Aynen katılıyorum.. göz boyamasi yap çık işin içinden konusursan bütün ihale sana kalıcak... mazallahCansu senin kocan kv laftan anlamaz simdi sikayet edersin seni haksiz bulup dover o herif.
eltine ustu kapali yuz verme aciktan bisey yapma ama sohbetine katilma baska seyle ilgilen mumkun oldugunca uzak dur.
Dert yanacagin seni anlayacak bir ailede degilsin malesef
Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim
Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var
Yapma cansucum. Yapma. Normal koşullar yok o evde. Sen hiç göze batma gözünü seveyim. Başkası olsa neler yazarım ben ama sen başka koşullardasın. Eltiyi öpmedin diye dayak yesen, hastanelik olsan değecek mi? Çıkmıyorsun ki o evden, çıkamıyorsun ki.. yapma, herkesi öp o ailede, kimseyi yok sayma, saygıda kusur etme sen...Bende bi daha ki karşılaşmamızda aynısını yapıcam opmiycem . İşallah
İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim
Doğru dıyorsun insanın arkasında ailesi olmayınca sesini kısıyorlar insanınYapma cansucum. Yapma. Normal koşullar yok o evde. Sen hiç göze batma gözünü seveyim. Başkası olsa neler yazarım ben ama sen başka koşullardasın. Eltiyi öpmedin diye dayak yesen, hastanelik olsan değecek mi? Çıkmıyorsun ki o evden, çıkamıyorsun ki.. yapma, herkesi öp o ailede, kimseyi yok sayma, saygıda kusur etme sen...
Cansu eşine hiç bit şey söyleme. Ve şu insanların gittiği yerlere misafirlik bilmem beylik gitme. Otur evinde al çocuklarını parka götür. Çocuklara masal oku.Mrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var
Amin cnmCansu su pislik aileden kurtulana kadar ayiya dayi de. Sakin sikayet fln etme. Görürsen öp o konus. Elti denen adi mahlukat konusmazsa konusmasin ne olmus bosver sakin kafana takma. Aman cocuklarin icin biraz disini sik. Allah kocana ve ailesine hidayet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?