Mrb arkadaşlar düşük tehlikesi olup evde yatanlar buyrun sohbete

İkizlerde böyle çok kanama geçirip atlatan var mi?

canım malesef ben atlatamadım 6. haftada krtaj oldum malesef rabbim yaşatmasın kimseye kanama işi çok tehlikeli

Canim benim ikiz degil ama benimde su gibi oluyor bende yatiyorum 3 haftadirr bana kalkma dedi dr sende kalkma yat hep isten cikartirlarsa cikartsinlar bebeklerinden kiymetlimi. Herhangi bir ilac verdimi dr un? Baska dr a da gittinmi kanama devam edeni kaldirmiyolar hic hep yat diyolar.İnsallah zamaninda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Son düzenleme:
canım malesef ben atlatamadım 6. haftada krtaj oldum malesef rabbim yaşatmasın kimseye kanama işi çok tehlikeli

Cnm aldirdinmi bebegi? Cok gecmis olsun cok uzuldum ne cok kayip duydum ya son bi kac gunde Allahim insallh en kisa zamanda gonlune gore saglikli bi bebek versin...benimkide gecti derken carsamba yine bi kanama moral alt ust o gunden bu yana

merhaba ben 6 haftalık hamileyim az önce kanamam oldu adetin ilk günü lekeden sonra biraz daha gelir ya oşekildeydi gördüğüm, doktorumu aradım progestan içmemi söyledi. düşük olunca ne kadar kanama oluyor bendeki normalmi acaba kızlar

Bende eskiden 6 haftalik dusuk yapmistim once azdi sonra birden kanamam artti. Ama bilemeyizki degisebilir kisiden kisiye hemen yat bol su ic hic kalma dr a gidinceye kadar yat.

doktoru aradım gelmene gerekyok parça parça gelirse gel dedi, yat dinlen dedi yatıyorum

Evet canim yeterki iyi olsunlar da isten cikarilsam da önemli degil.progestan kuulanıyorum.cok doktora gittim en son bu doktoruma karar verdim iyi ilgileniyor diye.Dün tekrar gittim plasenta tam rahim agzına yerlesmis, yatmaya devam edeceksin dedi, cok ve kırmızı kanaman olursa hemen gel dedi.Sadece tuvalete kalk dedi.Bendeki kanama genelde kahverengi gibi oluyor, öyle olunca eski kanama oldugu icin sorun değilmiş, önemli olan kırmızı ve cok yogun olmamasıymış.

Canim senin neden oluyor kanaman?insallah dedigin gibi bebeklerimize kavuşuruz sonunda.

Merhaba, kanama olunca doktorun bir bakmasi lazım ultrasonla ona göre tedavi etmesi lazım bence, direk telefondan progestan vermesini anlaymadım ben canım.Düşükte kanamanın ne kadar olacagı belli olmaz, herkesinki farklı oluyor.Bir de gebeliğin ilk haftalarındasın, mutlaka bir doktora görün derim ben... Hic bir kanama normal değil gebelikte...Gecmis olsun cnm

Benimde plasenta rahim agzina yakinmis uzun yolculuk yapmistim ondan sonra basladi kanamalar bende adece tuvalete gitmek icin kalkiyorum

Merhaba kızlar dün akşam tuvalaete gittim bir baktım klozet kan doldu kıpkırmızı. Meğerse pantolunuma kadar geçmiş hemen acile gittik. Progestan verdi doktor. Bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum

Merhaba kızlar dün akşam tuvalaete gittim bir baktım klozet kan doldu kıpkırmızı. Meğerse pantolunuma kadar geçmiş hemen acile gittik. Progestan verdi doktor. Bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum

Merhaba, o korkuyu ben de yaşadım, bir aydır da devam ediyor kanamam.Canim yapabileceğimiz pek bir sey yok, istirahat edip ilaclarimizi kullanacagiz... Ve sabirla bekleyecegiz bebeklerimizi...Sen yeterki yorma kendini yat dinlen ve iyi düşün ki iyi olsun...
İgne vermedi mi doktorun ilk aşamada igne cok etkili oluyor

Hastaneye yatirip serum takip igneler yapmislardi bana simdi paranoyak oldum evde yatiyorum aklima geldikce camasirimi kontrol ediyorum kabus yasadik cok zor cok

Selam kızlar ben de 10 haftalığım kanama alanı cok diye 1 aydır yatıyorum. Birsey soracağım kayınvalidem protein yeme dedi Dr söylemiş komşusuna dusuk riskini arttırıyormuş bize saçma geldi ama acaba Dr U beslenme ile ilgili bı kısıtlama yaptı mı size?

Yok canim kayinvaliden tam tersini anlamis olabilir mi ye demislerdir bence aksine. Bol c vitamini al ayrica c vitamini yaralari cabuk iyilestiriyormus. Kayinvaliden cok israr ederse dokrltoruna sor boyle bisey var ki diye ama ben hic tahmin etmiyorum oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…