• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Kizlaaaar buralari cok bosladim ama diyeti boslamadim 🤪 58 oldum ben yokken son 2 dozum kaldi o surede de 3 kilo daha giderse benden iyisi yok 🤗 Allah bu mounjaroyu cikartandan bin kere razi olsun en son heralde 15 sene once falan gordum bu rakamlari. 28 mayista basladim ben 67 yle 2 ayda 9 kilo gibi gitti bakalim biraktiktan sonra neler olcak gerci midem de cok kuculdugunden asla ole eski saldirmalarim yok. Sizde durumlar ne beni guncelleyin

Sevgiler
merhabaa,son durumunuz nedir :nazar:

merhaba 7 haziranda başladığım mounjaro iğnesi ile yolculuğumun 40.cı günü bu süreçte 6 kg verdim çalışıyorum ve masabaşı işindeyim yani oldukça hareketsizim spora daha başlayamadım , 5 mg'a çıktım dozaj olarak , bu süreçte hiç bir açlık yaşamadım hiç bir zorlanma halsizlik mide bulantısı vs söz konusu değil olay şu ki canım yemek yemek istemiyor , düzenli bir yeme programı yapsam daha fazla kilo verebilecekken ,yemek yiyemediğim için vücudum kendini korumaya aldı metabolizmam yavaşladı ,şimdi zorlayarak bir şeyler yemeye çalışıyorum çünkü sağlığıma zarar vereceğim , ağustos itibari ilede spora başladığımda eminim çok daha hızlı kilo verebilirim , bu iğnenin güzelliği şu ki ; diyet yaparken ahh istediğim kiloya ulaşayım diyetim bitsin şunu yiyeceğim bunu yiyeceğim düşüncesi hep aklımızın bir tarafında takılıyor , ve diyet bitsin diye bekliyoruz, ama bu iğnede böyle bir şey söz konusu değil canınız hiç bir şey istemiyor ,bu arada benimle birlikte aynı iğneye başlayan arkadaşımda etki etmedi gayet iştahı yerinde benim gibi değil , kişi üzerinde etkisi farklı olabilir.
merhaba,nasıl gidiyor, 5'likte etkiler nasıl oldu? :nazar:

Benim boyum da 1.68 hedef kilom 65 şu an 70 kiloyum. 19 kilo vermiş oldum şimdiye kadar. 65 e inince kendime yeni bir hedef koyma gibi bir düşüncem var. Ama onu iğnesiz ve sporla yapmaya çalışacağım. 60 kilo halimi çok seviyordum. Eski bedenimde olmasa da 60 ı yaşamak isterim :) umarım hepimiz sonuçlarımza ulaşırız
merhaba,nasıl geçiyor? :nazar:

Merhaba sanırım senin dışında kimse başlamamış ,ben de bir takım tahliller yaptırdım ,karaciğer ve safra ultrason çektireceğim eğer doktorum onay verirse ben de muhtemelen Salı günü başlamayı düşünüyorum diyetisyen desteğiyle beraber sonuçları paylaşırım mutlaka bilgi kirliliği olmadan deneyimlerimi sizlerle paylaşırım siz de paylaşırsanız durumu değerlendirmiş oluruz
Merhaba 4 haftadır mounjaro kullanıyorum ilk 2 hafta ciddi yan etkiler yaşadım sırt ağrısı eklem ağrısı ve boynum sanki dayak yemiş gibi oldum korktum biraz mide bulantısı ve ishal de eşlik etti ama 3 haftadan itibaren yan etkiler yok denecek kadar azaldı sanırım vücudun alışma süresiydi suanda sadece hafif bir halsizlik var o kadar 4 haftada 6 kilo verdim

Merhabalar haftam dün tamamlandı ama şimdi yazabiliyorum ne yazık ki,

Geçen hafta pazartesi 93.80 le başladım dün 91.10 daydım, yani - 2.70
- bence ilk hafta için çok iyi - neredeyse hepsi yağdan gitti.

İlk hafta ile ilgili en önemli gözlemlerim sunlardı, evet son günler açlık hissi daha fazla geliyordu cumartesi pazar günleri, ama yine çok az bi porsiyonla doydum o son günler fazla hissedilen açlığı az yiyerek çözebilmek için muhakkak öğünüme salata ekledim, salatayla gözüm doyduktan sonra küçük parça tavukla tıka basa doymuş oldum bu sayede sorun yaşamadım.

