı bitirdim akşama 2. Dozumu vuracağım (2,5 mg)

İlk vurulduktan 5. Gününe kadar hiçbir yan etki görmedim
İştahım anında kesildi. Aklıma aburcubur tatlı vesaire hiçbir şey gelmiyordu özellikle protein ağırlıklı beslendim günde iki öğün yaptım suyumu bol tükettim ne kadar tok olursam olayım önüme yemek geldiği zaman belirlediğim porsiyonu zorlayarak olsa da yedim. Bu bir hafta boyunca hiç alkol tüketmedim gazlı herhangi bir içecek buna soda da dahil içmedim

Beşinci günden itibaren kan şekerimimin tansiyonumun uyku düzenimin normal olmasına rağmen başım dönüyor bugün baş dönmesinin üçüncü günündeyim her saniye dönmüyor ama böyle bir ağırlık var
Ümit ederim bu akşam vurulacağım yeni dozdan sonra bu yan etki geçmiş olur

Yağlı eti tüketdiğim ve suyu bol tuttuğum için kabızlık sorunu hiç yaşamadım tabi ilerleyen günler ne gösterir bilemiyorum

Yedinci günün sonunda tartıda -2,6 kg kaybım var yani ilk haftam da 2,6 kg kaybetmişimevin içerisindeki aktif hareketimin haricinde herhangi bir spor yapmıyorum tabii ki bu çok üzücü o konuda aktif olmam gerektiğini de biliyorum

Bu akşam ikinci 2,5 mg lık doz mu olucam yine gelişmelerden haberdar ederim sizi

Bu iğnenin fiyatı nedir doktor yazınca fiyatta değişiklik oluyormu googlede sgk bi kısım karşılıyor diye okudum
Hayır sgk karşılamıyor . Güvendiğiniz eczane haricinde bir yerden almanizi da tavsiye etmem iğneyi kendinize uygulamanız gerçekten çok basit
Ben sakız adasından almıştım iki aylık doz için 347 Euro ödedim
Kimi doktorlar da yurtdışından iğneyi getiriyorlar ve kendileri pazarlayıp satıyorlar bu da bir yöntem ama haliyle üstüne kar koyuyorlardır diye düşünüyorum
Yine de eczane kanalıyla almak en sağlıklısı fikrindeyim

Bana da doktorum kaybettiğim yağların içerisindeki toksin yükünü vücuda yüklememek adına Alfa lipoik asit ve nac 600 almamı tavsiye etti aklınızda bulunsun bu bir ilaç tavsiyesi değil tamamen kendi deneyimim

Hayır sgk karşılamıyor . Güvendiğiniz eczane haricinde bir yerden almanizi da tavsiye etmem iğneyi kendinize uygulamanız gerçekten çok basit
Ben sakız adasından almıştım iki aylık doz için 347 Euro ödedim
Kimi doktorlar da yurtdışından iğneyi getiriyorlar ve kendileri pazarlayıp satıyorlar bu da bir yöntem ama haliyle üstüne kar koyuyorlardır diye düşünüyorum
Yine de eczane kanalıyla almak en sağlıklısı fikrindeyim
Teşekkür ediyorum iki ayda kaç kilo verdiniz

Evet kızlar tastamanına 1. Haftamı bitirdim akşama 2. Dozumu vuracağım (2,5 mg)

İlk vurulduktan 5. Gününe kadar hiçbir yan etki görmedim
İştahım anında kesildi. Aklıma aburcubur tatlı vesaire hiçbir şey gelmiyordu özellikle protein ağırlıklı beslendim günde iki öğün yaptım suyumu bol tükettim ne kadar tok olursam olayım önüme yemek geldiği zaman belirlediğim porsiyonu zorlayarak olsa da yedim. Bu bir hafta boyunca hiç alkol tüketmedim gazlı herhangi bir içecek buna soda da dahil içmedim

Beşinci günden itibaren kan şekerimimin tansiyonumun uyku düzenimin normal olmasına rağmen başım dönüyor bugün baş dönmesinin üçüncü günündeyim her saniye dönmüyor ama böyle bir ağırlık var
Ümit ederim bu akşam vurulacağım yeni dozdan sonra bu yan etki geçmiş olur

Yağlı eti tüketdiğim ve suyu bol tuttuğum için kabızlık sorunu hiç yaşamadım tabi ilerleyen günler ne gösterir bilemiyorum

Yedinci günün sonunda tartıda -2,6 kg kaybım var yani ilk haftam da 2,6 kg kaybetmişimevin içerisindeki aktif hareketimin haricinde herhangi bir spor yapmıyorum tabii ki bu çok üzücü o konuda aktif olmam gerektiğini de biliyorum

Bu akşam ikinci 2,5 mg lık doz mu olucam yine gelişmelerden haberdar ederim sizi
Adınıza çok sevindim ilk ignenizi nereden vurdunuz ben ilkini koldan vurdum ikinciyi göbekten ama bu hafta çok fazla midem bulanıyor göbekten vurduğum için olduğunu düşünüyorum

Adınıza çok sevindim ilk ignenizi nereden vurdunuz ben ilkini koldan vurdum ikinciyi göbekten ama bu hafta çok fazla midem bulanıyor göbekten vurduğum için olduğunu düşünüyorum
Ben kendim vurduğum için göbekten vurdum. Bende hiç yan etki olmadı sadece sın 2-3 gündür baş dönmesi yaşıyorum

İyi akşamlar arkadaşlar gün içinde neler tuketiyorsunuz mesela fikir olsun hepimize neler yapıyorsunuz porsiyonlar ne kadar paylaşsak birbirimize nasıl olur

İyi akşamlar arkadaşlar gün içinde neler tuketiyorsunuz mesela fikir olsun hepimize neler yapıyorsunuz porsiyonlar ne kadar paylaşsak birbirimize nasıl olur
Ben daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
50 nin altında karbonhidrat
30 civarı yağ
Toplamda 1200 kalori altında kalmaya çalışıyorum

Bunun için ücretsiz fatsecret uygulamasını kullanıyorum

Ben daha önceki mesajımda yazmıştım
Günlük 60-80 gr protein
50 nin altında karbonhidrat
30 civarı yağ
Toplamda 1200 kalori altında kalmaya çalışıyorum

Bunun için ücretsiz fatsecret uygulamasını kullanıyorum
Bende yükledim şimdi bi bakayim nasıl bisey aslında yediklerimizi demek istemiştim sabah kahvaltıda neler akşam neler fikir amaçlı 🫠

Günaydın kilo güncellemesi yapıyorum 🫠98.35 ile başlamıştım şuan 94.8 geliyorum 10 günde verdim bu kiloyu inşallah daha bol eksiler olur hepimiz için toplam 3 buçuk kilo🙃🙃

Back
X