İNANMIYORUMMMM bu devrin çocuklarına ne oluyor böyle bi anlam veremiyorum bi türlü yazık valla gençlik elden gidio benmde gittim jinekolok bana hergün 14,15 yaşında o kadar çok genç kız çocuk aldırmaya geliyorki anlatamam sana dedi bende bunu duyunca şok oldum tabiiki bizim gözümüz kapalıymış ben 2 yaşıma geldim sigara bile kullanmıyorum ama daha küçücük 13 yaşındaki kızlar bile uyuşturucu kullanıyorlar yazık gerçrkten yazık birilerinin bunlara dur demöesi önlem alması gerekiyor bence başımızdaki yetkililer saçma sapan siyaset yapacaklarına bi nebzede olsa keşke gençlerimiz adına bişeyler yapsalar...
evet çok normal artık çocuklar, izledikleri dizilerin aynısını uygulamaya geçtiler.
ben o kadar korkuyorum ki çocuklardan, sabrım daha kuvvetlenmesini bekliyorum çocuk için.
bencede bu yaştaki çocukların böyle şeyleri bilmesi hiç ii değil...kızla konuşmayı denediniz mi? kızı uyarsanız
sözde çocuk dizilerinde, ilkokul çocuklarının arasında sevgili muhabbeti, olcağı bu, bu dizileri izleyen çocuklar bunların normal olduğunu düşünüyor, anneler babalar daha dikkatli olmalı bu devirde
bide çocuğun odasına konmamalı pc ya, salonda monitör koltuklara dönük olmalı, çok mu gaddarım bilmiyorum
sözde çocuk dizilerinde, ilkokul çocuklarının arasında sevgili muhabbeti, olcağı bu, bu dizileri izleyen çocuklar bunların normal olduğunu düşünüyor, anneler babalar daha dikkatli olmalı bu devirde
bide çocuğun odasına konmamalı pc ya, salonda monitör koltuklara dönük olmalı, çok mu gaddarım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?