MSN kayıtlarını görünce şok oldum...

Şimdiki nesil maalesef aşmış bizi.Resmen boynuz kulağı geçer atasözünü doğrular biçimde...

valla seçl geçen anlatmıştım sende vardn bekar kızlarn topiği kendi derdim yetmiyo bide bu çıktı. kalbimde rahatsızlık var falan demiştim valla şimdi annesine anlatırm bişe derse ben hastaym üstelik en ufak üzüntümde kalbim ağrıyor. yok ya ben vazgeçtim söylemeyecem annesine.bişe söylerse kaldıramam ben kendi sağlğmdan olurum.geceden beri alıp veriyorum. keşke okumasaydm 2 günlük misafirler gidecekler.

maşallah bu kız işi baya ilerletmiş onu birinin karşısına alıp bence adam akıllı konuşması gerekiyor....

Canım sen de sadece kız ile konuşmayı denesen..

ya bikere tesadüfen netlog a girdim kızlar ay o ne iğrençliktir yaşları 15 -16 koca koca adamlarda var ya neler yazmşlar o kızlara ya anlamdığım bi konu o adamlar ufack kızlardan ne zevk alyolar kendi çocukları yokmu akıllarna kendi evlatları gelmiyomu.

şimdiki cocuklar vallahi bizi cebinden çıkartır..
ben esımle tanısana kdr elele bıle tutuşmamıştım kimseyle..
ki 15 yaşındaydım..
şimdi kızlar 15 yaşında
en güzel korunma yöntemini deneye deneye buluyorlar..
zaman kötü kolla g..tü..

neyse canım sen kendini üzme boşuna o zaman anneside anne olsaymış kızının başında dursaymış nasıl güvenebiliyor kızına bu kadar inanamadım bakalım işallah rabbim kızı doğru yola sokar...

maşallah bu kız işi baya ilerletmiş onu birinin karşısına alıp bence adam akıllı konuşması gerekiyor....

bence bu kızı adam akıllı birinin dövmesi gerek bu kız şimdi böyle ilerde nolur allah muhafaza ilerde kimbilir kimlerin evini yıkacak.

Canım sen de sadece kız ile konuşmayı denesen..

ben sakin bi insan değilim ki erçekten çok sinirlendim döverim ben o kızı yazık sessiz diye bende ilgilendim annesi falan nasl mutlu oldu kız sorunluymuş kimseyle konuşmuyomuş diye. o da ban yakın davrandı gece birlikte yatalım abla dedi benle yattı. ucuz yırttm iyi bana bişe yapmadı:))))))

bence bunun sorumlusu aileler ve teknoloji.önceden bu teknolojinin hiçbiri yoktu bütün bunlar ayıp sayılırdı,günah sayılırdı edep ar namus vardı.şimdi yok bunlar hayatın gerçekleri namus beyindedir anlatalım çocuklara bilgilensinlar yanlış kulaktan dolma duymasınlar derken ahlak çöktü.şimdi tam öğrenme çağındakilere herşeyi öğret,izlet sonrada sakın yapma de ee çocuk hepsini öğreniyo nasıl dursun!

ya ben 23 yaşmda çıkmaya başladm erkek arkadaşımla elimi tuttu ölüyorum dedim kendi kendime kalbim yerinden fırlayacaktı elimi çekemiyorumda kıpkırmızı oldum başımı öne eğdim ertesi gün dışarı çıktık elimi cebime soktum hiç çkarmadımki tutmasın bidaha.üstelik ben üniversite öğrencisiydim ozaman. valla en güzeli bizimki ne bu yaa

Son düzenleme:
candy bence içinde kalıp vicdan azabı çekeceğine söylemelisin 2 gün misafirler diyosun 2 gün içinde tekrar konuşur belki ozaman kayıtları silme annesi inanmazsa gösterirsin kızıda yanınıza alırsınız inkarr edemez yüzü kızarır.. ne diyim Allah ıslah etsin..

amin canım inşallah. batıya özenirken kendi kültürümüzden olduk bunları modernlik bildik. allah korkusunu çocuklarımıza aşılayamadık içinde allah korkusu olan kimse bunu yapamaz baş açklığı baş kapalılığı derdine düştük din bu değil. dini eğitim deyince yobaz oluyorsun bunların tek sebebi dini eğitim alamamızdandır. çocuğa ilk baştan dini eğitim vereceksin allah bilincini aşılayacaksın. okullarda din dersini kaldırıyolar gerçekten çok yazık müslüman bi ülke olarak dinimizden utanyoruz ya. hristiyanlarn dini günü tatil günümüz olmuş bizim dini günümüz niye değil. bunları yaşamamız gayet doğal allah daha beterini göstermesin dua edelimde.bi alevilik sünnülük kürtlük türklük ayrmı çıkardılar bunlarla ililenmekten gençlerle ilgilenemiyolar.

