• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Merhabalar, bende perşembe günü ikinci dozumu yaptım fakat ilk dozdaki gibi bir iştah kapamasını yaşamadım cuma günü ? İkinci dozda bir azalma oluyor mu ?
Merhabalar, aslında hayır. Tabi ki ilk haftam daha da iştahsızdım ama hiç açlık gelmeyecek diye bir kaide yok. açlık zaten gelecek ama daha küçük porsiyonlarla doyacaksınız.

Kendinizi sağlıklı öğünlerle doyurmaya ikna edebiliyor musunuz?

Pazar gecesi ilk dozumu vurdum. Bugün 3.günüm açlık oluyor fakat az porsiyonla çok rahat doyuyorum. Önceden öğle yemeklerinde pilava ilave isterdim ama bugün 1 kaşık(servis kaşığı) pilavla çok rahat doydum. Yalnızca tatlı isteğimi çok bastıramıyorum. Doktor esas etkisini 3. Ve 4.dozunda göstereceğini söyledi. İnşallah şu tatlı muhabbeti de biterse çok güzel olacak 😌

Merhabalar, aslında hayır. Tabi ki ilk haftam daha da iştahsızdım ama hiç açlık gelmeyecek diye bir kaide yok. açlık zaten gelecek ama daha küçük porsiyonlarla doyacaksınız.

Evet evet, ilk dozumu yaptığımda hiç bir şekilde açlık hissetmedim 4-5 gün boyunca. İkinci dozumda öyle olmayınca bir tedirginlik oldu. Ama dediğiniz gibi küçük porsiyonlarla doyuyorum ve sağlıklı tercihlerle ilerliyorum 🩷

Evet evet, ilk dozumu yaptığımda hiç bir şekilde açlık hissetmedim 4-5 gün boyunca. İkinci dozumda öyle olmayınca bir tedirginlik oldu. Ama dediğiniz gibi küçük porsiyonlarla doyuyorum ve sağlıklı tercihlerle ilerliyorum ok

Merhaba herkese;
Pandemi sonrası alınan kilolar defalarca denenen diyetisyen girişimleri ama asla alınamayan sonuç neticesinde endokrinoloji doktoru ile görüşmemde insülin direncim ve pcosum olduğunu öğrendim ve Ağustostaki düğünüm öncesi kilo verme isteğimi doktoruma anlattığımda mounjaro kullanabileceğimi belirtti onun gözetiminde sürecim 0,25 mg mounjaro ve 1.65 boy 87,9 kilo olarak başladı. Bakalım süreci nerede sonlandıracağız.
1.doz 07 Aralık 87.90kg
2.doz 14 Aralık 86.00kg
3.doz 21 Aralık 84,90kg heyecanla 4. dozu vurulmadan önceki kilomu bekliyorum. Süreci kas kaybını minimum seviyede tutmak için haftada 3 gün pilates ile desteklemeye çalışıyorum. fakat ilk 2 hafta o kadar çok tokluk hissim vardı ki bir şey yiyemediğim için genelde sebze ve yoğurt tükettim biraz kas kaybım oldu bu hafta zorla da olsa et, tavuk, balık tüketmeye çalışıyorum. Umarım hepimiz en sağlıklı ve kolay şekilde istediğimiz kilolara gelmiş oluruz.

Son düzenleme:
Merhaba, ben 21 aralıkta 2.5 doz oldum ve tam 20 dakika sonra hipoglisemi yaşadım. Daha öncede gebelikte şeker yükleme testinde aynı şeyi yaşamıştım. Konuşmam bile bozuldu korkunç bir halsizlik yaşadım. Küp şeker bal vs. den yarımsaat sonra biraz düzeldim ve acile gittim kan şekerim 69 çıktı. 2 kutu meyve suyu içtim yarım saat sonra 74 oldu. Yatırdılar ve serum verdiler yarım saat sonra 76 oldu. Servise yatırma kararı aldılar ki bu sürede onay beklenirken yine serum devam etti ve tekrar ölçüldü 89 çıkınca taburcu edildim. Eve döndükten yarım saat sonra yine 74 e düştü. Bütün gün şekerli şeyler yedim. Gece başımda nöbet tuttu ablam. ertesi gün yine düşüktü ama o korkunç hisler gelmedi. 2 günden sonra düzeldim. Şimdi 2. doz yaklaşıyor ve çok korkuyorum. Doktorumda çok ilgisizdi. Benim beyanımla safra taşımın olmadığını yazdı dosyama. 3 Ay sonra gel istersen ama 1 ayda zaten kilon gider çok yok sende rahatlarsın dedi. Sizce ne yapayım. Diğer doktorlara randevu alamam sistemde görünüyor bakmazlar başka doktorun hastasına. Başka hastaneyede randevu bulamadım en erken bu ayın sonuna var. Bekleyeyim mi yoksa bu doktora gidip olanları anlatıp çözümüne güveneyim mi? Benim gibi olan var mı aranızda?

