Mrb kızlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar . Bu aralar cok şey öğrendim . Kaynananın evde tansiyon makinesi varken gidiyordu benim komşulara . Gidip millete beni kotuluyormus . Kadın dedi huzurun bozulmasın diye sana bisey demiyordum . Kaynanan öyle söyleyince teyze senin gelin cok iyidir . Keske bizim gelin öyle olsa dıyorduk . Cunku seni taniyorduk . Iyi niyetliydin bu güne kadar kaynanani hic kötülemedin . Kizlar emegime yazık . Ben cok fedakarlık yaptım . Cocuklarım ben esim . Halen soktayim kaynanam. Bana diyor sen iyisin iyiki varsın tatlım . Arkamdanda millete beni kötülüyor . Bende kul köle oluyordum bana iyi diyor diye . Ben iyi gelinim . Offf kizlar off ne berbat insanlara düşmüşum. ALLAH sonumu hayır etsin . Bu günde bunu öğrendim ben ne yapayım bilmiyorum

bunu söyleyen 1 kadına mı inandın? kaynanaimajının kötü olması genelgeçer olabilir ama bilemedim ki şimdi:KK14:
iyilikten maraz doğar sözünü aklından çıkarmayıp fazla iyi olmazsın bundan sonra

Mrb kızlar . Bu aralar cok şey öğrendim . Kaynananın evde tansiyon makinesi varken gidiyordu benim komşulara . Gidip millete beni kotuluyormus . Kadın dedi huzurun bozulmasın diye sana bisey demiyordum . Kaynanan öyle söyleyince teyze senin gelin cok iyidir . Keske bizim gelin öyle olsa dıyorduk . Cunku seni taniyorduk . Iyi niyetliydin bu güne kadar kaynanani hic kötülemedin . Kizlar emegime yazık . Ben cok fedakarlık yaptım . Cocuklarım ben esim . Halen soktayim kaynanam. Bana diyor sen iyisin iyiki varsın tatlım . Arkamdanda millete beni kötülüyor . Bende kul köle oluyordum bana iyi diyor diye . Ben iyi gelinim . Offf kizlar off ne berbat insanlara düşmüşum. ALLAH sonumu hayır etsin . Bu günde bunu öğrendim ben ne yapayım bilmiyorum

Şu dünyada kimseye kul köle olmayın. Yapacağınız şey bu.

bunu söyleyen 1 kadına mı inandın? kaynanaimajının kötü olması genelgeçer olabilir ama bilemedim ki şimdi:KK14:
iyilikten maraz doğar sözünü aklından çıkarmayıp fazla iyi olmazsın bundan sonra
Bir kadın değil 5 kadına ayrı ayrı kötülemiş . Bu gun çağırdım oturduk . Bu aralar biraz sıkıntım vardı sesler duymuşlar bende anlattım . Anlatınca onlarda bayağı anlattılar ağzım açık kaldı .

Za
Cnm resmi ol Merhaba Merhaba
İki gülümseme tamamdır
Zaten artık içimden gelmiyor . Yanında gülümsemek bile gelmiyor . 1 aydır görüşmüyorum . Fazla konuşmuyorum hatta hic konuşmuyorum cunku bu son donem yoruldum cnm . Iyiki burası var biraz icimi dokuyorum rahatlıyorum

Sınırı sert çekin ki haddini bilsin. Sanki kendileri hiç gelin olmadı ya ne tuhaf kv var
Zaten artık öyle . Çevredekilere bakıyorum hic kimse benim kadar yorulmamış bir gelin olarak . Sanki eski donemi yasıyorum tas devri gibi . Artık o devri bitireceğim yeni bir sayfaya başlıcam sayfamda onlara yer yok üzdüler resmen ezdiler

Mesafe ni koy muhatap olma senide kayınvalidenide bilen biliyor dur boşver ben öyle yapıyorum aynısını yaşıyorum belki fazlası :)) sana söyleyenlerle de muhatap olma bence

Bir kadın değil 5 kadına ayrı ayrı kötülemiş . Bu gun çağırdım oturduk . Bu aralar biraz sıkıntım vardı sesler duymuşlar bende anlattım . Anlatınca onlarda bayağı anlattılar ağzım açık kaldı .
iyi ki öğrenmişsin o zaman. her daim temkinli olmakta fayda var. kvlere açık vermeye gelmez.

