Merhaba arkadaslar ben de yatiyorum tam bir ay olacak.14 haftaliğim.neredeyse her gün kanamam oluyor.nedenini tam olarak bilmiyoruz ama plasenta biraz aşagida dedi doktor.bu arada ikiz bekliyoruz... Doktorum pazartesi ise baslayabilirsin dedi ama benim kanamalarim bazen öyle yoğun geliyorki su gibi, cok korkutuyor beni... Ne yapsam bilmiyorum, işe gitmesem artık cikarirlar buyuk ihtimalle. İkizlerde
İkizlerde böyle çok kanama geçirip atlatan var mi?
Merhaba arkadaslar ben de yatiyorum tam bir ay olacak.14 haftaliğim.neredeyse her gün kanamam oluyor.nedenini tam olarak bilmiyoruz ama plasenta biraz aşagida dedi doktor.bu arada ikiz bekliyoruz... Doktorum pazartesi ise baslayabilirsin dedi ama benim kanamalarim bazen öyle yoğun geliyorki su gibi, cok korkutuyor beni... Ne yapsam bilmiyorum, işe gitmesem artık cikarirlar buyuk ihtimalle. İkizlerde
canım malesef ben atlatamadım 6. haftada krtaj oldum malesef rabbim yaşatmasın kimseye kanama işi çok tehlikeli
Canim benim ikiz degil ama benimde su gibi oluyor bende yatiyorum 3 haftadirr bana kalkma dedi dr sende kalkma yat hep isten cikartirlarsa cikartsinlar bebeklerinden kiymetlimi. Herhangi bir ilac verdimi dr un? Baska dr a da gittinmi kanama devam edeni kaldirmiyolar hic hep yat diyolar.İnsallah zamaninda saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
merhaba ben 6 haftalık hamileyim az önce kanamam oldu adetin ilk günü lekeden sonra biraz daha gelir ya oşekildeydi gördüğüm, doktorumu aradım progestan içmemi söyledi. düşük olunca ne kadar kanama oluyor bendeki normalmi acaba kızlar
Evet canim yeterki iyi olsunlar da isten cikarilsam da önemli degil.progestan kuulanıyorum.cok doktora gittim en son bu doktoruma karar verdim iyi ilgileniyor diye.Dün tekrar gittim plasenta tam rahim agzına yerlesmis, yatmaya devam edeceksin dedi, cok ve kırmızı kanaman olursa hemen gel dedi.Sadece tuvalete kalk dedi.Bendeki kanama genelde kahverengi gibi oluyor, öyle olunca eski kanama oldugu icin sorun değilmiş, önemli olan kırmızı ve cok yogun olmamasıymış.
Canim senin neden oluyor kanaman?insallah dedigin gibi bebeklerimize kavuşuruz sonunda.
Benimde plasenta rahim agzina yakinmis uzun yolculuk yapmistim ondan sonra basladi kanamalar bende adece tuvalete gitmek icin kalkiyorum
Merhaba kızlar dün akşam tuvalaete gittim bir baktım klozet kan doldu kıpkırmızı. Meğerse pantolunuma kadar geçmiş hemen acile gittik. Progestan verdi doktor. Bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum
Merhaba kızlar dün akşam tuvalaete gittim bir baktım klozet kan doldu kıpkırmızı. Meğerse pantolunuma kadar geçmiş hemen acile gittik. Progestan verdi doktor. Bebeğimi kaybederim diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?