Ben 3. dozu bu hafta vuruldum, hatta 3. dozda daha ilk günüm .. iştah hala sıfır , zaten günde tek öğün yiyebiliyorum.. bugün öğlen ekmeksiz 1 porsiyon döner yedim , ama hepsi mide bulanması sonucu çıktı :(.. ilacım bende çok fazla yan etkileri oluyor ne yazık ki ..
3. doza +1 gün de 4.5 kilo vermiş oldum ama hiç beslenmiyorum ..(spor yok pasif bir hayat ) protein tozu içmeye çalışıyorum onu da içemiyorum çünkü o da çok şekerli tadında olunca midemi bulandırıyor ..
Kilo veriyorum evet ama perişanım :)

Merhaba, ben 21 aralıkta 2.5 doz oldum ve tam 20 dakika sonra hipoglisemi yaşadım. Daha öncede gebelikte şeker yükleme testinde aynı şeyi yaşamıştım. Konuşmam bile bozuldu korkunç bir halsizlik yaşadım. Küp şeker bal vs. den yarımsaat sonra biraz düzeldim ve acile gittim kan şekerim 69 çıktı. 2 kutu meyve suyu içtim yarım saat sonra 74 oldu. Yatırdılar ve serum verdiler yarım saat sonra 76 oldu. Servise yatırma kararı aldılar ki bu sürede onay beklenirken yine serum devam etti ve tekrar ölçüldü 89 çıkınca taburcu edildim. Eve döndükten yarım saat sonra yine 74 e düştü. Bütün gün şekerli şeyler yedim. Gece başımda nöbet tuttu ablam. ertesi gün yine düşüktü ama o korkunç hisler gelmedi. 2 günden sonra düzeldim. Şimdi 2. doz yaklaşıyor ve çok korkuyorum. Doktorumda çok ilgisizdi. Benim beyanımla safra taşımın olmadığını yazdı dosyama. 3 Ay sonra gel istersen ama 1 ayda zaten kilon gider çok yok sende rahatlarsın dedi. Sizce ne yapayım. Diğer doktorlara randevu alamam sistemde görünüyor bakmazlar başka doktorun hastasına. Başka hastaneyede randevu bulamadım en erken bu ayın sonuna var. Bekleyeyim mi yoksa bu doktora gidip olanları anlatıp çözümüne güveneyim mi? Benim gibi olan var mı aranızda?
Gebelikte şeker yükleme testinden sonra bende de hipoglisemi olmuştu hatta 59a düşmüştü şekerim . Çok kötü bir tecrübeydi.. Ama bu ilaçta öyle bir etki hiç olmadı . Tam tersi asla ani açlık ya da Tatlı krizi hiç yapmıyor.. Birde sizin bahsettiğiniz konunun ilacın etkisi ve mantığıyla pek ilgisi yok gibi .. ve ilaç 20dk da kana bile karışmamıştır neredeyse .. etkisi 4-6 saat sonra başlıyor .. Acaba hipoglisemi yaşamadan önce ne yediniz ? Onla ilgili olabilir mi ? Bu arada sağlık mensubu değilim .. sadece yorum yapabiliyorum ..

Kahvaltı yapmamıştım ama aç da değildim. Tokluk etkisi belki 4-6 saatte başlıyor ama ben hipoglisemi atağını sınırda atlattım. İnsülin sıçraması yapabilirmiş chatgpt öyle yazdı. Bu da glikozu aniden düşürürmüş. Amacı zaten insülin salgılanması arttırmak glikagonu bastırmakmış. Bugün doktora gideceğim bakalım ne diyecek.

