Kızlar selam ben 7.dozumdan sonra 17.gunumde bır hatırlatma dozu yaptırdım 2.5 luk yıne,yıne acıkmam olmadı sadece 2 gun mıdemde gaz bulantı hafıf oldu hatırlatma dozumun ustunden 10 gun gectı tartıya cıktım 55.400 e dusmusum ki idealım 58 oldıgu ıcın bılen bılır 7.dozumda amacıma ulastıgım ıcın bırakmıstım,bu donem bana bır sey ogrettı doydugum kadar yemeyı

Annelerımız o tabak bıtecekle buyuttu bızı hayır artık doydugum kadar yemek yeme formundayım artık o tabak bırmıyor bende doydum la kalkıyorum masadan,tatlı ıstegım hala yok ancak safrakesesı taş olusumunu engelledıgı ıcın 2-3 lucuk parca bıtter cıkolata yıyıyorum gunde meyveyı ekledım bir de ,genelde hala 1 porsıyon ana yemek yıyıyorum ılle proteın ıceren.muhakkak badem 10 adet çiğ 4 parca cevızı ıhmal etmıyorum.vitamınlerım devam
17.gunde yaptıgım 2.5 luk doz 1 kılo verdırır demıstım ama çok daha fazlasını gorunce bır endıselendım arastırdım cogu kısıde hatırlatma dozundan sonra kılo verımı devam edıyormus 2-3 hafta kadar daha ..duygusal açlık şimdilik uyuyor bende

bu esnada küsüratlarımla beraber 2.5 ayda dozu hıc yukseltmeden 2.5 ıle yaklasık 13 kılo gıtmıs durumda hedefım 10 kıloydu ve BMI ım normaldi ,sadece kaslarım zayıfladı bu kadar proteıne ragmen pılatese baslayacam,gelısmelerden haber verecem sıze,herkese kolay gelsın..