Bu arada ben kas ve yağ ölçümü yapıp gün gün takip eden not tutan bi tartı kullanıyorum bana çok yardımcı oldu, mesela bi gün tartıldığımda kilo vermediğim görünüyordu ama bir baktım ki yağ kütlesinden gitmiş yani ödem toplamışım aslında kilo vermişim :) motivasyonum bu sayede diri kalıyor.

Dün ikinci dozumu aldım, bugün yine ağzıma kadar doluyum. Hala kahvaltı bile yapamadım. Ah bir de kendimi yağ yakımına sindirime yardımcı olacak çayları içmeye alıştırsam çok güzel olacak :) markete gidip almaya üşeniyorum :D

Merhabalar haftam dün tamamlandı ama şimdi yazabiliyorum ne yazık ki,

Geçen hafta pazartesi 93.80 le başladım dün 91.10 daydım, yani - 2.70
- bence ilk hafta için çok iyi - neredeyse hepsi yağdan gitti.

İlk hafta ile ilgili en önemli gözlemlerim sunlardı, evet son günler açlık hissi daha fazla geliyordu cumartesi pazar günleri, ama yine çok az bi porsiyonla doydum o son günler fazla hissedilen açlığı az yiyerek çözebilmek için muhakkak öğünüme salata ekledim, salatayla gözüm doyduktan sonra küçük parça tavukla tıka basa doymuş oldum bu sayede sorun yaşamadım.

Bu arada ben kas ve yağ ölçümü yapıp gün gün takip eden not tutan bi tartı kullanıyorum bana çok yardımcı oldu, mesela bi gün tartıldığımda kilo vermediğim görünüyordu ama bir baktım ki yağ kütlesinden gitmiş yani ödem toplamışım aslında kilo vermişim :) motivasyonum bu sayede diri kalıyor.

Dün ikinci dozumu aldım, bugün yine ağzıma kadar doluyum. Hala kahvaltı bile yapamadım. Ah bir de kendimi yağ yakımına sindirime yardımcı olacak çayları içmeye alıştırsam çok güzel olacak :) markete gidip almaya üşeniyorum :D
süper :nazar: ben nolur nolmaz diye ilave aldığım herşeyi içmeyi bıraktım. ben de çok acıktım sanıyorum, azıcık bişey yiyorum geçiyor, şaşırıyorum :)

süper :nazar: ben nolur nolmaz diye ilave aldığım herşeyi içmeyi bıraktım. ben de çok acıktım sanıyorum, azıcık bişey yiyorum geçiyor, şaşırıyorum :)
en güzeli o değil mi ya :D demek zayıflar hep böyleymiş, böyle zayıf olmaya ne var kiii :D

Selamlar. Güncelleme; ikinci dozumda ilki kadar tokluk hissi yok ama hala tokum. Canım atıştırma çekmiyor. Tek öğün besleniyordum ama sabahları baş dönmesi yaşamaya başladığım için 2 öğüne çıktım. Bu şekilde daha rahat geçiyor günüm. 4.5 kilo gitti. Keşke hepsi yağ olsaydı ama kas kaybı da yaşıyorum. Kas kaybını önlemek için protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
2.dozu sabah yaptım, hiç etki etmedi, korkuyorum acep hep mi böyle olur diye yaz. en 2.kutumu da stoklamıştım 2.5 mg. :) 5'e geçersem yazık olucak.

sizde sonradan etki etti mi? 5'liğe ne zaman geçti herkes onu anlamaya çalışıyorum