Merhabalar , umarım yazım ihtiyacı olan herkesi aydınlatacak nitelikte olur hafta hafta buraya yazmayı planlıyorum ama kendime de çok güvenmiyorum :KK48:
122 kg ile başladım 160 cm boyum
Pcos + insülin direnci + hashimoto var TSH 10 ve bu en düşü hali uzun yıllardır kiloluyum denemediğim 2 yöntem kalmıştı zayıflama iğnesi ve mide ameliyatı , zayıflama iğnesinin yan etkilerinden çekinmiştim ama soluğu Endokrinolojide aldım tiroit ultrasonum ve kan testlerim yapıldı uygun görüldük 2,5 mg mounjaro reçete edildi Prof tarafından
Öncelikle şunu belirtmeliyim asla aslaa aslaaa doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı çünkü şeker hastalığı tedavisi için kullanılan bir iğne bu
Belediyenin ücretsiz sağlıklı yaşam merkezinden diyetisyen randevusu oluşturdum aralıklı oruç üzerine bir liste hazırlandı gayet standart iğneyi kullanan herkesin uygulayabileceği şekilde isteyen olursa örnek olarak paylaşabilirim
2 haftada 1 ölçümlerim yapılacak ayda 1 de doktor kontrolü
İlk dozumu 19 aralıkta yaptım 2 gün hiç etki göremediğimi düşündüm ne yemeklerden tiksinme ne de midede aşırı tokluk vardı yesem yiyecek moddaydım ama şunu farkettim ciddi anlamda tatlı isteği ve iştahımı kapattı duygusal açlık ve atıştırma hissine asla faydası yok yeseniz yine atıştırırsınız canınız sürekli bişey ister ama mide yediğinizi almıyor gibi bi his te var açıkçası . İradeyi yönetmeye inanılmaz yardımcı bugün 7nci günüm iğneyi vurulup vurulmamada kararsızım çünkü idare edebiliyorum 11bin olmuş fiyatı çok üzgünüm 8-9 günde 1 idare edebilirsem 1 hafta da olsa kârım olacak çünkü kas kaybetmemek için protein beslenme şart ve protein beslenme de pahalı , ne olursa olsun illa kas kaybı olacak ama en azı olması önemli aktif spor yapamıyorum maalesef . Dün yani 6ncı günü misafirim vardı ve yiyeceklere saldırır gibiydim hiç iğnenin etkisi yokmuş gibi 🤣🤣 1 haftada tam 2 kg verdim . Benim merak ettiğim şu 2nci ve 3ncü dozu aldıkça daha da etki gösterecek mi yoksa hep böyle mi devam edecek tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim doktor kesinkes hamile kalmanın yasak olduğunu vurguladı bu dönemde . Umarım aklıma gelir ve burada durumumu güncellerim bu arada listeye almayın çünkü çok istikrarlı yazabileceğimi düşünmüyorum 🤭🤭 bütçe olarak devam edebildiğim kadar 2,5 devam edeceğim ayrıca hiç yan etkim yok 5 mgın yan etkilerinden de korkuyorum

Çok geçmiş olsun,ben böyle olan birini duymadım ama ben olsam bu kadar şeyden sonra dozu yapmazdım. Başka doktor randevusu bulur beklerdim.

