msn'de kişi silme

pumpkins

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
1.518
5
156
Samsun
merhaba kızlar,bi sorum var,bilenler yardımcı olursa sevinirim,msn listemdeki bi kişiyi bi anlık kızgınlıkla sildim,tabii sonra pişman oldum,tekrar kişi ekleden msn adresini yazıp eklesem,o kişiye yeniden"şu kişi sizi eklemek istiyor şeklinde" ileti gider mi,büyük ihtimalle o kişi beni silmemiştir,devamlı görüştüğüm bi arkadaşımdı,yani hale onun listesinde varımdır,bu durumda ona tekrar uyarı mesajı gidermi,yoksa herhangi bi uyarı gitmeden benim listeme tekrar eklenirmi,bilenler lütfen yardımcı olsun,benim için önemli:((

seceneklere girip ordan gizlilik olan yaziya tikla orda butun kisileri goruceksin sildigin kisiyi tekrar ekleyeblirsin canim.

Bende birşey sorabilirmiyim :26::26::26::26::26:

msn de benim sidigim insanın beni silip engelledigini nerden anlarım ???????
şeçeneklerden gizlilik ayarları ordan kişinin adresini bulup üzrine tıkla sil yazan yer aktifse seni silmiştir..sende hiç düşünme onu sil:)))
ama engellemeden sildiyse ozman sil yine aktif olmaz .....sen onun listesinde gözükmezken o senin listende gözükür çevrimiçi olduğunda....

şeçeneklerden gizlilik ayarları ordan kişinin adresini bulup üzrine tıkla sil yazan yer aktifse seni silmiştir..sende hiç düşünme onu sil:)))
ama engellemeden sildiyse ozman sil yine aktif olmaz .....sen onun listesinde gözükmezken o senin listende gözükür çevrimiçi olduğunda....

Cnm cok teskekur ederım....... bakıcam

Back
X