- 13 Ocak 2015
- 192
- 283
- 133
- 55
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın cnm.darısı bize :)Merhaba kizlar biz dun bebisimizi gormeye gittik kalp atisini duyduk cok sukur cok ama cok degisik bisey Allah isteyen herkese nasip etsin :) biz bugun 7+1iz :)
Ben burdaim :) yarin yumurtalarim toplancak bakalim ne olcak transferden korkuyorum stres beni bitirdikızlarrr... kimse yok mu?
Istanbuldayim canim. Ama senin dr una gitmiyorumbende bugün gittim. sayısını söylemedi ama bır sürü yumurta var dedi 14. mm 17 mm filan dedi gonal f 225 e devam ve 2 gün cetrotide de kullan dedi pazartesi kontrol dedi . ist dayım ben siz? aynı olmamız çok iyi oldu. allah yardımcımız olsun canım. hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize inş. :)
Kacinci gun embriyosu canim? Hayirlisi olsun insallahKızlaaaarrr günaydın.çok mutluyum nolur dua edin 4 yumurtamın 4 ü de döllenmiş yarin sabah transfer için çağırdılar.inşallah hayirlısıyla gelişir hersey :)
Dün yani cmrtesi yumurtalarım toplandı ben de bu kadar çabuk beklemiyodum çok kaliteli ve sabaha kadar daha iyi olur emanetinizi size iade edelim dediler inşallah sonrasındada pozitif haberler alırızKacinci gun embriyosu canim? Hayirlisi olsun insallah
Valla benim gonlum salidan yana. Pzt catlatma ignesi olursun dedi embriyologum. Bu hafta ici kesin toplanir canim. Benim de iznim bu hafta bitio,insallah cumartesiye bitmis olur hersey..toplam kaç gün iğne kullandıktan sonra toplandı yumurtalar? mezig_34 bizimki ne zaman toplanır acaba? sence cumaya kadar toplanır mı?
Yumurta buyumesi kasık agrisi yapio canim dogrudur. Benim suan 112 ye dustu dozu,daha rahatim. Insallah 18_19 olmuslardirE2 mi bilmiyorum o ne ama ben hala 225 yapiyom gonal f. Yarın bidaha gidecem bakalım. Bu arada benim karşımda ağrıyor biraz. Yumurtalar büyüdüğü için sanırım.
Yani pzt gunu 3.gun transferi oluyor. ? Canim hayirlisi insallahhh, iyi dusun iyi olsun sonucu. Pozitif haberlerini bekliyoruzzz,supersiinnDün yani cmrtesi yumurtalarım toplandı ben de bu kadar çabuk beklemiyodum çok kaliteli ve sabaha kadar daha iyi olur emanetinizi size iade edelim dediler inşallah sonrasındada pozitif haberler alırız
Himm... ilk gun alttan muayene yapip gonalf 150 ile baslattilar. 4.Gun sabahi e2 yaptirttilar(933 cikti) hemde yine vajinal muayene yaptilar kac folikul olusmus diye. Igne dozunu da 112,50 ye dusurduler. Bir de cetrodide diye gobekten igne verdiler. Yarin tekrar gidecegiz ne durumda diye. Buyudulerse catlatma ignesi verip toplama yaparlar sanirim carsamba falan..bana test yapılmadı vajinal ultrasonla bakılı o kadar. benim de yarın kont var. :) hayırlısı olsun herkesin hakkında...