Çook doğru harfiyen katılıyorum. Olay burda iğneyle düzenimizi sağlıklı seçimlere dönüştürmek.
Endokr. doktorunun arkadaşıma beslenme önerisini yukarda yazmıştım, aynı doktor doz arttırmaya da sıcak bakmıyor, hızlı kilo vermek isteyenler doz arttırıp 1 haftada eriyip tatile gitmek için hazırlanıyor ama kastan gidiyor demiş. Beyninizi, yeme düzeninizi iğne kullanırken değiştirin ki geri almayın diyor, 11'lerde proteinli kahvaltı , akşam da 6-7 yemek, bitsin diyor. Ara öğüne de girme demiş arkadaşıma. Çok seviyor diye laktozsuz kahve içebilirsin demiş.Bir de 30 dk da olsa yürüyüş eklersen mükemmel olur demiş.
İğne rahatlığıyla ben yayayım,6 ayda bir iğne alır yapar geçerimleri istemiyor, vücuda sürekli bunu yüklemeyin diyor. Kafayı değiştirin,ayda bir serbest gün yapıp doya doya yiyin ama o gün dışında her önünüze geleni yemeyin diyor, hayır bugün benim serbest günüm değil diyip konuyu düşünmeyin diyor ve bu sisteme iğne eşliğinde alışın ,daha da geri almazsınız diyor.
İnşallah hepimiz oturturuz güzel beslenmeyi . Ben güne sabahın 5 30'larında başladığım için bugüne kadar aralıklı oruç yapamamıştım,benim saatlerime uyan bir sistem olmadığı için. Kaç gündür iğne sayesinde 11-12-13 gibi kahvaltı ediyorum,inanamıyorum. Doktorun dediği gibi 2 yumurtalı peynirli bol proteinli kahvaltı ve proteinli akşam yemeği yiyorum. Ya da sebze yoğurt.
Ben de çok ümitli ve hırslıyım, hep beraber sağlıkla eriyelim