• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mounjaro

Arkadaşlar merhaba ben de bugün Mounjaro için endokrine gittim.Hekimim profesör ve güvenilir aynı zamanda arkadaşımiz tabi bundan dolayı içim rahat.troid ve gerekli tahlillerimi verdim(ca dahil) sonuclarim temiz çıktı doktorum başlayabilirsin dedi ve ürünüm yarın gelecek ben de çok hevesliyim bakalım 🙂 bununla birlikte bana Ocean extramag üçlü kombinasyon önerdi. Bana direk 5 mg dan başlamamı tavsiye etti daha etkili olacağını söyledi çünkü benim daha önce saxenda hikayem var ve onu bildiği için o dönem yavaş ilerlemiştik biraz .Basladigimda gelişmeleri yazarım 🌺

Arkadaşlar merhaba ben de bugün Mounjaro için endokrine gittim.Hekimim profesör ve güvenilir aynı zamanda arkadaşımiz tabi bundan dolayı içim rahat.troid ve gerekli tahlillerimi verdim(ca dahil) sonuclarim temiz çıktı doktorum başlayabilirsin dedi ve ürünüm yarın gelecek ben de çok hevesliyim bakalım 🙂 bununla birlikte bana Ocean extramag üçlü kombinasyon önerdi. Bana direk 5 mg dan başlamamı tavsiye etti daha etkili olacağını söyledi çünkü benim daha önce saxenda hikayem var ve onu bildiği için o dönem yavaş ilerlemiştik biraz .Basladigimda gelişmeleri yazarım 🌺
Ozempic mi alsam acaba diye düşünüyorum mounjaro 2.5 mg kullandım ama işe yaramadı maalesef

Birden kesmiyor herkesi, bazen 4. de bile yan etki cikabiliyor.Benim kesti ama bu alistirma dozuymus zaten.Bir ayda 6.5 kilo verdim yada çogu ödemdi.Bir de baslangic kilonuza bagli olabilri.
Yan etkisi hiç görmedim

Ne kadar süre kullandınız 2.5 mg ? Benim de saxenda kullandığım dönemde düşük diz çok etkili olmadığı için bu sefer doktorum 5 mg dan başlattı

Bence devam et ama bu süreçte beslenmene ve özellikle su içmeye dikkat et. Yürüyüş de yapmaya çalış bu süreçte.mutlaka bi kırılma noktası olacaktır kilonuzda.zaten sonra 5 mg olarak devam edersiniz ☺️Ama moralinizi yüksek tutun mutlaka iyi sonuç alacaksınız 🌺 doktor takibiniz varsa ondan da görüş alabilirsiniz

Bence devam et ama bu süreçte beslenmene ve özellikle su içmeye dikkat et. Yürüyüş de yapmaya çalış bu süreçte.mutlaka bi kırılma noktası olacaktır kilonuzda.zaten sonra 5 mg olarak devam edersiniz ☺️Ama moralinizi yüksek tutun mutlaka iyi sonuç alacaksınız 🌺 doktor takibiniz varsa ondan da görüş alabilirsiniz

Teşekkür ederim güzel msjlarınız için 🥰 maunjoruylamı devam edeyim yoksa ozembic lemi sizce

Ay şu an mesajları okurken bir şey gördüm Ben Ozempic kullanmıştım Doktor onu yazmıştı ama doktor reçete etmeden alamıyoruz. 3 iğne kullandım sonra kilo vermem durdu diye bıraktırdı tekrar glifora döndürdü. Ama hala obez sınırındayım. Bu öteki ilaç reçetesiz alınabiliyor muuuuuuu 😱😱😱😱

Ay şu an mesajları okurken bir şey gördüm Ben Ozempic kullanmıştım Doktor onu yazmıştı ama doktor reçete etmeden alamıyoruz. 3 iğne kullandım sonra kilo vermem durdu diye bıraktırdı tekrar glifora döndürdü. Ama hala obez sınırındayım. Bu öteki ilaç reçetesiz alınabiliyor muuuuuuu 😱😱😱😱
Evet alınabiliyor ama ozempicde reçetesiz alabiliyor maunjo 5 mg 14 bin 😳

Evet alınabiliyor ama ozempicde reçetesiz alabiliyor maunjo 5 mg 14 bin 😳
Ama kullanim süreleri aynıdır. Ya ben internete bakıyorum reçetesiz satılmıyor diyor acaba sizin eczacılar mi veriyor gidip sorup rezil olmayalım şimdi 😅

Rica ederim ne demek 🥰🌺Kesinlikle mounjaro.cunku doktorumuz da bunu çok tutuyor diğerlerine göre çok daha etkili ve yan etkisi daha az dedi .siz vereceksiniz sabırlı olun doz yükselince belki kırılacak direnç☺️yakın çevremde çok yapan var ve çok iyi kilolar verdiler 😇