Merhabalar , umarım yazım ihtiyacı olan herkesi aydınlatacak nitelikte olur hafta hafta buraya yazmayı planlıyorum ama kendime de çok güvenmiyorum :KK48:
Pcos + insülin direnci + hashimoto var TSH 10 ve bu en düşü hali uzun yıllardır kiloluyum denemediğim 2 yöntem kalmıştı zayıflama iğnesi ve mide ameliyatı , zayıflama iğnesinin yan etkilerinden çekinmiştim ama soluğu Endokrinolojide aldım tiroit ultrasonum ve kan testlerim yapıldı uygun görüldük 2,5 mg mounjaro reçete edildi Prof tarafından
Öncelikle şunu belirtmeliyim asla aslaa aslaaa doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı çünkü şeker hastalığı tedavisi için kullanılan bir iğne bu
Belediyenin ücretsiz sağlıklı yaşam merkezinden diyetisyen randevusu oluşturdum aralıklı oruç üzerine bir liste hazırlandı gayet standart iğneyi kullanan herkesin uygulayabileceği şekilde isteyen olursa örnek olarak paylaşabilirim
İlk dozumu 19 aralıkta yaptım 2 gün hiç etki göremediğimi düşündüm ne yemeklerden tiksinme ne de midede aşırı tokluk vardı yesem yiyecek moddaydım ama şunu farkettim ciddi anlamda tatlı isteği ve iştahımı kapattı duygusal açlık ve atıştırma hissine asla faydası yok yeseniz yine atıştırırsınız canınız sürekli bişey ister ama mide yediğinizi almıyor gibi bi his te var açıkçası . İradeyi yönetmeye inanılmaz yardımcı bugün 7nci günüm iğneyi vurulup vurulmamada kararsızım çünkü idare edebiliyorum 11bin olmuş fiyatı çok üzgünüm 8-9 günde 1 idare edebilirsem 1 hafta da olsa kârım olacak çünkü kas kaybetmemek için protein beslenme şart ve protein beslenme de pahalı , ne olursa olsun illa kas kaybı olacak ama en azı olması önemli aktif spor yapamıyorum maalesef . Dün yani 6ncı günü misafirim vardı ve yiyeceklere saldırır gibiydim hiç iğnenin etkisi yokmuş gibi 🤣🤣 1 haftada tam 2 kg verdim . Benim merak ettiğim şu 2nci ve 3ncü dozu aldıkça daha da etki gösterecek mi yoksa hep böyle mi devam edecek tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim doktor kesinkes hamile kalmanın yasak olduğunu vurguladı bu dönemde . Umarım aklıma gelir ve burada durumumu güncellerim bu arada listeye almayın çünkü çok istikrarlı yazabileceğimi düşünmüyorum 🤭🤭 bütçe olarak devam edebildiğim kadar 2,5 devam edeceğim ayrıca hiç yan etkim yok 5 mgın yan etkilerinden de korkuyorum
merhaba bende haşimato hastasıyım.. tsh yüksek çıkıyor eutraks 75mg kullanıyorum fakat halen 10 un altına düşmedi... iğneyi aldım eczana ede bekliyor.. TSH normale dönmeden yaptırırsan kilo vermen çok zor olur denildi, siz TSH değeriniz kaçken yaptırdınız?

Benim kendi tecrübem : en fazla ve kötü etki ilk hafta oldu .. 3. Dozdayım hala etkili ama artık sadece ilk 2-3 gün hiç yemek yedirmiyor , mide bulantısı yapıyor ama sonra daha normale dönüyor .. İlk hafta çok fazla bulantı ve ağrı yapmıştı.. Ama ben iğneyi vurulduğum ilk 2 gün hala , resmen hiç birşey yiyemiyorum .. 1 aydan sonra belki siz 5mg la etkisini hissedeceksiniz ?? Çünkü sizin deneyimlerinizle benimkiler bambaşka .. mesela ben asla 5mg geçemem.. Benim doktorum ilk ay asla iğne günlerini geciktirme demişti .. Bende duygusal açlık , atıştırma vs hepsini bıçak gibi kesti ..normal yemek bile yiyemiyorum .. sadece öğlen yarım porsiyon et yemeği ve akşam protein tozuyla ( haftada 3 gün ) yaşıyorum desem yalan olmaz .

Tablomuza eklenmek isteyenler bu mesajı alıntılayarak yazsın lütfeeen :)

