Mozanit Pırlanta Sakın Almayın. Çok Fena Kandırılıyoruz. Herkes Okusun Lütfen.

30 karat mı , kaşıkçı elması 86 karat

satmak için değilde kullanmak için alanlar över yorumlarda
yorumlara bakmadım. arama yaptım ve yazılanları okudum.

adamlar öyle bir kurnazlıkla iş yapmışlar ki. çok güzel bir ağ kurmuşlar. saçma sapan sertifika bile çıkarmışlar. neyse artık olan oldu. ama milleti bilinçlendirelim ve mozanit taşı pırlanta diye almasınlar. zavallı milletimiz zaten şu an kötü durumda. birde elindeki parayı dolandırıcılara kaptırmasınlar.

ayrıca ben birde şunu öğrendim, mozanit pırlanta satan kuyumculardan uzak durun. kuyumcuya sorun şayet mozanit pırlanta satıyorsa arkanıza bile bakmadan çıkın ordan. çünkü mozanit pırlanta satan kuyumcular altında ne hileler yaparlar. mozanit pırlanta satmayan kuyumculardan alış veriş yapın

maalesef ama nerden bilelim. internette baktığımızda o kadar övdülerki. bizde inandık.
Övülme sebebi fiyatına göre güzel gerçekçi durması takmak için alınır satmak için alacaksan zaten para etmez dümdüz altın bileklik al onun bile boncuğunu çıkarırlar alırken bunu bilirsin ben de lab pırlantası set aldım bilerek aldım nişanımda taktım ilerde satarım desem gider normal altın alırdım. Satarken de mozanit diyorlar yani

0.30 dur o ayrıca pırlantaysa onun özel alıcısı var ikinci el olarak sertifikaları önemli

E bi kuyumcu 14 ayar da satar 22 ayar da sana 14 ayarı 22 diye satmadı mozaniti de gerçek pırlanta diye satmadı.

E bi kuyumcu 14 ayar da satar 22 ayar da sana 14 ayarı 22 diye satmadı mozaniti de gerçek pırlanta diye satmadı.
Dürüst bir kuyumcu mozanit pırlanta diye satmaz zaten. bu mozanit taştır ve pırlantaya benzetilmiştir ama gerçek pırlanta değildir ve satarken kimse almaz para etmez demesi lazım değil mi? mozanit pırlantayıda nerdeyse gerçek pırlantanın %60 fiyatına satıyorlar. bu dürüstlükmü? gerçek pırlanta iması ile sattı.

neden pırlanta kelimesi geçiyor ve neden internette aramalarda harika süper bir laboratuvar pırlantası yazılıyor?

ne laboratuvarı, bunları çinde merdiven altında yapıyorlarmış.

İyi de sen gerçek pırlanta ile 0.5 karat yüzük takacakken ayni fiyata mozanit ile mesela 2 karat takmış olacaksın (benzer parlaklıkta ve isiltida). Parayı buna veriyorsun, kusura bakma daha neyi neden aldığıni bilmiyorsun. Mozanit bunun için var.

Lab pırlantası ve mozanitte birbirinden farklı iki taş zaten. Siz alırken sordunuz mu satarken nasıl diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…