2 gün daha kalacak bizde ben düşündüm yine yazışr o elimde kanıt olsun nolur nolmaz onları silmeyecem annesine anlataca eğer insansa anlar iyliği için yaptığmı. eğer yazışmasada evdede bilisayarı varmış annesine diyecemki bi program yüklet çocuğunu denetle ben bişe söylemek istemiyorum diyecem. gerçekten çok üzüldüm kızlar yaa anlatamam bi evli kadın bile bilemez bunları okurken yüzüm kıpkırmızı oldu yengem bizdeydi odaya girdi nolmuş sana dedi. sevgilinlemi tartıştın yoksa dedi kadın.
hayy alahhım rabbim o kıza hidayet versin ne diim işallah en kıza zamanda neyin ne olduğunu anlar ve o gittiği yolun yol olmadığının farkına varır yoksa o kıza çok yazık olacak hem çok acıdım kıza hemde çok kızdım yazık... canım sanda allah kolaylık versin bunu yaşamakda insanın sinirini bozar :sinifsinif:
valla seçl geçen anlatmıştım sende vardn bekar kızlarn topiği kendi derdim yetmiyo bide bu çıktı. kalbimde rahatsızlık var falan demiştim valla şimdi annesine anlatırm bişe derse ben hastaym üstelik en ufak üzüntümde kalbim ağrıyor. yok ya ben vazgeçtim söylemeyecem annesine.bişe söylerse kaldıramam ben kendi sağlğmdan olurum.geceden beri alıp veriyorum. keşke okumasaydm 2 günlük misafirler gidecekler.
maşallah bu kız işi baya ilerletmiş onu birinin karşısına alıp bence adam akıllı konuşması gerekiyor....
Canım sen de sadece kız ile konuşmayı denesen..
şimdiki cocuklar vallahi bizi cebinden çıkartır..
ben esımle tanısana kdr elele bıle tutuşmamıştım kimseyle..
ki 15 yaşındaydım..
şimdi kızlar 15 yaşında
en güzel korunma yöntemini deneye deneye buluyorlar..
zaman kötü kolla g..tü..
candy bence içinde kalıp vicdan azabı çekeceğine söylemelisin 2 gün misafirler diyosun 2 gün içinde tekrar konuşur belki ozaman kayıtları silme annesi inanmazsa gösterirsin kızıda yanınıza alırsınız inkarr edemez yüzü kızarır.. ne diyim Allah ıslah etsin..
selam bence annesine msn kayıtlarını okutun kızı hakkında fikir sahibi olsunn
ben daha kızım okuma yazmayı öğrenmeden pc ye filtre koydum sağda solda gördüğü reklamları oyun zannedip tıklıyordu artık 9 yaşında arkadaşlarıyla msn de görüşüyo şimdide msn kayıtlarımı tutmak için program yükledimm
anne babalar biraz bu konularda uyanık olmalı bencee
sizde görüşün annesiyle kızının engin bilgilerinden haberdar olsunn
amin canım inşallah. batıya özenirken kendi kültürümüzden olduk bunları modernlik bildik. allah korkusunu çocuklarımıza aşılayamadık içinde allah korkusu olan kimse bunu yapamaz baş açklığı baş kapalılığı derdine düştük din bu değil. dini eğitim deyince yobaz oluyorsun bunların tek sebebi dini eğitim alamamızdandır. çocuğa ilk baştan dini eğitim vereceksin allah bilincini aşılayacaksın. okullarda din dersini kaldırıyolar gerçekten çok yazık müslüman bi ülke olarak dinimizden utanyoruz ya. hristiyanlarn dini günü tatil günümüz olmuş bizim dini günümüz niye değil. kişiliği oturmamış bi millet olarak bunları yaşamamız gayet doğal allah daha beterinden göstermesin dua edelimde.bi alevilik sünnülük kürtlük türklük ayrmı çıkardılar bunlarla ililenmekten gençlerle ilgilenemiyolar.
Bebeği doğurdu sifonu çekti
12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:31
15 yaşındaki kız hamileliğini korse takarak gizledi. Ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sonrası tam bir vahşet..
Hamileliğini ailesinden gizleyen genç kız, hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini klozete attıktan sonra sifonu çekti
İstanbul Sultangazi'de oturan 15 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız, K.M. adlı 25-30 yaşlarındaki kişiyle bir şenlikte tanıştı. K.M. ile birlikte olan genç kız, birkaç ay sonra hamile olduğunu fark etti. Genç kız beline korse takarak hamileliğini 6.5 ay boyunca ailesinden gizledi. İki hafta önce sancıları artan genç kız anne ve babası tarafından apandisit şüphesiyle Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
KLOZET TAŞINCA
Muayene olurken bir anda midesine müthiş bir sancı giren genç kız, hemen hastanenin tuvaletine gitti ve burada doğum yaptı. Anne ve babası da hastanede olduğu için korkuya kapılan F.Ö., bebeğini klozete atıp sifonu çekti. Klozet taşınca çığlık atan F.Ö.'nün uzun süre çıkmamasından şüphelenen annesi tuvalete girerek durumu öğrendi. Çevredeki kanları bir miktar temizleyen anne-kız, durumu babaya belli etmedi. F.Ö. babasına ağrısının geçtiğini söyledi.
GÖREVLİ BEBEĞİN KAFASINI GÖRDÜ
Olaydan habersiz baba otomobili getirmek için otoparka gitti, anne ve kızı hızlıca hastaneden uzaklaştı. Olaydan 3 saat sonra klozetin kapağını kaldıran temizlik görevlisi, klozete atılan bebeğin kafasını gördü. 2 saat süren çalışma sonrasında klozet kırıldı ve bebeğin cansız bedeni çıkartıldı.
işte bi örnek.bence ailesine söylemelisin.yoksa yazık olur kıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?