GÜNCELLEMELERİ DE BEKLİYORUZ

GÜNCEL TABLOMUZ: 25/12/25

Kaya73Haz52 yaş/71 kg2.5 mg
Eylül 5 mg
Tem -7,3
Ağu -1,5
26 Eyl -10,7(60.3 KG HEDEF TAMAM)
gazozca10 Ekim40/1.68/69 kg2.5 mg devam4 Kasım - 7
6.Hafta -9,1
7.Hafta -11,20
koruma: 55,40 kg (57 ile bitirmişti)
Hashimato,ilk hafta ani kilo kaybından halsizlik
,ilk 3 günde kas ağrısı hatta her yerin çürümüş gibi ağrı,regli düzensizliği.DOKTOR VE DİYETİSYEN ÖNERİSİYLE: 15 GÜNDE 1 KERE SON KEZ BIRAKMA DOZU 2.5 MG.
17.gün 2,5 mg hatırlatma dozundan sonra -2 kg daha. Tek öğün yiyor.
pofudukbiri29/1.68/801-2-3.ay 2.5 mg
4.ay 5 mg
1.Hafta kg -3,15
3 ay 1 hafta -10
Diyet-spor yok.
betty_boop28 Mayıs66,8 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
Haz -5,8
Tem -8,8
polestarHaz80 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
40 gün -6
thesh34Eyl2.5 mg2 hafta -4 kg
ctrldelHaz38/1.68/89 kg2.5 mg
2. ve 3.ay 5 mg
11 gün -4,5
3 hafta -7
2 ay -12
Ekim -19
Kasım -21 (68 kg)
Güncel:67 kg (-22 kg ile bitiş)
Hedefe yaklaştığı ve halsizlikten dolayı 5'likten 2.5 doza geri inmiş ,ama hiç etkisi olmamış.5 mg yan etkiyle beraber devam ediyor.Kullanım sıklığını azaltmak ve kendisini alıştırmak için 10 günde bir uyguluyor.Tiroid kollid kisti takibinde.ayda bir kez 5 mg bırakma dozu , kalan 5 mg son şişeyi ikiye bölüp bitirecek.
simca126 Kasım45/1.69/812.5 mg -5 mg7 doz -5,5 kgYan etki ilk gün uyku hali.
AylOzr54/1.632.5 mg2 hafta -3,8
Derya00080 kg2.5 mg2 hafta -5
1 ay -7
2.iğnede etki etmiş.
didonutella10 Ekim35 yaş/80 kg2.5 mg
18 Kasım 5 mg
10 günde -4,4
1 ay -6 kg
peryna12 Haziran76 kg1.ay 2.5 mg
2.ve 3.ay 5 mg
3 ay -13 (63 kg)Bıraktıktan 1 ay sonra yeme atağı gelmiş. 1-2 aydır 65,5 kg ile sabit.
pamelapamEkim
2.başlangıç 9 Aralık
40/1.58/672.5 mg20 gün -4Kaçamaklarla verildi.
monica_13 Eylül73 kg2.5 mg40 gün -72 hafta hastalıktan ara. 66 kg
perles8 Eylül96,65 kg1.ay 2.5 mg
2.ay 5 mg
2 hafta -4 kg
27 Ekim(49 günde) -10
asyamine2.5 mg4 hafta -6
Talena12 Ağustos39/1.66/86 kg
2.5 mg
2.ay 5 mg
10 Eylül -4,5
7 Ekim -7 kg
18.Kasım 76 kg (Ekim'de 23 gün ara)
Son 2,5 dozda etki etmemiş.
5 mg ilk günler etki etmiş,sıfır açlık,sonra etki etmemiş..2 kere acillik olucak kadar şiddetli karın ağrısı,kabızlık,sonra ishal,hazımsızlık,mide yanması.mide koruyucu ile devam,şimdi sorun yok..
