Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin ins.evet bosanma mahkemesiboşanma mahkemesi sanırım. konuyu bilmiyorum ama Allah iç ferahlığı versin. huzurlu yeni güzel bir hayat dilerim
.Ins.ama artik umudum yok artik bu arada benimde onunda ikinci evliligimizdi benim ikinci evliligim boylemi olacakti mahvetti hayatimiUzme kendini onunikinci Inallah guzel bir gelecek seni bekliyordur.
Cokk heyecanliyim carsamba gunu ne olacak cekismeli idi davamiz ikinci mahkemem ama sahitler de dinlenmicekmis bana avukatim demisti ikincide sahitler dinlencek diye onlara haber gitmemiş birde g.o.pasa 1 aile mahkemesi 3 hakim varmış ikisini almislar benimkinide almislar hâkimi ne olcak bende bilmiyorum tedbir nafakasini.zaten vermedi gecen gun yine beni aradi bir suru laflar gel barisalim diye ama konustugumuzu kimseye soyleme ne senin ailene ne benim ailem kimse bilmesin bosanalim 6 ay bekle beni uzak bir yere kacalim gidelim manyak ya
Ilkine ben girmedim avukatim girmisti ikincisine taniklar dinlencekti ertelenmis taniklar carsamba ne olacak bende bilmiyorum seninde hakkinda hayirlisi olsun siz neden bosaniyorsunuzçekişmeli davaertelenmiş de ne oluyor peki? benimki de 13 ekimde :S
Ilkine ben girmedim avukatim girmisti ikincisine taniklar dinlencekti ertelenmis taniklar carsamba ne olacak bende bilmiyorum seninde hakkinda hayirlisi olsun siz neden bosaniyorsunuz
Cokk heyecanliyim carsamba gunu ne olacak cekismeli idi davamiz ikinci mahkemem ama sahitler de dinlenmicekmis bana avukatim demisti ikincide sahitler dinlencek diye onlara haber gitmemiş birde g.o.pasa 1 aile mahkemesi 3 hakim varmış ikisini almislar benimkinide almislar hâkimi ne olcak bende bilmiyorum tedbir nafakasini.zaten vermedi gecen gun yine beni aradi bir suru laflar gel barisalim diye ama konustugumuzu kimseye soyleme ne senin ailene ne benim ailem kimse bilmesin bosanalim 6 ay bekle beni uzak bir yere kacalim gidelim manyak ya
Aynen bencede oyun pesindeKafa çok iyiymiş. Avukatına söyle böyle dediğini bence bir oyun peşinde olabilirler.