Idrarinizda kan varsa idrar yolları enfeksiyonunuz vardır doktora gidin.Erkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
Regl oldunuz muErkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
Hayır üç gün var dahaRegl oldunuz mu
Teşekkür ederim normalde bı kaç kez de bu ara kanamaları yaşadım bı de göbek dusmesi var bende acaba ondan olabilir mi bir kaç kez bir yaşlı teyze tarafından düzeltti de tekrar göbek dusmesi oluştu ondan mi acaba bu kanamayı goryrmPek sanmıyorum hamile kalabileceğiniz bu şekilde.Yumurtlama kanaması diye bişi varmış.Ben hiç yaşamadım ama forumda yaşayanlar var belki yazan da çıkar.Yumurtlama kanaması yaşamış olabilirsiniz.İdrar yolu iltihabında da kan gelmesi olabilir.Bi doktora görünün mutlaka
hamile kalirsinizErkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
Erkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
Belkide hamile kalabilirsinizErkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
Ciddimisinizhamile kalirsiniz
Belkide hamile kalabilirsiniz
Kuzum inşallah olmaz o kadar çok şey okuyorumki insan herşeyden korkuyor. Bidaha böyle birşey yapmayin dikkat edinCiddimisiniz
hamile kalirsiniz
Belkide hamile kalabilirsiniz
Kuzum inşallah olmaz o kadar çok şey okuyorumki insan herşeyden korkuyor. Bidaha böyle birşey yapmayin di
Bende bişey olacağını sanmıyorum korkuyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum ama hani bişey de yaşamadık ellerimi de yıkadım ama yine de korku var yok değil
Bende bişey olacağını sanmıyorum korkuyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum ama hani bişey de yaşamadık ellerimi de yıkadım ama yine de korku var yok değilKuzum inşallah olmaz o kadar çok şey okuyorumki insan herşeyden korkuyor. Bidaha böyle birşey yapmayin dikkat edin
Merhaba, bence tam anlamıyla sevişin olsun bitsin. Hep aklınızda soru işareti kalıyor. Korunursunuz da oh mis.
Daha ne yaşayacaksın bacım?Bende bişey olacağını sanmıyorum korkuyorum ve stres yapmamaya çalışıyorum ama hani bişey de yaşamadık ellerimi de yıkadım ama yine de korku var yok değil
Bence hamilelik ihtimalin düşük yani çok zor..Hayır üç gün var daha
Nasil birisiniz cozemedim kizlik zari diye kafayi yediniz simdide hamilemiyim diye uğraşıp duruyosunuz ya sizin özel hayatinizi dinlemek zorundamiyiz madem korkuyosunuz yapmayin yada adam gibi yapip korkmayin..inanin bazi bilgileri benden daha iyi biliyosunuz yumurtlama gününüze kadar bence siz burda sadece soru olsun diye yaziyosunuz insanmi keklemeye calisiyosunuzErkek arkadaşimla seviştikten sonra boşaldı elimin menisine degdikten sonra vajinama değmesi ile biliyorim hamilelik çok imkansız ama kafam karıştı yumurtlama günümde kanama yaşadım geçti sonra şuan adetime 3gun var afedersiniz idrarımı yaptıktan sonra bir kaç damla kan idrarla birlikte akıyor ve peceteyi doldurmaya ak şekilde lekelenmelerim var sizce bu normalmi ve rahimde atma var vajinanın bittiği yerde iki tarafta kalp atışı var damar atması normalmi arkadaslar fikrinizi alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?