• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Arkadaşlar bir de belki saçma olabilir ama ben kendime ilk defa iğne vuruyorum yanlış mı yaptım iğneyi acaba 🤣🤣 ilkini eczacı gösterdi ve vurdu ben de izi vardı hemen o noktanın yanına vurdum acaba bu önemli bir detay mı :110::KK48:

Arkadaşlar bir de belki saçma olabilir ama ben kendime ilk defa iğne vuruyorum yanlış mı yaptım iğneyi acaba 🤣🤣 ilkini eczacı gösterdi ve vurdu ben de izi vardı hemen o noktanın yanına vurdum acaba bu önemli bir detay mı :110::KK48:

aynı yere yapmıyoruz,göbek deliğinin 3 parmak soluna-sağına diye dönüyoruz her hafta. sola yapıldıysa sonraki hafta sağa.. :KK68:

Pazartesi 3. Dozu vurdum, ancak yarın tartılacağım, akşama kalırsa tartı işi pas geçiyorum. İlaç ilk gün birşey yapmıyor ama 24 saatın ardından mide boşalmasını yavaşlattığından tüm gün yediğimi istifra etmeme neden oluyor, sonrasında 48 saat neredeyse aç geziyorum. Cumaya doğru tek öğun, cmt-pazar 2 öğune geçiyorum.
Haftaya son 2,5 iğne, sonra 5'e geçeceğim. 5 ile spora başlıyoruz ;)
Günaydınnn,
İstifra ettiriyor ve 48 saat açlık varsa neden doz yükseltiyorsunuz,doktorunuz mu istedi?
Çünkü iştahı kesmediğinde yükseltmek gerekiyor, çok aç gezmemeye de çalışın bence, kas kaybı olmasın
Mesela Dr.Emma Anders var youtube'ta , 2.5'lukla tüm kilosunu vermiş.

Bugün doktorumla kontrol için kan tahlili verdim, yarın sonuçlar çıkar.. sorun varsa onu da burada paylaşırım.. Doktorumun bana dediği şey : mide bulantın azalana ve iştahın eskiye dönene kadar 2,5 ile devam edeceğiz oldu ..

Back
X