Ekim'de iğne bulamayınca 23 gün yapamamış.1-1,5 kg geri gelmiş.Tekrar başlayınca hızlıca gitmiş.haftada 2 gün cardiyo, haftasonları yürüyüş.
lalince24 Temmuz27/1.60/1152.5 mg
2.ay 5 mg
3-4-5.ay 7.5 mg
1. ay -9
3 buçuk ay -21ay
4 buçuk ay -25 (90 kg)
Daha önce saxenda etki etmemiş,yan etkisi çokmuş.
İnsülin direnci,pcos.
cezamıbu3 Kasım28/1.60/93,80 kg1.2. ay 2.5 mg1.ay -7,6 (86,20 kg)
1 buçuk ay -10 kg (83 kg)
1. hafta -2,70,2.hafta -1,95 ,3.hafta -1,35,4.hafta -1,60
5.hafta -1,10, 6.hafta -1,45
cosmicgirl29 Ağustos34/1.62/131,7 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
3 ay - 12,7 kg5'likte de yan etki yok,fazla yerse bulantı.Tahliler temiz.3.ay tahliler temiz ama insülin
seviyesi sebebiyle şeker ilacına başlanıldı.
AAD15 Ağustos39/1.70/100 KG2.5 mg devam10 Ekim 86 kg
(ara sonrası 15 Kasım 88 kg ile başladı)
22 Kasım 87,1
7 Aralık 86,2
Tahliler temiz.
tbscm15 Kasım43/1.61/79 kg2.5 mg devam1 ay -7 kg
5 hafta -8,3 (70,70 kg)
Başlangıç: Sırt ağrısı,kabızlık,mide yanması
İlk hafta: Sabah gül sirkesi. Sadece bir kase akşam yemeği yiyor,iştah kalmamış.
ecesizolmaz19 Kasım35/1.60/81 kg2.5 mg1.hafta -2,6 kg
2.hafta -1 kg (77,6 kg)
2021 Tüp mide.
katibee5 Eylül1.68/114,50 kg2.5 mg1.hafta -2,40 kg
2 hafta -6kg
İlk günler uyku,ishal. İnsülin direnci,pcos.
deryabds15 Eylül27/1.69/87 kg2.5 mg20 gün -2 kg
Neysesakinim10. Mayıs-Eylül
24 Kasım tekrar
96,5 kg3 ay 2.5 mg,
devamı 5 mg
5 ay-13,5 kg-(83 kg)
5 mg-24 Kasım 83,7 kg ile tekrar,
18 Aralık 80,85 kg
Eskiden saxenda kullanmış.
Ekim'de stok bitmiş,5 mg bekliyor.Başka markayla aşırı yan etki görmüş. 3 Ay ara
nisasema19 Kasım32/1.60/70 kg2.5 mg1.hafta -3,3 (66,7 kg)İlk hafta bulantı,uyku.
heraxhera22 Kasım39/1.63/63,1 kg2.5 mg9.gün -2 kg
Bahardann24 Kasım52/1.62/75 kg2.5 mg2.gün kabızlık,uyku
micikodany21 Kasım44/1.66/80,2 kg2.5 mgMenopoz
ozgeeee0327 Kasım30/1.62/79 kg2.5 mg
usagi12320 Kasım31/1.70/64,60 kg2.5 mg3 hafta -4 kg
waffleee4 Aralık38/1.58/68 kg2.5 mg
Inquisitive15 Aralık40/1.62/87 kg2.5 mg
cattison20 Aralık22/1.64/68 kg2.5 mgHedef 50 kg
Zeyna0314 Aralık38/1.60/1162.5 mg10 gün -4,5 kgHaşimato tiroidi ,insülin direnci,gizli şeker var.
İshal,bulantı,iştah kaybı, sürekli geğirme,mide yanması.

