- 23 Mart 2009
- 1.515
- 645
- 723
- Konu Sahibi betty_boop
merhaba,süper vermişsiniz, nasıl gidiyorMerhaba 73 le başladım yaklaşık 40 gün olmuş. 66-67 kilo oldum. 2,5 la devam ediyorum. İştahım çok kapalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba,süper vermişsiniz, nasıl gidiyorMerhaba 73 le başladım yaklaşık 40 gün olmuş. 66-67 kilo oldum. 2,5 la devam ediyorum. İştahım çok kapalı
merhabaa,son durumunuz nedirKizlaaaar buralari cok bosladim ama diyeti boslamadim58 oldum ben yokken son 2 dozum kaldi o surede de 3 kilo daha giderse benden iyisi yok
Allah bu mounjaroyu cikartandan bin kere razi olsun en son heralde 15 sene once falan gordum bu rakamlari. 28 mayista basladim ben 67 yle 2 ayda 9 kilo gibi gitti bakalim biraktiktan sonra neler olcak gerci midem de cok kuculdugunden asla ole eski saldirmalarim yok. Sizde durumlar ne beni guncelleyin
Sevgiler
merhaba,nasıl gidiyor, 5'likte etkiler nasıl oldu?merhaba 7 haziranda başladığım mounjaro iğnesi ile yolculuğumun 40.cı günü bu süreçte 6 kg verdim çalışıyorum ve masabaşı işindeyim yani oldukça hareketsizim spora daha başlayamadım , 5 mg'a çıktım dozaj olarak , bu süreçte hiç bir açlık yaşamadım hiç bir zorlanma halsizlik mide bulantısı vs söz konusu değil olay şu ki canım yemek yemek istemiyor , düzenli bir yeme programı yapsam daha fazla kilo verebilecekken ,yemek yiyemediğim için vücudum kendini korumaya aldı metabolizmam yavaşladı ,şimdi zorlayarak bir şeyler yemeye çalışıyorum çünkü sağlığıma zarar vereceğim , ağustos itibari ilede spora başladığımda eminim çok daha hızlı kilo verebilirim , bu iğnenin güzelliği şu ki ; diyet yaparken ahh istediğim kiloya ulaşayım diyetim bitsin şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim düşüncesi hep aklımızın bir tarafında takılıyor , ve diyet bitsin diye bekliyoruz, ama bu iğnede böyle bir şey söz konusu değil canınız hiç bir şey istemiyor ,bu arada benimle birlikte aynı iğneye başlayan arkadaşımda etki etmedi gayet iştahı yerinde benim gibi değil , kişi üzerinde etkisi farklı olabilir.
merhaba,nasıl geçiyor?Benim boyum da 1.68 hedef kilom 65 şu an 70 kiloyum. 19 kilo vermiş oldum şimdiye kadar. 65 e inince kendime yeni bir hedef koyma gibi bir düşüncem var. Ama onu iğnesiz ve sporla yapmaya çalışacağım. 60 kilo halimi çok seviyordum. Eski bedenimde olmasa da 60 ı yaşamak isterim :) umarım hepimiz sonuçlarımza ulaşırız
Merhaba. İğne sıklığını azaltım. Kilo verme hızım da düştü ama devam ediyorum. Şu an 69 kiloyum. Toplamda 20 kilo vermiş oldum.merhaba,nasıl geçiyor?![]()
Merhaba 4 haftadır mounjaro kullanıyorum ilk 2 hafta ciddi yan etkiler yaşadım sırt ağrısı eklem ağrısı ve boynum sanki dayak yemiş gibi oldum korktum biraz mide bulantısı ve ishal de eşlik etti ama 3 haftadan itibaren yan etkiler yok denecek kadar azaldı sanırım vücudun alışma süresiydi suanda sadece hafif bir halsizlik var o kadar 4 haftada 6 kilo verdimMerhaba sanırım senin dışında kimse başlamamış ,ben de bir takım tahliller yaptırdım ,karaciğer ve safra ultrason çektireceğim eğer doktorum onay verirse ben de muhtemelen Salı günü başlamayı düşünüyorum diyetisyen desteğiyle beraber sonuçları paylaşırım mutlaka bilgi kirliliği olmadan deneyimlerimi sizlerle paylaşırım siz de paylaşırsanız durumu değerlendirmiş oluruz
Hedefinize ulaştığınız için mi azaltmıştınız ?Merhaba. İğne sıklığını azaltım. Kilo verme hızım da düştü ama devam ediyorum. Şu an 69 kiloyum. Toplamda 20 kilo vermiş oldum.
