- 24 Şubat 2017
- 99
- 120
- 13
- Konu Sahibi Serotoninnn
-
Bazen en çok korktuğumuz şeyler bile an gelip komik deneyimler olabiliyo..inşallah sizin için de korkulu bi deneyim olmaz..en azından mezar gibi diil yani onu tescilledikO kadar cok istiyorum ki o disariya dogru ilerletildigim ani yasamayi :) umarim ben de sizin gibi bir deneyim yasarim.
Bazen en çok korktuğumuz şeyler bile an gelip komik deneyimler olabiliyo..inşallah sizin için de korkulu bi deneyim olmaz..en azından mezar gibi diil yani onu tescilledikçok çokk geçmiş olsunn
Cnm hiç korkacak bir şey yok ya bende senin gibi korkuyordum ama cesaretimi toplayıp girdim ve korkulacak bir şey olmadığını fark ettim.gereksiz yere kuruntu yapiyoruzMerhabalar,
Omzumda 3 haftadir gecmeyen bir agri var. Ultrason ve rontgen cekildi fakat hicbir anormallik gorulmedi. Teshis icin MR gerekli fakat cok yuksek derecede MR fobim var. Maalesef MR i mezara benzetenlerdenim. Icinde sıkısıp kalacak nefes alamayacakmisim gibi hissediyorum.
Ozel hastaneye gittim. Anesteziyi cok buyuk zorunluluk olmadikca MR da kullanmadiklarini soyluyorlar. Sadece sakinlestiriciyle bir uykululuk hali olusturabilirlermis. Aranizda boyle bir deneyim yasayan var mi? Hic sakinlestiriciyle MR a girdiniz mi? Tecrubelerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz cok cok mutlu olurum.
Size de gecmis olsun tesekkurlerHaklisiniz ben de bu yuzden cektirmek istiyorum bir sekilde cunku bu kadar yogun agri bir seylerin belirtisi gibi geliyor. Umarim yapabilirim cok cok gecmis olsun.
Gireceginiz gun oncesinden hastanenin psikologuyla konusup gitseniz belki ise yarar sonucta korku psikolojik birseyMerhabalar,
Omzumda 3 haftadir gecmeyen bir agri var. Ultrason ve rontgen cekildi fakat hicbir anormallik gorulmedi. Teshis icin MR gerekli fakat cok yuksek derecede MR fobim var. Maalesef MR i mezara benzetenlerdenim. Icinde sıkısıp kalacak nefes alamayacakmisim gibi hissediyorum.
Ozel hastaneye gittim. Anesteziyi cok buyuk zorunluluk olmadikca MR da kullanmadiklarini soyluyorlar. Sadece sakinlestiriciyle bir uykululuk hali olusturabilirlermis. Aranizda boyle bir deneyim yasayan var mi? Hic sakinlestiriciyle MR a girdiniz mi? Tecrubelerinizi ve onerilerinizi paylasirsaniz cok cok mutlu olurum.
MecburdumAyda 2 kere mr biraz cok degil mi sizcede? Zararli yani..Doktorlariniz bunun farkinda degil mi
Hayirlisi olsun insallah dusunup kendinizi bunaltmayinMecburdumbi dönem kanser tedavisi gördüm başka çare yoktu. Su an öyle bir acisisin yaşıyorum ki kalcamda idi tümör lerim 13 ta neydi onlar yüzünden mr tomografi çekinen çekinen yumurtaliklarim a çok zarar verildi olacakları az buçuk biliyordum. Şimdi anne olmak için tedavi görüyorum tüp bebek yaptırıyorum 3. Kez belkide hiç anne olamayacagim bu sebeple ama hayattayim buna da şükür Allahdan ümit kesilmez . Hayat zorla insanı güçlü yapıyor
Amin canım. Çok şükür alıştık bu duruma sorun etmiyorumHayirlisi olsun insallah dusunup kendinizi bunaltmayin
Mr'de radyasyon yok zararli degil yaniAyda 2 kere mr biraz cok degil mi sizcede? Zararli yani..Doktorlariniz bunun farkinda degil mi
Ayda 2 kere mr biraz cok degil mi sizcede? Zararli yani..Doktorlariniz bunun farkinda degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?