Mr Korkusu

Yok girmedim giremedim giremem biliyorum
Bas emari cok kisa suruyor 3 dakika falan. Makina icine girmiyorsunuz ki basinizin cevresinde size temas dahi etmeyen bir halka var. Bas emarinda halka cok hareket etmiyor yenilerde seste cikmiyor anlamiyorsunuz bile ben 1 haftada 2 defa girmistim emara. Kendinizi sakinlestirin her soylenene takilmayin siz anlamadan bitecek zaten. Gecmis olsun bu arada..

Kızlar
Beynimde bir problem varmış tam anlamadım ama gözümde lekelenmeye,görme bozukluğuna sebep oluyor. Ne olduğunu anlaması için daha detaylı bir görüntüleme istedi doktorum.
Birazdan difüzyon Mr çekilmeye gireceğim.
Ama klostrofobi var,asansöre bile girmeye korkuyorum.
Nasıl yenerim ne yaparım bu illette kaç dakika duruluyor.
Panik atan geçirmem an meselesi çok korkuyorum ya girmek istemiyorum anesteziyle olmuyor boşuna anestezi alma dediler
Çok saçma gelebilir ama ben girmeden önceki gece youtubedan makinenin sesini açtım kulaklıkları taktım yatağa uzanıp karanlıkta onu dinledim.üstelik o daha uzun sürüyodu benimki 5-10 dk anca sürmüştür.seslere alıştırdım kendimi 2 kere falan dinleyip ki ürkmeyim diye.oraya gidincede kafama koydukları şeyi kaskmış,makineyide o çok sevdiğim pahalı motosikletlermiş her farklı ses onların sesiymiş sırayla onları sürüyomuşum gibi hayal ettim bi baktım bitti 😅🙈

Kızlar
Beynimde bir problem varmış tam anlamadım ama gözümde lekelenmeye,görme bozukluğuna sebep oluyor. Ne olduğunu anlaması için daha detaylı bir görüntüleme istedi doktorum.
Panik atan geçirmem an meselesi çok korkuyorum ya girmek istemiyorum anesteziyle olmuyor boşuna anestezi alma dediler
ben de korkuyordum. kapali alan korkum cok ileri seviye olmasa bile mr dan hep korkmusumdur. girmeden once ne kadar surecegini ve korktugumu soyledim. 10 dk surer dedi. iyi sormusim cunku hep tam bitti derken tekrar basladi. korku icin de uyu abla en iyisi uyumak dedi teknisyen.

ben de bebekten dolayi asiri uykusuzum zaten. kendimi oyle telkin ettim. ohh rahatla bak firsat uyu falan diyip durdum kendime. kendimi sahilde falan hayal ettim. hep bisiler hayal ettim. ilk baslarda dua ettim biraz. oyle gecti korktugum gibi olmadi.korktugunu dusunursen daha fena oluyor

Peki nasıldı içimden sayı saysam geçer mi korkum ya da gözlerimi mi kapatsam
gözlerinizi kapatip uyumaya calisin. baska birsey dusunun. bir hayal vs bisi iste. o anda baska yerde oldugunuzu falan. ben bazen dizi gibi yazar hayal ederim hep aklimdan. oyle yeni bir hikayede zihnimden hayal etmeye calismistim o an

Bir tanıdığımda aynı sizin gibiydi. Üç kere gitti mr için fenalaştı yapamadı. Bazı özellerde açık mr var ücreti biraz yüksek ama onları araştırın isterseniz. Tanıdığım ancak onu yaptırabildi çünkü.

Ben küçükken hani şu matematik problemlerinde kullanılan plastik çubuklar var ya ondan yutmustum babam hastaneye götürdü ve o Mr cihazına girdim cidden de mezar gibi ama bence korkulacak bir şeyde yok sadece biraz sabretmeniz lazım ve bu sizin sağlığınız için gerkeliyse girmelisiniz. Panik atak demişsiniz bendede var cidden çok zor bir durum y ya ni bilirim insan ölecek gibi oluyor nefesin kesiliyor ama bunu yenmekte bizim elimizden kendinizi buna inandırın böyle bir şey beni öldürmez tam tersi sağlığına kavuşmam için ön ayak olacak diyin nefes egzersizleri yapın farklı şeyler düşünün güzel şeyler mesela bir hedef belirleyin evet şimdi bunu yapacağım ve sonra burdan çıkıp güzel bir cafeye gidip güzel bir ziyafet çekeceğim gibi vs. Hiç korkmayın lütfen siz bunu başarabilirsiniz :KK39:

Bende korkudan ole ole girmistim, ayak ucumda ablam duruyordu ayagimdan tutuyordu ondan guc aldim. Birde girmeden once gözlerimi kapamıştım çıkana kadar açmamıştım.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Ben bu yazıyı okumuştum geçenlerde doktora gitmeden okuyun bir derim.

Kızlar
Kaç kere girdim mr a ben korkmuyorum ama tavsiyem kapa gözünü gir içine makina çekerken sesler çıkaracak gözlerini açma. Hareket etmezsen hemen bitiyor zaten.