merhaba bende haşimato hastasıyım.. tsh yüksek çıkıyor eutraks 75mg kullanıyorum fakat halen 10 un altına düşmedi... iğneyi aldım eczana ede bekliyor.. TSH normale dönmeden yaptırırsan kilo vermen çok zor olur denildi, siz TSH değeriniz kaçken yaptırdınız?
Lütfen TSH bu kadar takmayın çok kafasına göre bir hormon her an dalgalanıyor benim 20lerdeydi bir anlık sinirle bırsktım ilacı düşmüyor diye sonra kendiliğinden 10a düşmüş🤣 ilaçla düşmezken bırakınca düştü yani siz ona bakmayın

Ayrıca not edeyim eczaneden elektrolit aldım gün aşırı içiyorum vücudun hücrelerin susuz kalmasını ve mineral dengesini koruyor yemek yiyemeyince su içmem de azaldı bu yüzden tavsiye ederim çünkü yağlar suyla gidecek

Tablomuza eklenmek isteyenler bu mesajı alıntılayarak yazsın lütfeeen :)

GÜNCELLEMELERİ DE BEKLİYORUZ

GÜNCEL TABLOMUZ: 25/12/25

Kaya73Haz52 yaş/71 kg2.5 mg
Eylül 5 mg
Tem -7,3
Ağu -1,5
26 Eyl -10,7(60.3 KG HEDEF TAMAM)
gazozca10 Ekim40/1.68/69 kg2.5 mg devam4 Kasım - 7
6.Hafta -9,1
7.Hafta -11,20
koruma: 55,40 kg (57 ile bitirmişti)
Hashimato,ilk hafta ani kilo kaybından halsizlik
,ilk 3 günde kas ağrısı hatta her yerin çürümüş gibi ağrı,regli düzensizliği.DOKTOR VE DİYETİSYEN ÖNERİSİYLE: 15 GÜNDE 1 KERE SON KEZ BIRAKMA DOZU 2.5 MG.
17.gün 2,5 mg hatırlatma dozundan sonra -2 kg daha. Tek öğün yiyor.
pofudukbiri29/1.68/801-2-3.ay 2.5 mg
4.ay 5 mg
1.Hafta kg -3,15
3 ay 1 hafta -10
Diyet-spor yok.
betty_boop28 Mayıs66,8 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
Haz -5,8
Tem -8,8
polestarHaz80 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
40 gün -6
thesh34Eyl2.5 mg2 hafta -4 kg
ctrldelHaz38/1.68/89 kg2.5 mg
2. ve 3.ay 5 mg
11 gün -4,5
3 hafta -7
2 ay -12
Ekim -19
Kasım -21 (68 kg)
Güncel:67 kg (-22 kg ile bitiş)
Hedefe yaklaştığı ve halsizlikten dolayı 5'likten 2.5 doza geri inmiş ,ama hiç etkisi olmamış.5 mg yan etkiyle beraber devam ediyor.Kullanım sıklığını azaltmak ve kendisini alıştırmak için 10 günde bir uyguluyor.Tiroid kollid kisti takibinde.ayda bir kez 5 mg bırakma dozu , kalan 5 mg son şişeyi ikiye bölüp bitirecek.
simca126 Kasım45/1.69/812.5 mg -5 mg7 doz -5,5 kgYan etki ilk gün uyku hali.
AylOzr54/1.632.5 mg2 hafta -3,8
Derya00080 kg2.5 mg2 hafta -5
1 ay -7
2.iğnede etki etmiş.
didonutella10 Ekim35 yaş/80 kg2.5 mg
18 Kasım 5 mg
10 günde -4,4
1 ay -6 kg
peryna12 Haziran76 kg1.ay 2.5 mg
2.ve 3.ay 5 mg
3 ay -13 (63 kg)Bıraktıktan 1 ay sonra yeme atağı gelmiş. 1-2 aydır 65,5 kg ile sabit.
pamelapamEkim
2.başlangıç 9 Aralık
40/1.58/672.5 mg20 gün -4Kaçamaklarla verildi.
monica_13 Eylül73 kg2.5 mg40 gün -72 hafta hastalıktan ara. 66 kg
perles8 Eylül96,65 kg1.ay 2.5 mg
2.ay 5 mg
2 hafta -4 kg
27 Ekim(49 günde) -10
asyamine2.5 mg4 hafta -6
Talena12 Ağustos39/1.66/86 kg
2.5 mg
2.ay 5 mg
10 Eylül -4,5
7 Ekim -7 kg
18.Kasım 76 kg (Ekim'de 23 gün ara)
Son 2,5 dozda etki etmemiş.
5 mg ilk günler etki etmiş,sıfır açlık,sonra etki etmemiş..2 kere acillik olucak kadar şiddetli karın ağrısı,kabızlık,sonra ishal,hazımsızlık,mide yanması.mide koruyucu ile devam,şimdi sorun yok..
