Keske kurtulabilsek tamamen hepsinden eşimden bile
Esim beni dövdü . Kaynanam doldurmuş . Saatlerce dövdü . Yüzüm gözüm vücudum morarmis. Bana dedi eve geldigimde seni gormek istemiyorum . İnan yoruldum . Simdi aksam eve geldiginde hic bir şey olmamış gibi davranayimmi yoksa kusseyimmi. Bu durumda mantıklı düşünemiyorum nolur yardımcı olun cok yoruldum . Ne yapacam bilmiyorum . bana yardımcı olun nasıl davranayım nolur ayrılmayı düşünmüyorum . Aksama kadar sınırı geçer . Kusseyimmi yoksa sofrayı kurayım sanki bisey olmamış gibimi yapayım . Suan aklım Durmuş . Cunku kaynanamı mutlu etmek istemiyorum . Kaynanam yarın bize kesin gelir sagolsun kocamda olanları anlatır . Simdi der ben söylendim oğlum beni dinliyor bayağı kasilir ne yapayım bilmiyorum yardım boşanmayı düşünmüyorum
Denedim ayrılmayı elime yüzüme bulaştırdım şimdide cesaretim yok . Kardeşimin sınavı guzel geçsin cesaretim artacak isallahBu konu senin konun, bu nedir ya, sen bu adamla hala niye yaşıyorsun?!
Of yaa!
Eltinin de, kvnin de, en başta eşinin ....
Ne zorun var bu mahluklarla bir aradasın?
Bu konu senin konun, bu nedir ya, sen bu adamla hala niye yaşıyorsun?!
Of yaa!
Eltinin de, kvnin de, en başta eşinin ....
Ne zorun var bu mahluklarla bir aradasın?
korkuyor o pislik adamda biliyor ki arkasında kimse yok gidecek yeri yok..
babası ayrı bir vaka .. babasınıda sopalayasım var zaten..
senin kocanı elime bir geçirsem var ya..
cidden sen konu açtıkça adama bileniyorum .. eşşek sudan gelene kadar dövülesi var o adamın..acımadan ara vermeden..
bırak eltiyi falan gitme sende bir daha olduğu ortama kıyaslamada yapma karşında seni anlayacak tipler yok.. zaten en ufacık şeyde dayak yiyorsun konuşma şu adamla şu konuları..
Napsak kk olarak birleşsek biyerde sıkıştırıp ağzını burnunumu kırsak
kimseyi opme birtek kv. opersin digerlerine merhaba nasilsiniz der oturursun ben oyle yapiyorum grip gibiyim opmeyim kimseyi diyorum cunku ben opmekten hoslanmiyorumMrb kızlar bu gun eltimin bulunduğu misafirliğe gorumcem. Benide götürdü.ben herkesi optum kaynanam eltim gayet güler yuzluydum. Eltim suratı 5 karış oturdu . Öperken bile yuzunu vermedi ben optum . Giderkende herkesi öptü beni öpmedi . Şimdi ben hatamı yaptım kaynanam gorumcem sanki bisey yapmamış gibi elitime gittiler .eger ben öpmeseydim kaynanam kızım ayıptır utanmAdinmi derdi . Bu durumda o yapınca bisey olmuyor ben yapincami olay oluyor . İnan eşim bile beni döverdi öpmeseydim . Resmen kendimi keriz gordum. Sence yeri olunca eşimle yada kaynanama konusmalimiyim . İnan konuşmakta istiyorum o tavır yapınca oluyor ben yapınca neden olmuyor . Not : eltimin bana eziyeti cok olmuß . Kaynanam hep buyuk eltin saygılı ol hep öyle dediği icin o da ALLAH ne verdiyse yaptı . Ben yine olsa yine operdim. Cunku ortamda bir sürü insan vardı herkesi op onu öpme ben utanirdim . Simdi konusayimmi yoksa bi dahakine aynisinimi yapayım kızlar size ihtiyacım var
Bu gun bende öyle yaptım hic muhatap olmadım gunüm cok guzel gecti . Sadece optum sonra hic konuşmadım . Eglenceliydi benim icin . Ama opmeyince ve ona bisey denmeyince üzüldümkimseyi opme birtek kv. opersin digerlerine merhaba nasilsiniz der oturursun ben oyle yapiyorum grip gibiyim opmeyim kimseyi diyorum cunku ben opmekten hoslanmiyorumkv. ile gorumcenede hic birsey anlatma zaten o kadinin amaci seni huzursuz etmek amacina ulasamasin tam tersi hic umrunda degilmis gibi davran o sinir olsun ortamda filan o yokmus gibi davran sallama yani bu tipler ilgi cekemeyince eziklenince sinir olurlar.
birak demesinler zaten amaci ilgi cekmek opmesin olurda opmek zorunda kalirsan yine op sen hic ayirma yada dedigim gibi kimseyi opme otur.onumu takacaksin bosver keyfine bakBu gun bende öyle yaptım hic muhatap olmadım gunüm cok guzel gecti . Sadece optum sonra hic konuşmadım . Eglenceliydi benim icin . Ama opmeyince ve ona bisey denmeyince üzüldüm
Cansucum sen o kvye eltiye vs karşı gurur yapma artık. Bir ara ayrılırsam sevinirler ondan gitmem diyordun, çok şükür bu fikirden çıktın bak, şimdi kardeşim sınavı kazansın gideceğim demeye başladın.Bu durumda bende ne yapacağımı bilmiyorum . Keriz gibi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?