- Konu Sahibi Yesilagacbambu
-
merhaba bu gen folik asitin metabolizmasıyla ilgiliymiş, yüksek doz aktif formda folik asit kullanmak gerekiyormuş bende de aynı gende mutasyon çıktı. Doktorum quatrefolic folik asit önerdi ama araştırma halindeyim ben deMerhaba arkadaşlar.
Mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot
diğer değerlerde normal yazıyor bunlar ne demet oluyor aynı şekilde olan varmı tüp bebek tedavi öncesi doktor istemişti gen testlerini bu şekilde olan varmı nasıl bir yol izlediniz doktora gitmeme 1 aydan fazla var merak ettim:) inşallah çok kötü bişey değildir.
Benim doktor baktı bişey demedi bunun içinn ama kan sulandırıcı verdiler şuan opu tedavisindeyimmmerhaba bu gen folik asitin metabolizmasıyla ilgiliymiş, yüksek doz aktif formda folik asit kullanmak gerekiyormuş bende de aynı gende mutasyon çıktı. Doktorum quatrefolic folik asit önerdi ama araştırma halindeyim ben de
Her doktorun yorumu farklı oluyor ciddenBenim doktor baktı bişey demedi bunun içinn ama kan sulandırıcı verdiler şuan opu tedavisindeyimm
Benimde kan sonucum aynı seninkisi gibi çıktı doktorun ne dedi ? İğneye başlattı mı ?Merhaba arkadaşlar.
diğer değerlerde normal yazıyor bunlar ne demet oluyor aynı şekilde olan varmı tüp bebek tedavi öncesi doktor istemişti gen testlerini bu şekilde olan varmı nasıl bir yol izlediniz doktora gitmeme 1 aydan fazla var merak ettim:) inşallah çok kötü bişey değildir.
Yok canım sanırım homozigot olmsı daha tehkikeliymiş araştırdığım kadarı ile biz taşıyıcı gibi geçiyormuş detaylı sormadm doktora açıkcası aklıma gelmedi ogün ama gittiğimde soracağımm coraspirin hap verdi canm opu sürecindeym henüzBenimde kan sonucum aynı seninkisi gibi çıktı doktorun ne dedi ? İğneye başlattı mı ?
Gebelikte kan sulandırıcı kullanacaksın canım ek başka bir şeymyapılır mı bilmiyorumMerhaba arkadaşlar.
Şuan opu sürecindede corasprin verildi canm onu kullanıyorum yarın opu olcak iki gündür bıraktırdılarGebelikte kan sulandırıcı kullanacaksın canım ek başka bir şeymyapılır mı bilmiyorum
Anladım hakkımızda hayırlısı olsun en azından öncesinde öğrenmemiz iyi oldu bende transfer bekliyorum martın ilk haftası gibi olacağım. Genetik testim böyle çıkınca bi modum düştü ama dermansız birşey değil neyse kiYok canım sanırım homozigot olmsı daha tehkikeliymiş araştırdığım kadarı ile biz taşıyıcı gibi geçiyormuş detaylı sormadm doktora açıkcası aklıma gelmedi ogün ama gittiğimde soracağımm coraspirin hap verdi canm opu sürecindeym henüz
Merhaba benimde aynı bu yazıyor ikitane heterozigot nedir araştırdınızmı ben şimdi ögrendim pıhtı mı demek peki bu düşük yaparmı acabaMerhaba arkadaşlar.
Canam hiç bişey demedi doktorr transferim olsu 32 hafataua kadar oksapar kan sulandırıcı kullanacağımMerhaba benimde aynı bu yazıyor ikitane heterozigot nedir araştırdınızmı ben şimdi ögrendim pıhtı mı demek peki bu düşük yaparmı acaba
Benm mthfr 677 homozigot mutant malesef. Tüp bebeğe başladığım zaman yaptırmıştm iyikide yaptırmışım doğuma kadar kan sulandırıcı oksapar kullanıcamYok canım sanırım homozigot olmsı daha tehkikeliymiş araştırdığım kadarı ile biz taşıyıcı gibi geçiyormuş detaylı sormadm doktora açıkcası aklıma gelmedi ogün ama gittiğimde soracağımm coraspirin hap verdi canm opu sürecindeym henüz
Bende canm oksapar iğne kullanıyorumBenm mthfr 677 homozigot mutant malesef. Tüp bebeğe başladığım zaman yaptırmıştm iyikide yaptırmışım doğuma kadar kan sulandırıcı oksapar kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?