Merhabalar , umarım yazım ihtiyacı olan herkesi aydınlatacak nitelikte olur hafta hafta buraya yazmayı planlıyorum ama kendime de çok güvenmiyorum :KK48:
122 kg ile başladım 160 cm boyum
Pcos + insülin direnci + hashimoto var TSH 10 ve bu en düşü hali uzun yıllardır kiloluyum denemediğim 2 yöntem kalmıştı zayıflama iğnesi ve mide ameliyatı , zayıflama iğnesinin yan etkilerinden çekinmiştim ama soluğu Endokrinolojide aldım tiroit ultrasonum ve kan testlerim yapıldı uygun görüldük 2,5 mg mounjaro reçete edildi Prof tarafından
Öncelikle şunu belirtmeliyim asla aslaa aslaaa doktor kontrolü olmadan kullanılmamalı çünkü şeker hastalığı tedavisi için kullanılan bir iğne bu
Belediyenin ücretsiz sağlıklı yaşam merkezinden diyetisyen randevusu oluşturdum aralıklı oruç üzerine bir liste hazırlandı gayet standart iğneyi kullanan herkesin uygulayabileceği şekilde isteyen olursa örnek olarak paylaşabilirim
2 haftada 1 ölçümlerim yapılacak ayda 1 de doktor kontrolü
İlk dozumu 19 aralıkta yaptım 2 gün hiç etki göremediğimi düşündüm ne yemeklerden tiksinme ne de midede aşırı tokluk vardı yesem yiyecek moddaydım ama şunu farkettim ciddi anlamda tatlı isteği ve iştahımı kapattı duygusal açlık ve atıştırma hissine asla faydası yok yeseniz yine atıştırırsınız canınız sürekli bişey ister ama mide yediğinizi almıyor gibi bi his te var açıkçası . İradeyi yönetmeye inanılmaz yardımcı bugün 7nci günüm iğneyi vurulup vurulmamada kararsızım çünkü idare edebiliyorum 11bin olmuş fiyatı çok üzgünüm 8-9 günde 1 idare edebilirsem 1 hafta da olsa kârım olacak çünkü kas kaybetmemek için protein beslenme şart ve protein beslenme de pahalı , ne olursa olsun illa kas kaybı olacak ama en azı olması önemli aktif spor yapamıyorum maalesef . Dün yani 6ncı günü misafirim vardı ve yiyeceklere saldırır gibiydim hiç iğnenin etkisi yokmuş gibi 🤣🤣 1 haftada tam 2 kg verdim . Benim merak ettiğim şu 2nci ve 3ncü dozu aldıkça daha da etki gösterecek mi yoksa hep böyle mi devam edecek tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim doktor kesinkes hamile kalmanın yasak olduğunu vurguladı bu dönemde . Umarım aklıma gelir ve burada durumumu güncellerim bu arada listeye almayın çünkü çok istikrarlı yazabileceğimi düşünmüyorum 🤭🤭 bütçe olarak devam edebildiğim kadar 2,5 devam edeceğim ayrıca hiç yan etkim yok 5 mgın yan etkilerinden de korkuyorum
Merhaba güncel durumunuz nedir❤️ banada hashimoto konuldu ve endokrin ile bende basladım carsamba günü igneye

Merhaba güncel durumunuz nedir❤️ banada hashimoto konuldu ve endokrin ile bende basladım carsamba günü igneye
Merhaba 2,5 mg 3ncü dozdan sonra etki tam oturdu 2nci ay sonu yetmemeye başladı ve ben toplamda 2,5 mg 3 ay kullandım Ramazan ayı dahil. Doktor özellikle 3 ayı tamamlamamı ve etkinin tam bitince 5 mga başlamamı istedi
4ncü ayım 5 mg başladım tam etkisi oturmadı tokluk çok yüksek ama biraz yan etki de yaşıyorum doktor 2,5 mg alıştırma dozu zaten çok az verilir aktif doz 5 mg dedi ama vücudumu alıştırma yönünden 3 ay kullanmak çok iyi oldu enerjim çok iyi hashimoto ve insülin direnci ciddi anlamda enerjimi sömürüyodu bunların hepsi geçti bugün 5 mg 2nci dozumu vuruldum bakalım zamanla inşallah daha yüksek etki göreceğim.

Merhaba 2,5 mg 3ncü dozdan sonra etki tam oturdu 2nci ay sonu yetmemeye başladı ve ben toplamda 2,5 mg 3 ay kullandım Ramazan ayı dahil. Doktor özellikle 3 ayı tamamlamamı ve etkinin tam bitince 5 mga başlamamı istedi
4ncü ayım 5 mg başladım tam etkisi oturmadı tokluk çok yüksek ama biraz yan etki de yaşıyorum doktor 2,5 mg alıştırma dozu zaten çok az verilir aktif doz 5 mg dedi ama vücudumu alıştırma yönünden 3 ay kullanmak çok iyi oldu enerjim çok iyi hashimoto ve insülin direnci ciddi anlamda enerjimi sömürüyodu bunların hepsi geçti bugün 5 mg 2nci dozumu vuruldum bakalım zamanla inşallah daha yüksek etki göreceğim.
Mounjaro (2.5 mg) ve Hashimoto’ya uygun beslenmede bugün 1. haftamı doldurdum 🙌
Toplamda –5.2 kg gitti! Açıkçası sonuç beni çok tatmin etti ve motive oldum.

Şimdi merakla ikinci haftayı bekliyorum 🤍 Bakalım önümüzdeki hafta kaç kilo daha gidecek… Süreçte olan varsa deneyimlerinizi de duymak isterim 🌿

Mounjaro (2.5 mg) ve Hashimoto’ya uygun beslenmede bugün 1. haftamı doldurdum 🙌
Toplamda –5.2 kg gitti! Açıkçası sonuç beni çok tatmin etti ve motive oldum.

Şimdi merakla ikinci haftayı bekliyorum 🤍 Bakalım önümüzdeki hafta kaç kilo daha gidecek… Süreçte olan varsa deneyimlerinizi de duymak isterim 🌿
Protein karbonhidrat alıyorsunuz değil mi ? Bilinçsiz kullanımlar gibi yapmayın lütfen çünkü doktorlar ayda 5-7 arası beklentideler ve bu geçmemeli diyorlar

Back
X