mrb arkadaşkar ilk tüp bebek denemem olcak yardım lütfen?

Mirsbebis. Canim ben de 19 unda basladim. Persembe gunu kontrole gittim. 150 gonalf kullandim,ultrasonda 15_20 adet folikul vardi en buyugu 8mm. E2 933 cikti ve doz 112,50 ye dustu. Cetrodite igneside vurulcam haftasonu. Pazartesi gunu tekrar kontrolum var. Ben pkoluyum amh 17. Yasimiz 28. Esimde sayi ve hareketlilik iyi ama bizde de morfoloji 1. Ilk denememiz bizimde. Kismet artik hersey, sansiniz yuksek dediler ama gerisi Allah a kalmis. Sen ne durumdasin canim?

bende bugün gittim. sayısını söylemedi ama bır sürü yumurta var dedi 14. mm 17 mm filan dedi gonal f 225 e devam ve 2 gün cetrotide de kullan dedi pazartesi kontrol dedi . ist dayım ben siz? aynı olmamız çok iyi oldu. allah yardımcımız olsun canım. hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize inş. :)

Kızlaaaarrr günaydın.çok mutluyum nolur dua edin 4 yumurtamın 4 ü de döllenmiş yarin sabah transfer için çağırdılar.inşallah hayirlısıyla gelişir hersey :)

Merhaba kizlar biz dun bebisimizi gormeye gittik kalp atisini duyduk cok sukur cok ama cok degisik bisey Allah isteyen herkese nasip etsin :) biz bugun 7+1iz :)

Amjn canim benim insallah sizde bu sevinci yasarsiniz cok degisik bisey ya :)

bende bugün gittim. sayısını söylemedi ama bır sürü yumurta var dedi 14. mm 17 mm filan dedi gonal f 225 e devam ve 2 gün cetrotide de kullan dedi pazartesi kontrol dedi . ist dayım ben siz? aynı olmamız çok iyi oldu. allah yardımcımız olsun canım. hayırlı haberlerimizi verelim birbirimize inş. :)
Istanbuldayim canim. Ama senin dr una gitmiyorum ;) insallah guzel sonuclar aliriz canim, senin e2 kac cikti? Benim 8 di en buyugu. 112. kullaniyorum, senin iyi buyumus ozmn.

E2 mi bilmiyorum o ne ama ben hala 225 yapiyom gonal f. Yarın bidaha gidecem bakalım. Bu arada benim karşımda ağrıyor biraz. Yumurtalar büyüdüğü için sanırım.

Kacinci gun embriyosu canim? Hayirlisi olsun insallah
Dün yani cmrtesi yumurtalarım toplandı ben de bu kadar çabuk beklemiyodum çok kaliteli ve sabaha kadar daha iyi olur emanetinizi size iade edelim dediler inşallah sonrasındada pozitif haberler alırız

toplam kaç gün iğne kullandıktan sonra toplandı yumurtalar? mezig_34 bizimki ne zaman toplanır acaba? sence cumaya kadar toplanır mı?

toplam kaç gün iğne kullandıktan sonra toplandı yumurtalar? mezig_34 bizimki ne zaman toplanır acaba? sence cumaya kadar toplanır mı?
Valla benim gonlum salidan yana. Pzt catlatma ignesi olursun dedi embriyologum. Bu hafta ici kesin toplanir canim. Benim de iznim bu hafta bitio,insallah cumartesiye bitmis olur hersey..

E2 mi bilmiyorum o ne ama ben hala 225 yapiyom gonal f. Yarın bidaha gidecem bakalım. Bu arada benim karşımda ağrıyor biraz. Yumurtalar büyüdüğü için sanırım.
Yumurta buyumesi kasık agrisi yapio canim dogrudur. Benim suan 112 ye dustu dozu,daha rahatim. Insallah 18_19 olmuslardir ;) yarin kntrole gidecegim. 4.Gun e2 degerine bakip dozu ayarliyorlar. Yani benim oyle oldu enazindan

Dün yani cmrtesi yumurtalarım toplandı ben de bu kadar çabuk beklemiyodum çok kaliteli ve sabaha kadar daha iyi olur emanetinizi size iade edelim dediler inşallah sonrasındada pozitif haberler alırız
Yani pzt gunu 3.gun transferi oluyor. ? Canim hayirlisi insallahhh, iyi dusun iyi olsun sonucu. Pozitif haberlerini bekliyoruzzz,supersiinn

bana test yapılmadı vajinal ultrasonla bakılı o kadar. benim de yarın kont var. :) hayırlısı olsun herkesin hakkında...

bana test yapılmadı vajinal ultrasonla bakılı o kadar. benim de yarın kont var. :) hayırlısı olsun herkesin hakkında...
Himm... ilk gun alttan muayene yapip gonalf 150 ile baslattilar. 4.Gun sabahi e2 yaptirttilar(933 cikti) hemde yine vajinal muayene yaptilar kac folikul olusmus diye. Igne dozunu da 112,50 ye dusurduler. Bir de cetrodide diye gobekten igne verdiler. Yarin tekrar gidecegiz ne durumda diye. Buyudulerse catlatma ignesi verip toplama yaparlar sanirim carsamba falan..

Back
X