Mrb kızlar yine ben bu defada elti derdi

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var

Niye sen üveymisin yada o gökten zembille mi inmis kocan onu öpmedin diye dövecek sende ses vermicen. Asıl kocan yengesine annesine kızsın niye karımı üzdünüz diye. Susmazdım ben olsam dillendirirdim..

Cansu senin kocan kv laftan anlamaz simdi sikayet edersin seni haksiz bulup dover o herif.
eltine ustu kapali yuz verme aciktan bisey yapma ama sohbetine katilma baska seyle ilgilen mumkun oldugunca uzak dur.
Dert yanacagin seni anlayacak bir ailede degilsin malesef

Eltimlede aramızdaki olay . 24 saat bende ve habersiz canı istiyor yatıyor . Bende evine gidince ararım işim var . Cat kapı yapsam çıkıyorum diyor . Benim cocuklarım kucuk olduğu icin onun gibi rahat davranmıyorum . En sonda babamin geldigi gun geldi aksam . Ben eşimden ayrılacağım koşa koşa nefes nefese gelmiş. Ben onu gorunce şaşırdım cunku çağırmadım zaten moralim bozuk beni hic sevmiyor . Birde babam gitti daha
Eşimle sorunlarımı halletmeden sabah geldi . Bende hoşgeldin demedim . Neden dedim aramadan geliyorsun . Benim zaten moralim bozuk . Eltim bana şunu dedi : bir daha gelmem dedi . Bende ona ş U cvp verdim : ben sana gelme demiyorum ama ara artık rahatsız oluyorum dedim . Sonra çekti gitti . En sonda gezmede karşılaştık bende optum . O yine burnundan kıl aldırıyordu . Inanın cok üstüme geldi . Artık yorulmuştum

Ayni benim eltimde oyle canim.ben bana bir sürü sey yapti kv dem sen yine git küsme ama o yapinca hicbirsey yok. Deli oluyorm bu duruma. Birsey soylesen kiskanc olursun. Benm kv dem de hemen hasta olur aciyrm birsey de diyemiyrm. Ama artik cok sıkılıyrm .. Ayrimcilik yapmasinlar ya. Hakkini ara susarsan ezilirsin

Niye sen üveymisin yada o gökten zembille mi inmis kocan onu öpmedin diye dövecek sende ses vermicen. Asıl kocan yengesine annesine kızsın niye karımı üzdünüz diye. Susmazdım ben olsam dillendirirdim..
Kocama dedim eğer onun hareketini ben yapsaydım sen demediğini bırakmazdin. Bak o yapınca kimse ses etmiyor . Sen diyor kadını evinden kovdun. Biz ayrılmayı düşünüyoruz evde kavga var . Aksam geliyor sabah geliyor . O da üstüme gelmeseydi bu kadar. Simdi ben haksızmi oldum . Sence bir daha onun bulunduğu yere gitmiyeyimmi yoksa bende onu öpmesemmi. Eşim derse neden o da beni öpmedi . Derim . Bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorum

Ne yapayım fikir ver konu bu nasıl davrana

eşim bile beni döverdi öpmeseydim

Bu ne demektir ya?
Senin sorunun eltiyle filan değil, önce eşinle ve ardından kv ile...
Bu ne saçma bi haldir, tabi ki şu şartlarda burnundan kıl da aldırmaz, öptün-öpmedin olayı da olur sizi eşiniz eziyor dış kapının dış mandalları da ezer.
Ne dengesiz saçma işler ya, böyle aile anlayışı mı olur allasen?

Bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum . Keriz gibi görüyorum

senin kocanı elime bir geçirsem var ya..
cidden sen konu açtıkça adama bileniyorum .. eşşek sudan gelene kadar dövülesi var o adamın..acımadan ara vermeden..

bırak eltiyi falan gitme sende bir daha olduğu ortama kıyaslamada yapma karşında seni anlayacak tipler yok.. zaten en ufacık şeyde dayak yiyorsun konuşma şu adamla şu konuları..

Dövüyor baskaları icin çocuklarımada eziyeti var. Babaannesinin elini öpmedi diye cocuğumu sikistirmisti . Neden öpmesin diye
Şaka mısın ?
Hadi sen mazoşistsin kendine eziyet ettiriyorsun onu anladık da çocukların suçu ne?
Kocan insan olsa zaten size el kaldırmaz, başkalarına laf ettirmez.

Gitmesem neden gitmiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…