Yani bana karşı birşey hissetmesi mümkün deil dimi.Sana "Sevdiğim kız bana abi deyince" şarkısını armağan ediyorum
Bence yaştan da öte sana saygısından diyordur. Aksi olsa mesajına illa ki dönerdi.
Galiba vazgeçmeliyim diretmenin bir manası yokGene aynı çocuk mu bu başkasını bulmaya bak
Saçma bencede acaba uzak tutmak için mi yapıyor anlamadım1 yas büyüksün diye abla demesi cok sacma
Mümkün değil demeyelim de bence zor.Yani bana karşı birşey hissetmesi mümkün deil dimi.
Nasıl hoşlanmaya başladı senden ne yaptın yakın mı davrandın acabaBana abla diyen benden 4 yaş küçük birisi zamanla abla demeyi bıraktı, sonra da aşkını ilan etti. Sana ilgisi varsa zamanla isminle hitap etmeye başlar. İlgisi yoksa ya da senin hoşlandığını anlamış ve istemiyorsa abla demeye devam eder. 1 yaş farktan abla demesi de çok saçma gerçi
Benimle aynı yaşta olanlara abla demiyor ama bana sbla diyor kendinden 2 3 yaş büyük hiç bir kıza sbla demiyorBence uygun bir ortam bulmak lazım ne bileyim yemek toplantı çay saati falan filan..ama o zamanları ilgilendiğin kişiye ilgi göstererek geçirmen lazım yani bir sohbet falan filan derken bir bakmışsın abla olayı bitmiş...en çok yaptığımız hatalardan birisi toplantılarda hemcinslerle muhabbet etmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?