süperMerhabalar haftam dün tamamlandı ama şimdi yazabiliyorum ne yazık ki,
Geçen hafta pazartesi 93.80 le başladım dün 91.10 daydım, yani - 2.70
- bence ilk hafta için çok iyi - neredeyse hepsi yağdan gitti.
İlk hafta ile ilgili en önemli gözlemlerim sunlardı, evet son günler açlık hissi daha fazla geliyordu cumartesi pazar günleri, ama yine çok az bi porsiyonla doydum o son günler fazla hissedilen açlığı az yiyerek çözebilmek için muhakkak öğünüme salata ekledim, salatayla gözüm doyduktan sonra küçük parça tavukla tıka basa doymuş oldum bu sayede sorun yaşamadım.
Bu arada ben kas ve yağ ölçümü yapıp gün gün takip eden not tutan bi tartı kullanıyorum bana çok yardımcı oldu, mesela bi gün tartıldığımda kilo vermediğim görünüyordu ama bir baktım ki yağ kütlesinden gitmiş yani ödem toplamışım aslında kilo vermişim :) motivasyonum bu sayede diri kalıyor.
Dün ikinci dozumu aldım, bugün yine ağzıma kadar doluyum. Hala kahvaltı bile yapamadım. Ah bir de kendimi yağ yakımına sindirime yardımcı olacak çayları içmeye alıştırsam çok güzel olacak :) markete gidip almaya üşeniyorum![]()
en güzeli o değil mi yasüperben nolur nolmaz diye ilave aldığım herşeyi içmeyi bıraktım. ben de çok acıktım sanıyorum, azıcık bişey yiyorum geçiyor, şaşırıyorum :)
2.dozu sabah yaptım, hiç etki etmedi, korkuyorum acep hep mi böyle olur diye yaz. en 2.kutumu da stoklamıştım 2.5 mg. :) 5'e geçersem yazık olucak.Selamlar. Güncelleme; ikinci dozumda ilki kadar tokluk hissi yok ama hala tokum. Canım atıştırma çekmiyor. Tek öğün besleniyordum ama sabahları baş dönmesi yaşamaya başladığım için 2 öğüne çıktım. Bu şekilde daha rahat geçiyor günüm. 4.5 kilo gitti. Keşke hepsi yağ olsaydı ama kas kaybı da yaşıyorum. Kas kaybını önlemek için protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
merhabamerhaba 12 Ağustosta başlayan serüvenim bugün tarihi itibariyle 4.500 kg vermiş bulunuyorum ,
ilk ay 0.25 lik iğneyle düzenli vurulmuştum, ilk hafta kabızlık ve ishal bagırsak mide problemleri, 2. hafta ciddi bir yan etki hissetmedim,3. hafta sersemlik ve baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ciddi belirti şeklinde yaşadım son hafta iğnenin etkisi hiç olmadı bosuna vuruldum gibi hissetmiştim, baktımki 0.25 lik hiç etkisi yok dün ilk kez 0.50 lik dozla inanılmaz bir etki yaşadım,
dün tek menü ile yaşadım hiç bir açlık hissetmiyorum bu gün de hala tek öğün yiycek kadar bile iştahım yok sabah 1 yumurta haslanmıs yanında 3 adet badem , öğlen 1 yeşil elma ve 1 bardk filtre kahve sade, akşama doğru acıkırmıyım bilmiyorum sıfır iştah nerdeee 0.25'likte böyle bir etki hiç hissetmemiştim umarım kilo vermeye hızlı bir sekılde devam ederim spor yapamıyorum yogun calısıyorum cnku keske yapabılsem ,güncel durumumu yazarım tekrar görüşürz![]()
