Merhabalar , umarım yazım ihtiyacı olan herkesi aydınlatacak nitelikte olur hafta hafta buraya yazmayı planlıyorum ama kendime de çok güvenmiyorum

122 kg ile başladım 160 cm boyum
Pcos + insülin direnci + hashimoto var TSH 10 ve bu en düşü hali uzun yıllardır kiloluyum denemediğim 2 yöntem kalmıştı zayıflama iğnesi ve mide ameliyatı , zayıflama iğnesinin yan etkilerinden çekinmiştim ama soluğu Endokrinolojide aldım tiroit ultrasonum ve kan testlerim yapıldı uygun görüldük 2,5 mg mounjaro reçete edildi Prof tarafından
Öncelikle şunu belirtmeliyim asla aslaa aslaaa doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı çünkü şeker hastalığı tedavisi için kullanılan bir iğne bu
Belediyenin ücretsiz sağlıklı yaşam merkezinden diyetisyen randevusu oluşturdum aralıklı oruç üzerine bir liste hazırlandı gayet standart iğneyi kullanan herkesin uygulayabileceği şekilde isteyen olursa örnek olarak paylaşabilirim
2 haftada 1 ölçümlerim yapılacak ayda 1 de doktor kontrolü
İlk dozumu 19 aralıkta yaptım 2 gün hiç etki göremediğimi düşündüm ne yemeklerden tiksinme ne de midede aşırı tokluk vardı yesem yiyecek moddaydım ama şunu farkettim ciddi anlamda tatlı isteği ve iştahımı kapattı duygusal açlık ve atıştırma hissine asla faydası yok yeseniz yine atıştırırsınız canınız sürekli bişey ister ama mide yediğinizi almıyor gibi bi his te var açıkçası . İradeyi yönetmeye inanılmaz yardımcı bugün 7nci günüm iğneyi vurulup vurulmamada kararsızım çünkü idare edebiliyorum 11bin olmuş fiyatı çok üzgünüm 8-9 günde 1 idare edebilirsem 1 hafta da olsa kârım olacak çünkü kas kaybetmemek için protein beslenme şart ve protein beslenme de pahalı , ne olursa olsun illa kas kaybı olacak ama en azı olması önemli aktif spor yapamıyorum maalesef . Dün yani 6ncı günü misafirim vardı ve yiyeceklere saldırır gibiydim hiç iğnenin etkisi yokmuş gibi

1 haftada tam 2 kg verdim . Benim merak ettiğim şu 2nci ve 3ncü dozu aldıkça daha da etki gösterecek mi yoksa hep böyle mi devam edecek tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim doktor kesinkes hamile kalmanın yasak olduğunu vurguladı bu dönemde . Umarım aklıma gelir ve burada durumumu güncellerim bu arada listeye almayın çünkü çok istikrarlı yazabileceğimi düşünmüyorum

bütçe olarak devam edebildiğim kadar 2,5 devam edeceğim ayrıca hiç yan etkim yok 5 mgın yan etkilerinden de korkuyorum