merhaba 12 Ağustosta başlayan serüvenim bugün tarihi itibariyle 4.500 kg vermiş bulunuyorum ,
ilk ay 0.25 lik iğneyle düzenli vurulmuştum, ilk hafta kabızlık ve ishal bagırsak mide problemleri, 2. hafta ciddi bir yan etki hissetmedim,3. hafta sersemlik ve baş dönmesi tansiyon düşüklüğü ciddi belirti şeklinde yaşadım son hafta iğnenin etkisi hiç olmadı bosuna vuruldum gibi hissetmiştim, baktımki 0.25 lik hiç etkisi yok dün ilk kez 0.50 lik dozla inanılmaz bir etki yaşadım,
dün tek menü ile yaşadım hiç bir açlık hissetmiyorum bu gün de hala tek öğün yiycek kadar bile iştahım yok sabah 1 yumurta haslanmıs yanında 3 adet badem , öğlen 1 yeşil elma ve 1 bardk filtre kahve sade, akşama doğru acıkırmıyım bilmiyorum sıfır iştah nerdeee 0.25'likte böyle bir etki hiç hissetmemiştim umarım kilo vermeye hızlı bir sekılde devam ederim spor yapamıyorum yogun calısıyorum cnku keske yapabılsem ,güncel durumumu yazarım tekrar görüşürz:super:
merhaba

5'lik etkisi nasıl geçiyor? hala etkili mi? 2.doz 25 mg oldum sabah,hala etki yok da merak ettim

Merhaba bende bugun 2 dozumu vurdurdum ama dr kontrolunde yapiyorum. Diyet ve takviyede kullaniyorum. Ayrica biorezonansda aliyorum tum tuslara basiyorum:) bendede anksiyete var biraz korkuyodum igneden ama hafif bi bulanti ilk gunu oldu sonra hic birsey olmadi ama inanilmaz tokluk hissi var gercekten 1 haftada 2 kg gitmis

Bende başlamak istiyorum igneye ama nasil olucak doz seçimi, hangi doktor yönlendirir ve hangi igne daha etkili bilgi verebilirmisiniz

Merhaba, ben de dün itibariyle başladım. 2.5 olarak. Dün akşam vurdum, sabah sırt ağrısıyla uyandım ama normalde de, ağrım olur ara ara, bilemedim iğneden mi?
Bugün sabah kahvemi içtim, 2 saat sonra 1 hurma ve 5 tane badem yedim, akşam 5te 1 tabak yemek yedim. Öğlen 2 saatlik yürüyüş yaptım. Normalde benim yürüyüş esnasında elimin ayağımın titremesi lazımdı. Hiç açlık hissetmiyorum. İştahım hiç yok, canım hiç istemiyor. İnşallah sonraki günlerde de böyle devam eder. 79 kiloyla başladım.
Kabızlık yaşayan biri olduğum için, bugün akşam bitkisel bir karışım içtim.

Selamlar,kas agrısı hatta her yerın curumus gibi agrı ılk 3 gunde gecıyor yenı basladıgım zaman olmustu tek bende olduğunu sandım ve gercekten endıselendım ancak arastırdıgım forumlarda çoğu kişinin yaşadıgını gördüm, ben 4. Dozumdan sonra 2.5 ıle devam edıyorum (ılk hafta halsızlık oldu ani kılo kaybından oluyormus)6.haftam bıtmek üzere ve 9.100 gr vermıs durumdayım.Endıkronolojıye 1.ayda karacıger pankreas kan tahlılı vermenızı tavsıye ederım,regli duzensızlıgı yasıyorum ani kılo vermekle ostrojen hormonu dalgalanması dıye dusunuyorum.bu evrede dıyetısyen ve endıkoronojıden kontrolunde gıttım,ancak maalesef dıyetısyenımın verdıgı lısteye uyamadım cunku cok fazla gelıyor.proteıne ozen gosterdım benım BMI normal oldugu ıcın daha hızlı aksıyon almısım 5mg gecmemı dr tavsıye etmedı cunku yan etkılerının fazla oldugunu belırttı.bagırsak tembellesıyor maalesef,normalde sabah asla kahvaltı ıstegım yok ama bagırsaklar ıcın mecburı tuketmeye zorluyorum 1 yumurta 5 zeytın mınık bır tuzsuz peynır-4 çiğ badem,1 dılım kızarmıs karabugday ekmegı (mumkunse)haftada 3-4 gun yarım avokado aksam ya proteınlı sulu yemek(1-2 kasık)ya da corba ıle gecıstırıyorum(genelde soyledıgın porsıyonların bıle belkı yarısını tuketebılıyorum ama enerjı kaybı yasamıyorum sukur ) 2.5 ıle son 2 haftam kaldı .20-30 dk yuruyus dısında yuksek tempolu sporları onermedı sadece hareket et dedı yuruyus yeterlı dedıgı ıcın spor yapmadım.

