• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Günaydınlar🌸 benim gibi ilaca yenş başlayanlar ilk etkileri ne zaman hissetmeye başladılar acaba? Şu an 1.5 gün oldu henüz pek bir farklılık hissedemedim 🥲

Günaydınlar🌸 benim gibi ilaca yenş başlayanlar ilk etkileri ne zaman hissetmeye başladılar acaba? Şu an 1.5 gün oldu henüz pek bir farklılık hissedemedim 🥲
benim ilkinde akşam yapmıştım, birkaç saate etki etmişti,ertesi sabah kahvaltı etmiş gibi tok kalkmıştım. onun dışında çılgın etki olmadı.şu an 3.dozdayım, hala tam anlamış değilim,çok az kg verenlerdenim. ama şöyle birşey oluyor, normalde yediğim şeyleri yemiyor buluyorum kendimi,aa ben bunu nasıl yemedim diyorum. diğer tabakla doymuş oluyorum. açım sanıyorum, çok yiyemiyorum. öyle değişimler var. belki açım sanıyorsunuzdur,ya da iştahım var sanıyorsunuzdur,yemeye başlayınca hemen tıkanırsınız. ya da normalde paket biterdi dediğiniz paket bitmez.

Bugün 7. Günüm bitti. Akşam 2. Dozumu vuracağım.

79'la başlamıştım. Bugün 75.60
İğneyle birlikte 2 ayrı ödem atıcı takviye kullanıyorum. Sabahları gül sirkesi içiyorum.
Tek öğün sadece akşamları yiyorum, o da çorba kasesinde. 1 haftada toplam yediğim, normal 1 günde yediğim yemek kadardır. İştahımı çok kesti.

Kabızlık yaşadığım için 2 akşam bitkisel toz kullandım. O da rahatlatmış oldu.

Günde maksimum yarım litre su içerken şuan minimum 2 lt oldu.
Gün içinde acıktıkça su çay içiyorum.
+ olarak pazartesi günü regl oldum, bu dönemde biraz daha fazla kilo veririm, haftaya bu kadar kilo beklentim yok.

1. Doz: 2,5 mg: 15 Kasım: 79 kg.
2. Doz: 2,5 mg: 22 Kasım: 75.60 kg.

benim ilkinde akşam yapmıştım, birkaç saate etki etmişti,ertesi sabah kahvaltı etmiş gibi tok kalkmıştım. onun dışında çılgın etki olmadı.şu an 3.dozdayım, hala tam anlamış değilim,çok az kg verenlerdenim. ama şöyle birşey oluyor, normalde yediğim şeyleri yemiyor buluyorum kendimi,aa ben bunu nasıl yemedim diyorum. diğer tabakla doymuş oluyorum. açım sanıyorum, çok yiyemiyorum. öyle değişimler var. belki açım sanıyorsunuzdur,ya da iştahım var sanıyorsunuzdur,yemeye başlayınca hemen tıkanırsınız. ya da normalde paket biterdi dediğiniz paket bitmez.
Şöyle oluyor aslında hiçbir şeyden tiksinmedim ve aşırı tok hissetmiyorum ama daha az miktar yediğimde tatmin ediyor. Ama tatlı isteğim sıfır asla yiyemiyorum gibi bişey yok. Tabi normalde aşırı yediğimden bu kadarı bile iyi gelmiş herhalde bu sabah 79.7 çıktım 2 günde 1.5 kg gitmiş 😂

Kızlar selam,7.haftamdayım 2.5 ıle devam edıyorum 10.200gr vermıs bulunuyorum🧿son dozunu 15 gun sonra yapacam dalgalanma olmaması gerekiyormuş yanı aniden hızlıca ıstah acılmasın dıye 15 gun sonra 2.5 son doz yaptıracam,5 e gecmeyı hıc dusunmedım cunku acıkmadan gecırıyorum ,benım ıcın en ama en onemlısı canımın hiç tatlı cekmemesı kan tahlıllerımı yaptıracam bu hafta tekrardan karacıger safra pankreas tıroıd ve kan sekerımı olcturecem ve chromıum pıcolınate a baslıcam cunku ben alırsam bu tatlı ıstegımden gerı alırım dıye korkuyorum.pıcolınate tatlı ıstegını sıfıra ındırıyor ama kan sekerı degerlerınde bı sorun yoksa doktor ve dıyetısyen verıyor ben daha once normal dıyet yaparken de bu sekılde tatlı ıstegımden kurtulmustum.

Kızlar selam,7.haftamdayım 2.5 ıle devam edıyorum 10.200gr vermıs bulunuyorum🧿son dozunu 15 gun sonra yapacam dalgalanma olmaması gerekiyormuş yanı aniden hızlıca ıstah acılmasın dıye 15 gun sonra 2.5 son doz yaptıracam,5 e gecmeyı hıc dusunmedım cunku acıkmadan gecırıyorum ,benım ıcın en ama en onemlısı canımın hiç tatlı cekmemesı kan tahlıllerımı yaptıracam bu hafta tekrardan karacıger safra pankreas tıroıd ve kan sekerımı olcturecem ve chromıum pıcolınate a baslıcam cunku ben alırsam bu tatlı ıstegımden gerı alırım dıye korkuyorum.pıcolınate tatlı ıstegını sıfıra ındırıyor ama kan sekerı degerlerınde bı sorun yoksa doktor ve dıyetısyen verıyor ben daha once normal dıyet yaparken de bu sekılde tatlı ıstegımden kurtulmustum.
ooo süperr, zaten kilo düşüktü,7 haftada 10 kg çok iyi verdiniz, 59 oldunuz yani :KK49: , peki hedefe vardınız mı,o yüzden mi 15 günde yapacaksınız?

ooo süperr, zaten kilo düşüktü,7 haftada 10 kg çok iyi verdiniz, 59 oldunuz yani :KK49: , peki hedefe vardınız mı,o yüzden mi 15 günde yapacaksınız?
Cok pardon 69 kıloydum 57.800 e dustum yanlıs yazmısım🧿🙏evet amacıma ulastım sukur ancak doktor son dozu 15 gun sonra yaparsam beyındekı acıkma hıssı bırden gelmesın dalgalanma etkısını azaltalım dıye 15 gun sonra son dozu onerdı,dıyetısyenım de aynı sekılde 15 gun sonra son dozu aynı sebeboten onerdı,ıgneyle kılo vereblerın %20 sı 1 yıl ıcerısınde aynı kıloyu alabılıyormus,amac dısıplını olusturabılmekmıs benım tatlı zaafımdan dolayı chromıum pıcolınate a devam etmem gerekecek

Bu sabah tartıldım 5. Gün güncellemesi yapayım dedim :) 79.2 kg çıktım yani -2 kg 🥳

Merhaba bende bugün 0,25 ile başladım . Endokrolonoji doktoru kontrolünde.Yaşım 52 kilom 75 boy 1.62 bakalım nasıl ilerleyecek süreç

Back
X