- Konu Sahibi Denizliche
-
Canim aranizda hala iletisim devam etmiyorsa bence sil gitsin. hem boyle iletileriyle mesaj vermeye calisan tiplere hep gicik olmusumdur. yani bunlari, hissettiklerini dile getirmekten aciz insanlar olarak tanimliyorum kusura bakma.
tınlamam
sana sitem yapıp acındırıyor.....resmen....
Güzel duygu sömürüsü yapmış...
adı üstünde eski takılmam bile
hele hele karşılıklı iletilerle yazışmalara atışmalara hiç gerek yok
Arkadaşlar çok teşekkür ederim fikirleriniz için hepsini tek tek okudum 4 temmuzda ayrıldık ve telefonda oldu bu yüzükleri hala bende geride vermicem ta ki görüşene kadar çok seviyorum hemde çok ama çok adım attım napıcam bilmiyorum artık
Kime reklam etmişim canım anlamadım?buraya bunları yazmamda ne var dertleşiyorum içimi döküyorum...o söylediklerin dediğin gibi kolay olmuyo malesefBöyle çocukça davranan, ileti, feysbuk gibi bilimum iletişim sitelerinden îmalı mesajlar atan insanlara gıcık oluyorum..:1closedeyes:
Msnde görüncede direk siliyorum:1closedeyes:
Eğer söyleyeceğin bişey varsa bi tık ilerde, aç konuşma penceresini anlat derdini
Neden özel hayatını elaleme reklam ediyosunki cık cık cık..:1closedeyes:
Eğer öyleyse arkadaştan özür dilerim yalnış anladığım için msnde herkes engelli zaten onun dışında kimse görmez ...arkadas onu demek istemedi sanırım ... msn de hani ekli baskalarıda varya hani onlara neden reklam ediyosun anlamında soyledi sanırım ben oyle anladım en azından ...
burayla ilgili bişey solemedi sanırım ...
canım size gelince hala birbirinizi sefiorsunuz bence iletiyle tatlı atışmlar yaşanıyor gibi geldi ışık var :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?