Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sizin agzı beyaz kapaklı kahvaltı kaselerinizin markasını merak ettim lütfenn söylemisinizz lütfenn bende alacagım çünki birin de daha gördüm çok begendim ama girdiğim hiçbi yerde denk gelmiyo ki alayım.. bu arada çeyiziniz çok güzel Allah agız adıyla kullanmak nasip etsin :)
ben sizin agzı beyaz kapaklı kahvaltı kaselerinizin markasını merak ettim lütfenn söylemisinizz lütfenn bende alacagım çünki birin de daha gördüm çok begendim ama girdiğim hiçbi yerde denk gelmiyo ki alayım.. bu arada çeyiziniz çok güzel Allah agız adıyla kullanmak nasip etsin :)
Kusura bakmayın çok geç kalmışım cevap için ama ben bu mesajınıza cevap verdim diye hatırlıyorum acaba silindi mi bilemiyorum. Beyaz kabalı kaseleri Bim'den aldım. Hala daha var ve çok kullanışlılar kesinlikle tavsiye ediyorum
4 aydır kullanıyorum çok memnunum. Buzdolabım bir harika resmen. Bulaşık makinası ve çamaşır makinalarımda süper. Tüm beyaz eşyalarımı alırken dikkat ettiğim noktalardan biri de enerji tasarruflu olmasıydı. Çoğu girdiğim dükkanda çok önemli olmadığını söyleselerde inanılmaz bir tasarruf sağlıyor. Hem su hemde elektrik olarak. Ayrıca ikisi de çok pratik ve çok çabuk kavrıyorsunuz kullanımı. Ben bu zamana kadar çok çok memnun kaldım inşallah sende kalırsın