Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabi sunuda belirtmek istiyorum gerçekten bu hafta zor besleniyorum aşırı mide bulantım var ama kötü olmamak için az da olsa tüketiyorum inşallah geçer biran önce bulantım
Merhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Güncel kilom 82.55 hadi bakalım inşallah hedefimize ulaşırız hep birlikte :)
Merhaba günaydın kızlar bugün bende artık başladım ilaca 2.5 mg ile inşallah bol eksiler görürüz
Araştımalarıma göre bitmeyen sersemlik durumum ilacın yan etkisiymiş. Başka hiç yan etki yaşamadım açıkçası . Gerçi sosyal hayattan engelleyecek kadar baş dönmem yok ama tatsızlık veriyor.
Dün akşam 2,5 luk 2. İğnemi yaptım
İpneler vurulduğunda ilk 5 gün çok iyi tokluk sağlıyor ama vurulacağım son gün gerçekten kendimi tutmam gerekti akşam yemeğini iple çektim yani dedikleri gibi altıncı ve yedinci günler iştah kontrolünü iradeyle sağlamak gerekiyor galiba
günde sadece iki öğün yapıyorum ve sadece 1 er dilim yiyorum antalyanin sıcağında yumurtayı zor yiyorum malesef midem de hassas bu yüzden Cook fazla yumurta alerji yapıyor malesef
Araştımalarıma göre bitmeyen sersemlik durumum ilacın yan etkisiymiş. Başka hiç yan etki yaşamadım açıkçası . Gerçi sosyal hayattan engelleyecek kadar baş dönmem yok ama tatsızlık veriyor.
Dün akşam 2,5 luk 2. İğnemi yaptım
İpneler vurulduğunda ilk 5 gün çok iyi tokluk sağlıyor ama vurulacağım son gün gerçekten kendimi tutmam gerekti akşam yemeğini iple çektim yani dedikleri gibi altıncı ve yedinci günler iştah kontrolünü iradeyle sağlamak gerekiyor galiba
Evet ilk 5 gun çok güzel geçiyor ama son 2 gün acikiyorsun ve kendini tutman gerekiyor Allah'tandır iğne hemen etkisini gösteriyor ben ilk dozda hiç bir yan etki yaşamadım aman2 .doz çok mide bulantısı yaptı inşallah sizdede yapmaz