Kızlar
Canım ben de çekildim herkes korkunca ben de korkulacak birşey olduğunu düşündüm daha önce ata Demirer in böyle bir mr çekilmiş onu anlatıyordu onu izlemistim .mr a girdiğimde biraz endiseliydim herkes korktuğu için ama benim için acayip komikti . Cihazdan ses geldikçe beni bi gülme alıyordu :))))) kendimi zor tutuyodum. Bı de görevli arada nefesimi tutmami falan istemişti o beni zorladı ama içten içe hep güldüm

Öncelikle geçmiş olsun.Kolumdaki şiddetli uyuşmalar için geçen hafta mr a girmem gerekiyordu gece geç saate aldım randevuyu annem babam yanıma geldi girdim nefes alışverişim durdu çıkardılar bekleyip tekrar denedik ikincide sesler gelmeye başlamıştı ki yine nefes alışverişim kesildi ve gözüm kararmıştı eğer işaret vermeseydim beni çıkarmaları için bayılacaktım bu şekilde çekemeyiz deyip yolladılar beni ama o gün bu gündür herkes mr anısı anlatıp benim girmediğime anlam veremiyorlar.Kesinlikle giremem bir daha ama açık mr cihazları varmış özelde yahut devlette büyük hastanelerde onu bi araştır istersen

Ben seneler önce girmiştim. Benim acıya ve korkuya duyarlılığım yüksektir. Ne olacağını bilmiyordum. Girdim . Müzik filan yoktu. Makinenin sesini dinliyordum. Makine aşırı gürültülü çalışıyordu.

Dışardan 2 görevli sizi izliyor aksi bir durumda müdahale ediyorlar. Bu kadar korkulacak bi sey yok. Kapatinn gözlerinizı.

Kızlar tek tek alıntılayamıyorum çünkü çok birikmiş.
Hayır mr çektirmedim tam makineye girecekken elim ayağım boşaldı girdirmedim kendimi oraya.
O yüzden bir problem olsa da gireceğimi sanmıyorun. Bu benim korkum,asansörde bile kalsam kriz geçiriyorum. Ne olacak bilmiyorum,sakinleştirici ya da anestezi yapmıyorlarmış. Zaten 3 dakika sürüyormuş.

Öncelikle geçmiş olsun.Kolumdaki şiddetli uyuşmalar için geçen hafta mr a girmem gerekiyordu gece geç saate aldım randevuyu annem babam yanıma geldi girdim nefes alışverişim durdu çıkardılar bekleyip tekrar denedik ikincide sesler gelmeye başlamıştı ki yine nefes alışverişim kesildi ve gözüm kararmıştı eğer işaret vermeseydim beni çıkarmaları için bayılacaktım bu şekilde çekemeyiz deyip yolladılar beni ama o gün bu gündür herkes mr anısı anlatıp benim girmediğime anlam veremiyorlar.Kesinlikle giremem bir daha ama açık mr cihazları varmış özelde yahut devlette büyük hastanelerde onu bi araştır istersen
Sizde benim gibisiniz demek ki.
Bende kesinlikle giremedim,bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı.
Girmedim bu yüzden.
Ne olacaksa olsun yani,yapabileceğim birşey yok.
Giremem,giremiyorum tabuta benzetiyorum ben.
Çok kolay olduğunu söyleyip dalga geçenlerin ağzına çakasım geliyor,kesinlikle korku nedir anlamıyorlar.

Kızlar tek tek alıntılayamıyorum çünkü çok birikmiş.
Hayır mr çektirmedim tam makineye girecekken elim ayağım boşaldı girdirmedim kendimi oraya.
O yüzden bir problem olsa da gireceğimi sanmıyorun. Bu benim korkum,asansörde bile kalsam kriz geçiriyorum. Ne olacak bilmiyorum,sakinleştirici ya da anestezi yapmıyorlarmış. Zaten 3 dakika sürüyormuş.
Yaninda biri girse ayaklarına dokunsa olmaz mi bende öyle olmuştu, korkudan ablamı istemiştim yanima gozlerimi kapatip uzun sürmüştü benimki birde. Ablamdan guc aldim da girdim.

Yaninda biri girse ayaklarına dokunsa olmaz mi bende öyle olmuştu, korkudan ablamı istemiştim yanima gozlerimi kapatip uzun sürmüştü benimki birde. Ablamdan guc aldim da girdim.
Ben giremedim ki.
Yanımda erkek arkadaşımın kız kardeşi vardı,o yanımda duracaktı. Ama olmadı ben giremedim

Kuzum ben defalarca girdim fitik icin sonra o vucudumdaki ağrılar için kasık emarı istediler ona da girdim kafaya çekilen tomografi miydi onada girdim kan verdim defalarca
Korkutucu oluyo benim kasımda dövme var tattoo kalıcı ondan dolayi korktum problem olmaz dediler
Simdi rahim filmi diyorlar bende ondan korkuyorum
Keske girebilseydin ya
Insallah onemli birseyin yoktur
Rabbim sifa versin

Sizde benim gibisiniz demek ki.
Bende kesinlikle giremedim,bayılacak gibi oldum elim ayağım boşaldı.
Girmedim bu yüzden.
Ne olacaksa olsun yani,yapabileceğim birşey yok.
Giremem,giremiyorum tabuta benzetiyorum ben.
Çok kolay olduğunu söyleyip dalga geçenlerin ağzına çakasım geliyor,kesinlikle korku nedir anlamıyorlar.
Bütün bir hafta aaaa ne var mr da tepkisiyle karşılaştım beş dakika kendini tutsaydınla devam ettı tepkiler ama benim kontrol edebileceğim birşey değil makinenin içine girene kadar birşey yok girince hik diye nefesim gidiyor. Hatta babam kızım sen iki doğumu nasıl yaptın diye şaşırdı adamcağız :bicak:

Back
X