Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şeker şeyler almışsın kuzucum aşkla kullan bayıldım yeni cicilerine deBizim hala kahvaltılık kaplarımız yok artık düğünden sonra bakarım denk gelirse
![]()
Banyo paspasını çok sevdim bu model hep aklımdaydı morunu bulamamıştım aşkla kullan kuzum![]()
Mutfak çöp kovamBeyaz eşyalarım inox olduğu için bunuda inox aldım
Eki Görüntüle 1549657
Bakliyat kavonozlarım 6 adetEki Görüntüle 1549658
Amerikan ServislerimizEki Görüntüle 1549659
Büyük bir aşk yaşadığım tepsimizEki Görüntüle 1549660
Ve en son dün aldığım English Home havlularımİnşallah kaldıysa bugün diğer beğendiklerimi de alıcam
Eki Görüntüle 1549668 Eki Görüntüle 1549669 Eki Görüntüle 1549670
Teşekkür ederim kuzum. Zaman zaman fırsat buldukça alıyorum. Bitme aşamasında diyebilirim çeyizler. Çok şükür Rabbim sağlık versin bunlar oluyor bir şekilde
Henüz banyom belli olmadığı için her eve uyar diyerekten bunu aldım kuzum günlük için. Aklımda bir model var onuda alıcam kısmetse![]()
En önemlilerden birini eklememişim
Su takımım
Eki Görüntüle 1549762
Eki Görüntüle 1549761
Eki Görüntüle 1549760
Eki Görüntüle 1549763
Herşeyin nefis kuzum bayıldım hele havlularını yerim çok tatlılarBitiyor tabi ki sağlık huzur olsun yeter ki Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
![]()
Amin canım inşallah
Teşekkür ederim kuzusu. Hayırlısıyla evime yerleştirmekte nasip olsun inşallahGüzel günlerde kullanalım aldıklarımızı
![]()
Servis TabaklarımızTercihim beyazdan yana oldu. Her yemek takımına uyum sağladığı için
Eki Görüntüle 1400723 Eki Görüntüle 1400724 Eki Görüntüle 1400725 Eki Görüntüle 1400726 Eki Görüntüle 1400727 Eki Görüntüle 1400728 Eki Görüntüle 1400729
Evet canım boyutu kahvaltı tabağına çok uygun. Bende o niyetle almıştımKalpli servis tabağı nasıl çok merak ettim, kahvaltı tabağı olarak uygun mu ? bende parça parça alıp beyaz kahvaltı seti yapıyorumda günlük
Çok teşekkür ettim , birde ondan alayım nasıl olur acabaEvet canım boyutu kahvaltı tabağına çok uygun. Bende o niyetle almıştım![]()
Al canım çok güzel duruyorlarÇok teşekkür ettim , birde ondan alayım nasıl olur acaba
Bayadir gelmemistim topigine, döktürmüssün yine kuzum
Güzel günlerde kullanirsin insaAllah![]()
Çok teşekkür ederim canım benim. Beğenenleri görünce bir kez daha doğru seçimler yaptığımı anlıyorum. Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallahcanım maşallah çok güzel çeyizlerin varhepsi çok şık çok güzel çok zarif seçimler
allahım aşkla huzurla ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
![]()
Amin canim, güzel günlerde kullanirsin insAllah
Daha aldığım çok ama fırsat bulup ekleyemiyorum kuzum. Beğenmene çok sevindim. Elimden geldiğince iyi şeyler almaya çalıştım. Rabbim kullanacağımız günleri de gösterir inşallah![]()
İnşallah canımmAmin canim, güzel günlerde kullanirsin insAllah![]()
Çok teşekkür ederim canım benim. Beğenenleri görünce bir kez daha doğru seçimler yaptığımı anlıyorum. Rabbim daha iyilerini sana nasip etsin inşallah![]()
Duana da kocaman bir amin diyeyim. Böyle dualara çok ihtiyaç var![]()