| ÜYE | BAŞLANGIÇ TARİHİ | YAŞ / BOY / KG | DOZ (AY AY BELİRTEREK) | SONUÇ (HAFTA /AY BELİRTEREK) | YAN ETKİLER | NOTLAR (Beslenme düzeni, Spor, varsa tiroid vb hastalıklar, doz arttırma sebepleri,doz etki ne zaman azaldı vb.) |
| ÜYE | BAŞLANGIÇ | YAŞ / BOY / KG | DOZ 1.AY 2.5 MG | SONUÇ | NOTLAR /YAN ETKİLER |
| pofudukbiri | 29/1.68/80 | 4.ay 5 mg | 1.Hafta kg -3,15 3 ay 1 hafta -10 | Diyet-spor yok | |
| AylOzr | 54/1.63 | 14 gün -3,8 | |||
| Derya000 | 80 kg | 1 ay -7 | 2.iğnede etki etmiş. | ||
| Kaya73 | Haz | 52 yaş/71 kg | Eylül 5 mg | Tem -7,3 Ağu -1,5 26 Eyl -10,7 | |
| didonutella | 10 Ekim | 35 yaş 80 kg | 10 gün -4,4 | ||
| betty_boop | 28 Mayıs | 66,8 kg | 2.ay 5 mg | Haz -5,8 Tem -8,8 | |
| ctrldel | Haz | 89 kg | 2.ay 5 mg | 11 gün -4,5 3 hafta -7 2.ay -12 Ekim -19 | |
| polestar | Haz | 80 kg | 2.ay 5 mg | 40 gün -6 | |
| peryna | 76 kg | 2.ve 3. ay 5 mg | 3 ay -13 | ||
| pamelapam | Ekim | 40/1.58/67 | 20 gün -4 | Kaçamaklarla verildi. | |
| monica_ | 13 Eylül | 73 kg | 2.5 devam | 40 gün -7 | |
| thesh34 | Eyl | 14 gün -4 kg | |||
| perles | 8 Eylül | 96,65 kg | 2.ay 5 mg | 27 Ekim(49 günde) -10 | |
| asyamine | 4 hafta -6 | ||||
| gazozca | 10 Ekim | 40/1.68/69 kg | 2.5 2.ay devam | 4 Kasım - 7 6.Hafta -9,1 | Hashimato,ilk hafta ani kilo kaybından halsizlik ,ilk 3 günde kas ağrısı hatta her yerin çürümüş gibi ağrı,regli düzensizliği |
| sue07 | 7 Ağustos | 82,55 kg | 2.ay 5 mg | 2,5 mg etki etmemiş,5 mg etmiş. | |
| Talena | 12 Ağustos | 2.ay 5 mg | 10 Eylül -4,5 | Son 2,5 dozda etki etmemiş. 5 mg çok etki etmiş,aıfır açlık. | |
| lalince | 27/1.60/115 | 2.ay 5 mg 3.ay 7.5 mg | 1 ay -9 Toplam -21 | ||
| cezamıbu | 3 Kasım | 93,80 kg | 1. hafta -2,70 2.hafta -1,95 (toplam 4,65) |
Hedefime yaklaştığım ve iğneden sonraki halsizlik halinin azalması için yapmıştım. Bu şekilde vermeye devam ederim ama sadece hızım azalır sanıyordum. Öyle olmadı. İğne vurulduğumu bil hissedemedim.Hedefinize ulaştığınız için mi azaltmıştınız ?
Ben 5 e geçip tekrar düştüğüm için etki etmedi bence. Sizin etki edecektir sadece etki günü azalacaktır. Etki günü azalıp doz artırmadan günü öne çeken arkadaşlarım var.2.dozu sabah yaptım, hiç etki etmedi, korkuyorum acep hep mi böyle olur diye yaz. en 2.kutumu da stoklamıştım 2.5 mg. :) 5'e geçersem yazık olucak.
sizde sonradan etki etti mi? 5'liğe ne zaman geçti herkes onu anlamaya çalışıyorum