Mrs. Sahin'nin Çeyizleri ♥

İkea Fenerlerim 2 Beyaz 1 Siyah

PE189971.webp
PE189972.webp

Çok şeker şeyler almışsın kuzucum aşkla kullan bayıldım yeni cicilerine de :nazar::KK200:Bizim hala kahvaltılık kaplarımız yok artık düğünden sonra bakarım denk gelirse :KK70:

Banyo paspasını çok sevdim bu model hep aklımdaydı morunu bulamamıştım aşkla kullan kuzum:KK36:

Teşekkür ederim kuzum. Zaman zaman fırsat buldukça alıyorum. Bitme aşamasında diyebilirim çeyizler. Çok şükür Rabbim sağlık versin bunlar oluyor bir şekilde :KK16:

Henüz banyom belli olmadığı için her eve uyar diyerekten bunu aldım kuzum günlük için. Aklımda bir model var onuda alıcam kısmetse :cool:

Mutfak çöp kovam :KK16: Beyaz eşyalarım inox olduğu için bunuda inox aldım :KK16:Eki Görüntüle 1549657
Bakliyat kavonozlarım 6 adetEki Görüntüle 1549658
Amerikan Servislerimiz :KK16:Eki Görüntüle 1549659
Büyük bir aşk yaşadığım tepsimiz :KK16:Eki Görüntüle 1549660

Kayınvalidemin hediyeleri Karaca Home nevresim takımım :KK16:

Eki Görüntüle 1549665 Eki Görüntüle 1549666

Ve en son dün aldığım English Home havlularım :KK16: İnşallah kaldıysa bugün diğer beğendiklerimi de alıcam :KK37:

Eki Görüntüle 1549668 Eki Görüntüle 1549669 Eki Görüntüle 1549670

Teşekkür ederim kuzum. Zaman zaman fırsat buldukça alıyorum. Bitme aşamasında diyebilirim çeyizler. Çok şükür Rabbim sağlık versin bunlar oluyor bir şekilde :KK16:

Henüz banyom belli olmadığı için her eve uyar diyerekten bunu aldım kuzum günlük için. Aklımda bir model var onuda alıcam kısmetse :cool:

Herşeyin nefis kuzum bayıldım hele havlularını yerim çok tatlılar :KK37:Bitiyor tabi ki sağlık huzur olsun yeter ki Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:nazar::KK19:

Herşeyin nefis kuzum bayıldım hele havlularını yerim çok tatlılar :KK37:Bitiyor tabi ki sağlık huzur olsun yeter ki Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin:nazar::KK19:

Teşekkür ederim kuzusu. Hayırlısıyla evime yerleştirmekte nasip olsun inşallah :oops: Güzel günlerde kullanalım aldıklarımızı :KK19:

Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum :KK60:
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah :KK68:

canım maşallah çok güzel çeyizlerin var :nazar::nazar::nazar: hepsi çok şık çok güzel çok zarif seçimler :KK68: allahım aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Hoppa

Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum :KK60:
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah :KK68:

Daha aldığım çok ama fırsat bulup ekleyemiyorum kuzum. Beğenmene çok sevindim. Elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalıştım. Rabbim kullanacağımız günleri de gösterir inşallah :KK68::nazar:

canım maşallah çok güzel çeyizlerin var :nazar::nazar::nazar: hepsi çok şık çok güzel çok zarif seçimler :KK68: allahım aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Hoppa
Çok teşekkür ederim canım benim. Beğenenleri görünce bir kez daha doğru seçimler yaptığımı anlıyorum. Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallah :KK68::KK15:

Duana da kocaman bir amin diyeyim. Böyle dualara çok ihtiyaç var :KK16:

Daha aldığım çok ama fırsat bulup ekleyemiyorum kuzum. Beğenmene çok sevindim. Elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalıştım. Rabbim kullanacağımız günleri de gösterir inşallah :KK68::nazar:
Amin canim, güzel günlerde kullanirsin insAllah :KK36:

Çok teşekkür ederim canım benim. Beğenenleri görünce bir kez daha doğru seçimler yaptığımı anlıyorum. Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallah :KK68::KK15:

Duana da kocaman bir amin diyeyim. Böyle dualara çok ihtiyaç var :KK16:

çok teşekkür ederim canım benim :KK9: rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsin inşallah hayırlısıyla :KK36:Hoppa

Back
X