Mrb arkadaşlar düşük tehlikesi olup evde yatanlar buyrun sohbete

obsesif22

beklemede!!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
511
2
66
Elazığ
5+5 günlük hamileyim geçen pazar kanamam başladı doktorum yatış verdi ve yatıyorum yakında sıkıntıdan patlıcam ama miniğim iyi olsunda ben böyle 9 ay yatarım .....

Son düzenleme:
5+6 günlük hamileyim geçen pazar kanamam başladı doktorum yatış verdi ve yatıyorum yakında sıkıntıdan patlıcam ama miniğim iyi olsunda ben böyle 9 ay yatarım .....

Ben ilk hamileliğimde 2 ay yatmıştım,düşük tehdidi ile..Çok zor ama olsun miniğiniz sağlıklı olsun da..

evet canım iyi olsunda ben yatmaya razıyım önden 3 düşüğüm var benm korkum ondan birazda

Korkmayın; kolay değil ama kendinizi içinizi rahat tutarsanız sonuç daha iyi olur..Stres çok etkili..Benim de 2 düşüğüm vardı; sonraki gebeliğimde yatmak zorunda kaldım..Sonuç iyi oldu..İyi düşünün,doktorunuzla hep temasta olun..Umarım çok sağlıklı bir gebelik olur..:)

inşallah canım çok teşekkür ederm rahatladım biraz doktorum 7 mayısta çağırdı kalp atışı için bu kadar geç çağırdıki bi sıkıntı görmedi diyorum zaten dedi rahimde kanama durmuş dedi yat dinlen dedi sadece

Bende 2 haftadair yatiyorum 12. Haftaya girdim diye sevinirken 12. Haftamda cok kanamam oldu hastanede yattim 3 gun 2 haftadirda evde yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. İnsallah duzelir hersey yatmak cok zor bagirsak duzeni falan bozuluyor.

bende 8. ve 13. haftada kanama geçirip 10ar gün evde yattım. çok şükür bebeğim şuan iyi. inşallah böyle devam eder hayırlısı ile kucağıma alırım

bende 8. ve 13. haftada kanama geçirip 10ar gün evde yattım. çok şükür bebeğim şuan iyi. inşallah böyle devam eder hayırlısı ile kucağıma alırım
canım rabbm yardımcımız olsun
Bende 2 haftadair yatiyorum 12. Haftaya girdim diye sevinirken 12. Haftamda cok kanamam oldu hastanede yattim 3 gun 2 haftadirda evde yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum. İnsallah duzelir hersey yatmak cok zor bagirsak duzeni falan bozuluyor.

inşallah alırız kucağıza bende 1 haftadır yatıyorum

Bende yatiyorum 3 haftadir,7 haftamdaki kanama ve hala ara ara devam edden lekelenmer dolayisiyla Allah yardimcimiz olsun psikolojimde kotu etkilendi cok sıkıldim hep ewde benm dusuk tehlikem kesemin rahimden bir bolumunun ayrilmasi sizinkilrrde neden belli mi?

ilk 3 ay üşük tehlikesi son 3 ay erken doğum tehlikesi gerçekten anne olmak kolayaa değil allah yavrularımızı bağışlasın
bende 29. haftadan beri yatıyorum daha 1500 gr iken sancılarım başladı hastanede yattım şimdide ne kadar tutarsak kar deyip bekliyoruz siz siz olun kendinizi çok yormayın dinlenin

2.ayın sonunda olan kanamam ve sonraki ay 2 defa daha tekrarlayan kanamalardan ötürü hep yattım ..şuan 29. haftam bitio ikiz gebeyim şimdi de erken doğum olmasın die yatıorum zaten istesemde kalkamıorum artık ağırlaştım..yani bütün kışı yatarak geçirdim ama bu güzel havalarda çok zor oluo..yapıcak bişi yok bunların geçici olduğunun bilincinde yatmaya devam..rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

amin canım amin

arbbm yar ve yardımcımız olsun ben birazca tezcanlıyım yatmak zor geliyo bana arada kalkıyom valla

Ah benim kader arkadaşlarım..ben de 5 gündür düşük tehdidi yüzünden yatıyorum.progynex iğne oluyorum.daha 10 tane daha olucam.iğne yerleri acıyo ama umursamıyorum.yalnız her an kanıcam diye psikopata bağladım elimde peçete arada korka korka kontrol ediyorum.bi de arada rahim sancim oluyo sinir oluyorum.sanki kanamayla bağlantılıymış gibi geliyo.hani reglken sancı olur ya şimdi de rahmim sancıyınca kan akacak sanıyorum.yatmaktan sersem gibi oldum.evin herşeyi eşimin üstünde.sağolsun beni kıpırdatmak bile istemiyor.tabi 2. Çocuk diye tutturan o.hele bi yapmasın paralarım adamı.zaten moralim bozuk hassasım keyfim yok.bi de yat yat yat..gerçi sonuçta geçici bi süre bebişimin iyi olacağını bileyim yeterki ama geçen yıl çok acı tecrübem oldu bu yüzden korkularım kat kat katlandı...hayırlısı artık hepimiz için..sevgili yatak arkadaşlarım...

canım valla beim kanımda negatif hücreye rastaldılar şimdi vücudun bebekle savaşıyo dedi kesede falan herhangi bi bozulma olmamış dedi ama çok korkuyorum bebeğimin kalp sesini dyamam diye

ahh ahhh canım aynı psikoloji bendede var herakıntıda sanıyorum kanamam oldu ayy ölüyorum korkudan çok gergin sinirli aksi bi insan oldum resmen psikopata bağladım yaa

Bende bu hafta kontrolumde sorucam tam neler oldugunu plasenta rahim agzina yakin sedi sadece. Benim canimin sikilmasinin yaninda barsak problemim var dr surup verdi ama yine ise yaraiyor. Bagirsaklarim hic calismiyor yatmaktan cok zor

Bende bu hafta kontrolumde sorucam tam neler oldugunu plasenta rahim agzina yakin sedi sadece. Benim canimin sikilmasinin yaninda barsak problemim var dr surup verdi ama yine ise yaraiyor. Bagirsaklarim hic calismiyor yatmaktan cok zor

Aynen benmde canm sıkkın bu yuzden dedgn tembelligi yasiodum bi kac haftadir bir iki gundurde tam tersi...hamilelikten once bi problem vardida simdide hepten sasti duzenm..

Merhaba arkadaslar ben de yatiyorum tam bir ay olacak.14 haftaliğim.neredeyse her gün kanamam oluyor.nedenini tam olarak bilmiyoruz ama plasenta biraz aşagida dedi doktor.bu arada ikiz bekliyoruz... Doktorum pazartesi ise baslayabilirsin dedi ama benim kanamalarim bazen öyle yoğun geliyorki su gibi, cok korkutuyor beni... Ne yapsam bilmiyorum, işe gitmesem artık cikarirlar buyuk ihtimalle. İkizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…