Za

Zaten artık içimden gelmiyor . Yanında gülümsemek bile gelmiyor . 1 aydır görüşmüyorum . Fazla konuşmuyorum hatta hic konuşmuyorum cunku bu son donem yoruldum cnm . Iyiki burası var biraz icimi dokuyorum rahatlıyorum

Cnm bosveer takma inan ki hepsi aynı bunların
Kendi kızları mükemmel Gelinleri berbat
Dünyanın kanunu bu

İki dost karsilasmis kadın sormuş oğlunu evlendirdin gelin nasıl
Çook dertliyim gelin is yapmaz bir kadın tutmuş ona yaptırır oğluma is buyurur çok üzgünüm çok demiş

Ya damat demiş kadın
Damadi çok iyi kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmaz kadin tuttu ona yaptirir kahvaltisini yatağına getirir çok mutluyum çok demiş

Bilmem anlatabildimmi? ??

Cnm bosveer takma inan ki hepsi aynı bunların
Kendi kızları mükemmel Gelinleri berbat
Dünyanın kanunu bu

İki dost karsilasmis kadın sormuş oğlunu evlendirdin gelin nasıl
Çook dertliyim gelin is yapmaz bir kadın tutmuş ona yaptırır oğluma is buyurur çok üzgünüm çok demiş

Ya damat demiş kadın
Damadi çok iyi kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmaz kadin tuttu ona yaptirir kahvaltisini yatağına getirir çok mutluyum çok demiş

Bilmem anlatabildimmi? ??
Ay cok güldüm gece gece

merak ettim
nasıl kötülemiş mesela?

Her söylenene inanma. Laf taşıyan insanları hiç sevmem hemen uzaklaşırım.Bana hiç güvenilir gelmez.

Söyleme şekline ve anlayanın anlayışına göre bazı laflar nereye çekersen oraya gider.Kullağınla duymadığına

inanma.

Ben o kadinlari iyi niyetli bulmadim.kv seni otulemisse bile bunu sana soylemeri yanlis.
Icinde tutma kv sor senden hic beklemdigim seyler duydum. Dogrumu dogruysa neden yuUme deil arkamdan kobustun.arkamdan konusurken allahtan korkmadin benim gibi aciz kuldanmi korktun de.
Bunu deki yine kulagina gider diye tedirhin olup bidaha arkandan sallayamaz.

Zaten artık öyle . Çevredekilere bakıyorum hic kimse benim kadar yorulmamış bir gelin olarak . Sanki eski donemi yasıyorum tas devri gibi . Artık o devri bitireceğim yeni bir sayfaya başlıcam sayfamda onlara yer yok üzdüler resmen ezdiler
Sen bu sinirle ezer gecersin buda seni daha mutsuz eder.
Iyilik ayri fedakarlik ayridir sanirim sen fedakarlik yapiyosun bunu cocugundan baska kimse icin yapma kimse sana aman ne kadar iyi biri diyip madalya takmaz.

Kiymeti kendi anana ver
O da dursun kenarda kosede
Komsulara gitsin bundan sonra

bence karşınıza alıp konuşun ''anne ben bu zamana kadar size saygıda kusur etmedim ama siz benim hakkımda bunları bunları söylemişsiniz ben duyunca çok üzüldüm'' deyin. yalnız bağırıp çağırarak değil gayet sakin söyleyin.

inkar ederse de ''o zaman komşularla yüzleşmeni istiyorum çünkü ben içimde bu kuşku varken size eskisi gibi olamam'' der duruma göre hareket ederim.

ama her durumda da araya mesafe koyardım.
saygımı sevgimi kesinlikle ihmal etmem ama bazı şeylerin beni rahatsız ettiğini anlamasını sağlardım.

Back
X