Mrblar benim hoşlandığım biri var ama???

Dilan2192

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
38
4
1
35
Ama bu hoşlandığım kişi bana abla diyor akşam beni çaya davet etti ama tek deildi benim de yanımda arkadaşlarım vardı arkadaşlarım yorgundu gitmek istemediler bende doğal olarak gitmedim sonra msj attım arkadaşlar yorgundu o yüzden gelmedim die ama o bana hiç bir cevap yazmadı ve bana abla diyen kişi ile aramızda bir yaş var sadece???

Aramızda bir yaş var bana abla deme niye demedin keşke abla dedirtmeseydin.gerçekten abla olarak görüyorsa gelmek istemediginden tekrar msj atıp rahatsız etmek istememiştir,gelmediniz diye konuyu uzatmak istememiş olabilir,önemsememiş olabilir yada senin onu önemsemedigini düşünmüş olabilir

O çay olayına gitmiş olsa idin bir yakınlaşma olurdu..mesajına cvp vermemeside seni bir büyüğü gibi görmeye başlamış olması olmuş...geçmiş olsun bir ilişki başlamadan bitmek üzere

Zaten Normalde de abla diyordu bsna aramızda bir yaş var bazen bana yakın davranıyor yardımcı olmaya çalışıyor bazen çok uzak duruyor çaya çağırdı arkadaşlarım yorgundu gidemedim büyük ihtimalle bütü ihtimalle önemsememiş o yüzden cevap vermemiş(

Gene aynı çocuk mu bu başkasını bulmaya bak

Sana "Sevdiğim kız bana abi deyince" şarkısını armağan ediyorum

Bence yaştan da öte sana saygısından diyordur. Aksi olsa mesajına illa ki dönerdi.

Bence uygun bir ortam bulmak lazım ne bileyim yemek toplantı çay saati falan filan..ama o zamanları ilgilendiğin kişiye ilgi göstererek geçirmen lazım yani bir sohbet falan filan derken bir bakmışsın abla olayı bitmiş...en çok yaptığımız hatalardan birisi toplantılarda hemcinslerle muhabbet etmek...

Bana abla diyen benden 4 yaş küçük birisi zamanla abla demeyi bıraktı, sonra da aşkını ilan etti. Sana ilgisi varsa zamanla isminle hitap etmeye başlar. İlgisi yoksa ya da senin hoşlandığını anlamış ve istemiyorsa abla demeye devam eder. 1 yaş farktan abla demesi de çok saçma gerçi

Nasıl hoşlanmaya başladı senden ne yaptın yakın mı davrandın acaba

Benimle aynı yaşta olanlara abla demiyor ama bana sbla diyor kendinden 2 3 yaş büyük hiç bir kıza sbla demiyor

Canım üzgünüm ama seninle bir ilişki yaşayabileceğini sanmıyorum seni bir büyüğü ablası gibi görmeye başlamış bence üzerine gitmemek en hayırlısı..Herşeyde bir hayır var diyerek yeni kısmetlere yelken açman lazım...Herşeyin hayırlısını dilemek lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…