Son düzenleme:

canım ne güzel böyle bilnçli bi anne olman keşke herkes senin gibi düşünse bu çocuğa güvensizlik değil önlem sadece ama anneler bu konuda duygusallığı ön plana çıkarıyorlar. sonradan üzülüyorlar. bende burda annelere bu kötü örneği göstermek için bu konuyu açtım belki bi nebze olsun hayrımız bulaşır. böyle bişey yapmayı bilmeyen veya düşünmeyen anne şu günden sonra bunu dener.bu devrin annelerinin çokk uyanık olması gerekiyor çünkü şimdiki çocuklar çok zeki.

vereliniortak vereliniortak vereliniortak a.s.

Bebeği doğurdu sifonu çekti
12 Ağustos 2009 Çarşamba 09:31
15 yaşındaki kız hamileliğini korse takarak gizledi. Ağrıları artınca hastaneye kaldırıldı. Sonrası tam bir vahşet..
Hamileliğini ailesinden gizleyen genç kız, hastanenin tuvaletinde dünyaya getirdiği bebeğini klozete attıktan sonra sifonu çekti

ıstanbul Sultangazi'de oturan 15 yaşındaki F.Ö. adlı genç kız, K.M. adlı 25-30 yaşlarındaki kişiyle bir şenlikte tanıştı. K.M. ile birlikte olan genç kız, birkaç ay sonra hamile olduğunu fark etti. Genç kız beline korse takarak hamileliğini 6.5 ay boyunca ailesinden gizledi. ıki hafta önce sancıları artan genç kız anne ve babası tarafından apandisit şüphesiyle Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

KLOZET TAŞINCA

Muayene olurken bir anda midesine müthiş bir sancı giren genç kız, hemen hastanenin tuvaletine gitti ve burada doğum yaptı. Anne ve babası da hastanede olduğu için korkuya kapılan F.Ö., bebeğini klozete atıp sifonu çekti. Klozet taşınca çığlık atan F.Ö.'nün uzun süre çıkmamasından şüphelenen annesi tuvalete girerek durumu öğrendi. Çevredeki kanları bir miktar temizleyen anne-kız, durumu babaya belli etmedi. F.Ö. babasına ağrısının geçtiğini söyledi.

GÖREVLı BEBEĞıN KAFASINI GÖRDÜ

Olaydan habersiz baba otomobili getirmek için otoparka gitti, anne ve kızı hızlıca hastaneden uzaklaştı. Olaydan 3 saat sonra klozetin kapağını kaldıran temizlik görevlisi, klozete atılan bebeğin kafasını gördü. 2 saat süren çalışma sonrasında klozet kırıldı ve bebeğin cansız bedeni çıkartıldı.

işte bi örnek.bence ailesine söylemelisin.yoksa yazık olur kıza.

bu durum benide çok rahatsız ediyordu ki bu açtığınız konuyu okuyunca daha çok üzüldüm...
kendi kuzenlerimden biliyorum daha ortaokul çocukları ama nette pc de bilmedikleri halt yok töbe yarabbimlmaz: yanlış bişey yapmalarından korkuyorum endişeliyim aileleri de uyarıyoruz ama...
bilmiyorum artık şimdiki nesilidizginlemek mümkün değil...ama günümüzde çok bilinçli ve herşeyi takip eden anne babalar olmamız lazım çocuklarımızın geleceği içinçok şey okuyoruz ve duyuyoruz ki bazen insan çocuk sahibi bile olmaya korkuyor....onu yetiştirmek ve eğitmek bu koşullarda öyle güç ki....
sizin durumunuzda gerçekden çok zor ....neyseki durumu hemen farketmişsiniz...bence kızın daha kötü şeyler yapmasını engellemek için o kayıtlı şeyleri annesine okutun sonuçda yaşı küçük bakalım karşısında msn de konuşduklar yaşını biliyormu ve faydalanmaya bile çalışıyo olabilirler....

Herşeyi serbest yapın, insanların özgürlükleri var, travestiler özgür, o...pular meslek icraa ediyorlar. Oyunlarda cinsellik, gazetelerde cinsellik. Bu ne vahşettir? 15 yaşında diye aklı yok mu demek oluyor? klava: bu kızı hapise atmayan sistem istemiyorum ben

şaşırmadım gerçekten çünkü öyle birçağda yaşıyoruz ki cinsellik artık tv radyo int. sokaklarda her yerde var..çocukların beyni şuanda çok taze ve gördükleri duydukları herşeyi kolaylıkla hafızalarında yer alabiliyor.,
bu durum maalisef ki çok acı ve utanç verici..

benim çocuğum yok olmasını da çok istiyorum ama bazen de bugünkü hayat şartlarında ve gelecek gençlikte nasıl çocuğuma istediğim gibi nasıl eğiticeğim,yetiştireceğim diye düşünmüyor değilim

bence bu durumu hemen ailesine söylemelisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…