Ekim'de iğne bulamayınca 23 gün yapamamış.1-1,5 kg geri gelmiş.Tekrar başlayınca hızlıca gitmiş.haftada 2 gün cardiyo, haftasonları yürüyüş.
lalince24 Temmuz27/1.60/1152.5 mg
2.ay 5 mg
3-4-5.ay 7.5 mg
1. ay -9
3 buçuk ay -21ay
4 buçuk ay -25 (90 kg)
Daha önce saxenda etki etmemiş,yan etkisi çokmuş.
İnsülin direnci,pcos.
cezamıbu3 Kasım28/1.60/93,80 kg1.2. ay 2.5 mg1.ay -7,6 (86,20 kg)
1 buçuk ay -10 kg (83 kg)
1. hafta -2,70,2.hafta -1,95 ,3.hafta -1,35,4.hafta -1,60
5.hafta -1,10, 6.hafta -1,45
cosmicgirl29 Ağustos34/1.62/131,7 kg2.5 mg
2.ay 5 mg
3 ay - 12,7 kg5'likte de yan etki yok,fazla yerse bulantı.Tahliler temiz.3.ay tahliler temiz ama insülin
seviyesi sebebiyle şeker ilacına başlanıldı.
AAD15 Ağustos39/1.70/100 KG2.5 mg devam10 Ekim 86 kg
(ara sonrası 15 Kasım 88 kg ile başladı)
22 Kasım 87,1
7 Aralık 86,2
Tahliler temiz.
tbscm15 Kasım43/1.61/79 kg2.5 mg devam1 ay -7 kg
5 hafta -8,3 (70,70 kg)
Başlangıç: Sırt ağrısı,kabızlık,mide yanması
İlk hafta: Sabah gül sirkesi. Sadece bir kase akşam yemeği yiyor,iştah kalmamış.
ecesizolmaz19 Kasım35/1.60/81 kg2.5 mg1.hafta -2,6 kg
2.hafta -1 kg (77,6 kg)
2021 Tüp mide.
katibee5 Eylül1.68/114,50 kg2.5 mg1.hafta -2,40 kg
2 hafta -6kg
İlk günler uyku,ishal. İnsülin direnci,pcos.
deryabds15 Eylül27/1.69/87 kg2.5 mg20 gün -2 kg
Neysesakinim10. Mayıs-Eylül
24 Kasım tekrar
96,5 kg3 ay 2.5 mg,
devamı 5 mg
5 ay-13,5 kg-(83 kg)
5 mg-24 Kasım 83,7 kg ile tekrar,
18 Aralık 80,85 kg
Eskiden saxenda kullanmış.
Ekim'de stok bitmiş,5 mg bekliyor.Başka markayla aşırı yan etki görmüş. 3 Ay ara
nisasema19 Kasım32/1.60/70 kg2.5 mg1.hafta -3,3 (66,7 kg)İlk hafta bulantı,uyku.
heraxhera22 Kasım39/1.63/63,1 kg2.5 mg9.gün -2 kg
Bahardann24 Kasım52/1.62/75 kg2.5 mg2.gün kabızlık,uyku
micikodany21 Kasım44/1.66/80,2 kg2.5 mgMenopoz
ozgeeee0327 Kasım30/1.62/79 kg2.5 mg
usagi12320 Kasım31/1.70/64,60 kg2.5 mg3 hafta -4 kg
waffleee4 Aralık38/1.58/68 kg2.5 mg
Inquisitive15 Aralık40/1.62/87 kg2.5 mg
cattison20 Aralık22/1.64/68 kg2.5 mgHedef 50 kg
Zeyna0314 Aralık38/1.60/1162.5 mg10 gün -4,5 kgHaşimato tiroidi ,insülin direnci,gizli şeker var.
İshal,bulantı,iştah kaybı, sürekli geğirme,mide yanması.
Ben 1 ayın sonunda 2.5 kilo verdim listeye yazabilirsiniz.

Arkadaşlar ben dün bir yan etki yaşadım yaşayanlar olursa diye paylaşmak istiyorum
Aslında protein zengini besleniyorum fakat dün 2nci dozu yaptıktan birkaç saat sonra aniden şekerim düştü meyve yedim bir tık iyi oldu ama devam etti sonra 1 adet kesme şeker ile düzelttim
Bugün hiç düşmedi fakat tokluk ta yok açıkçası . Dün çok hareketli bir gündü belki de bu yüzden şekerim çok düşük seyretti ve böyle bir durum yaşadım eczacım alışma süresince çok ağır olmadığı sürece böyle şeylerin olmasının normal olduğunu söyledi
Ama dün yaşadığım korkuyla ben 2,5tan devam ederim birkaç ay sanırım 5likte daha fazla düşüş olursa kaldıramam diye düşünüyorum
Umarım o tokluk hissim geri gelir 😔

Back
X