Merhaba, ikinci haftamı tamamladım bugün 3. dozumu vurdum.
ilk haftam 93.80 le başladım dün 91.10 daydım, yani - 2.70
İkinci haftaya 91.10 la başladım, şu an 89.15, yani -1.95 / iki haftada toplam 4.65 gitti.

Son günler hiç böyle bi iğne almamış gibi hissediyorum bir doz bana 7 gün yetmiyor :/ forumlarda okuduğum kadarıyla insanlar bir gün erken vuruyormuş iğneyi. Bu hafta aynısı olursa bunu yapmayı düşünüyorum.

Kızlar selam

Toparlayabildiğim kişilerin sonuçlarını tablo şeklinde aşağıdaki linkteki konuya yazdım, ara ara sizde oraya güncelleme atarsanız süper olur. Böylece birbirimize de destek oluruz , araştıranlara da kolaylık olur :KK68:

ÜYEBAŞLANGIÇYAŞ / BOY / KGDOZ
1.AY 2.5 MG
SONUÇNOTLAR /YAN ETKİLER
pofudukbiri29/1.68/804.ay 5 mg1.Hafta kg -3,15
3 ay 1 hafta -10
Diyet-spor yok
AylOzr54/1.6314 gün -3,8
Derya00080 kg1 ay -72.iğnede etki etmiş.
Kaya73Haz52 yaş/71 kgEylül 5 mgTem -7,3
Ağu -1,5
26 Eyl -10,7
didonutella10 Ekim35 yaş 80 kg10 gün -4,4
betty_boop28 Mayıs66,8 kg2.ay 5 mgHaz -5,8
Tem -8,8
ctrldelHaz89 kg2.ay 5 mg11 gün -4,5
3 hafta -7
2.ay -12
Ekim -19
polestarHaz80 kg2.ay 5 mg40 gün -6
peryna76 kg2.ve 3. ay 5 mg3 ay -13
pamelapamEkim40/1.58/6720 gün -4Kaçamaklarla verildi.
monica_13 Eylül73 kg2.5 devam40 gün -7
thesh34Eyl14 gün -4 kg
perles8 Eylül96,65 kg2.ay 5 mg27 Ekim(49 günde) -10
asyamine4 hafta -6
gazozca10 Ekim40/1.68/69 kg2.5 2.ay devam4 Kasım - 7
6.Hafta -9,1
Hashimato,ilk hafta ani kilo kaybından halsizlik
,ilk 3 günde kas ağrısı hatta her yerin çürümüş gibi ağrı,regli düzensizliği
sue077 Ağustos82,55 kg2.ay 5 mg2,5 mg etki etmemiş,5 mg etmiş.
Talena12 Ağustos2.ay 5 mg10 Eylül -4,5Son 2,5 dozda etki etmemiş.
5 mg çok etki etmiş,aıfır açlık.
lalince27/1.60/1152.ay 5 mg
3.ay 7.5 mg
1 ay -9
Toplam -21
cezamıbu3 Kasım93,80 kg1. hafta -2,70
2.hafta -1,95
(toplam 4,65)

Hedefinize ulaştığınız için mi azaltmıştınız ?
Hedefime yaklaştığım ve iğneden sonraki halsizlik halinin azalması için yapmıştım. Bu şekilde vermeye devam ederim ama sadece hızım azalır sanıyordum. Öyle olmadı. İğne vurulduğumu bil hissedemedim.
2.dozu sabah yaptım, hiç etki etmedi, korkuyorum acep hep mi böyle olur diye yaz. en 2.kutumu da stoklamıştım 2.5 mg. :) 5'e geçersem yazık olucak.

sizde sonradan etki etti mi? 5'liğe ne zaman geçti herkes onu anlamaya çalışıyorum
Ben 5 e geçip tekrar düştüğüm için etki etmedi bence. Sizin etki edecektir sadece etki günü azalacaktır. Etki günü azalıp doz artırmadan günü öne çeken arkadaşlarım var.

simca12 simca12 tatlım güncelleyelim benim mevcut kilom 76 0.50 ile devam ediyorum ama 23 gün ara vermek zorında kaldım ekim ayında buarada ilaç ı bulamadım şuan yeni buldum

Back
X