Ben zaten giyindim süslendim . Yasımda ondan cok kucuk . Güldüm eğlendim . Eltim gerildi ordaydim diye eve geldim İnan huzurluydumTerbiyesizle terbiyesiz olma. Sen ne kadar normal davranirsan onun anormalligi o kadar goze batar
Ayni benim eltimde oyle canim.ben bana bir sürü sey yapti kv dem sen yine git küsme ama o yapinca hicbirsey yok. Deli oluyorm bu duruma. Birsey soylesen kiskanc olursun. Benm kv dem de hemen hasta olur aciyrm birsey de diyemiyrm. Ama artik cok sıkılıyrm .. Ayrimcilik yapmasinlar ya. Hakkini ara susarsan ezilirsinEltimlede aramızdaki olay . 24 saat bende ve habersiz canı istiyor yatıyor . Bende evine gidince ararım işim var . Cat kapı yapsam çıkıyorum diyor . Benim cocuklarım kucuk olduğu icin onun gibi rahat davranmıyorum . En sonda babamin geldigi gun geldi aksam . Ben eşimden ayrılacağım koşa koşa nefes nefese gelmiş. Ben onu gorunce şaşırdım cunku çağırmadım zaten moralim bozuk beni hic sevmiyor . Birde babam gitti daha
Eşimle sorunlarımı halletmeden sabah geldi . Bende hoşgeldin demedim . Neden dedim aramadan geliyorsun . Benim zaten moralim bozuk . Eltim bana şunu dedi : bir daha gelmem dedi . Bende ona ş U cvp verdim : ben sana gelme demiyorum ama ara artık rahatsız oluyorum dedim . Sonra çekti gitti . En sonda gezmede karşılaştık bende optum . O yine burnundan kıl aldırıyordu . Inanın cok üstüme geldi . Artık yorulmuştum
Kocama dedim eğer onun hareketini ben yapsaydım sen demediğini bırakmazdin. Bak o yapınca kimse ses etmiyor . Sen diyor kadını evinden kovdun. Biz ayrılmayı düşünüyoruz evde kavga var . Aksam geliyor sabah geliyor . O da üstüme gelmeseydi bu kadar. Simdi ben haksızmi oldum . Sence bir daha onun bulunduğu yere gitmiyeyimmi yoksa bende onu öpmesemmi. Eşim derse neden o da beni öpmedi . Derim . Bundan sonra ne yapmalıyım bilmiyorumNiye sen üveymisin yada o gökten zembille mi inmis kocan onu öpmedin diye dövecek sende ses vermicen. Asıl kocan yengesine annesine kızsın niye karımı üzdünüz diye. Susmazdım ben olsam dillendirirdim..
Ne yapayım fikir ver konu bu nasıl davranaAyni benim eltimde oyle canim.ben bana bir sürü sey yapti kv dem sen yine git küsme ama o yapinca hicbirsey yok. Deli oluyorm bu duruma. Birsey soylesen kiskanc olursun. Benm kv dem de hemen hasta olur aciyrm birsey de diyemiyrm. Ama artik cok sıkılıyrm .. Ayrimcilik yapmasinlar ya. Hakkini ara susarsan ezilirsin
Dövüyor baskaları icin çocuklarımada eziyeti var. Babaannesinin elini öpmedi diye cocuğumu sikistirmisti . Neden öpmesin diyeKocan seni dövermiydi
eşim bile beni döverdi öpmeseydim
Peki ne yapmayı düşünüyorsun böyle hayat geçer mi?Dövüyor baskaları icin çocuklarımada eziyeti var. Babaannesinin elini öpmedi diye cocuğumu sikistirmisti . Neden öpmesin diye
Bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum . Keriz gibi görüyorumBu ne demektir ya?
Senin sorunun eltiyle filan değil, önce eşinle ve ardından kv ile...
Bu ne saçma bi haldir, tabi ki şu şartlarda burnundan kıl da aldırmaz, öptün-öpmedin olayı da olur sizi eşiniz eziyor dış kapının dış mandalları da ezer.
Ne dengesiz saçma işler ya, böyle aile anlayışı mı olur allasen?
Şaka mısın ?Dövüyor baskaları icin çocuklarımada eziyeti var. Babaannesinin elini öpmedi diye cocuğumu sikistirmisti . Neden öpmesin diye
Ne yapayım geçiyor iste . Kardeşimin sinav sonucunu bekliyorum kpss girdi gecen pazar . Sonuc iyi çıkarsa yeter diyecegimPeki ne yapmayı düşünüyorsun böyle hayat geçer mi?
Gitmesem neden gitmiyorsunsenin kocanı elime bir geçirsem var ya..
cidden sen konu açtıkça adama bileniyorum .. eşşek sudan gelene kadar dövülesi var o adamın..acımadan ara vermeden..
bırak eltiyi falan gitme sende bir daha olduğu ortama kıyaslamada yapma karşında seni anlayacak tipler yok.. zaten en ufacık şeyde dayak yiyorsun konuşma şu adamla şu konuları..
Gitmesem neden gitmiyorsun
Keske kurtulabilsek tamamen hepsinden eşimden bileyapıştır ağzının orta yerine bir tane..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?