Aynısı bende var ve 2 kurtajim var....sizin kac kayıp var? Kac haftaliktimerhaba arkadaşlar tüm testleri yaptırdık eşimde bende sadece bu sonuç çıktı tüm herşeyden rahim filmi falanda temiz ama 1 dış gebelik 2 kimyasalım oldu genetik uzmanıyla görüştüm önemli değil dedi bazı kadın doğumcular önemsiz diyor bazıları kan sulandırıcı kullanman gerek diyor ne yapacağımızı şaştık...
Canım kesinlikle Dr a hemen git benimde bir kaybım var uc genım heterızgotMerhaba arkadaslar ben varim 6 haftalik hamileyim bende mthfr c677t heterozigot cikti bunu gecen sene tuo bebek denemem tutmadigi zmn ogrendim. Smdi ise kendiliginden hamile kaldim hicbir ilac kullanmiyorum cok endiseliyim yrn doktora direkt bu durumu anlatacagim
ayni durumdyim ne yaptiniz ilac kullaniyormusunuz ymarim bebekle hersey yolundadirMerhaba arkadaslar ben varim 6 haftalik hamileyim bende mthfr c677t heterozigot cikti bunu gecen sene tuo bebek denemem tutmadigi zmn ogrendim. Smdi ise kendiliginden hamile kaldim hicbir ilac kullanmiyorum cok endiseliyim yrn doktora direkt bu durumu anlatacagim
merbaha..gebeliğiniz inşallah sağlıkla devam ediyordur.aynı sorun ben de de var 3 kaybım bir kimsayalım var coraspirini hamilelikten ne kadar önce başladınız bir de dr mu önerdi öncesinde başlamanız için? ben 3. de 14 günlükken kan sulandırıcı coraspirin progestan kullandığım halde 9. hafta da yine kalbi gelişimi durdu..Canım kesinlikle Dr a hemen git benimde bir kaybım var uc genım heterızgot
Gebe kalmadan once coraspirin basladım 5cı haftada bebek gozukumce Dr coraspirin i bıraktırıp oksapar kan sulandırıcı iğne verdi onu kullanıyorım
merhaba...hamileliğiniz devam ediyoır muMerhaba arkadaslar ben varim 6 haftalik hamileyim bende mthfr c677t heterozigot cikti bunu gecen sene tuo bebek denemem tutmadigi zmn ogrendim. Smdi ise kendiliginden hamile kaldim hicbir ilac kullanmiyorum cok endiseliyim yrn doktora direkt bu durumu anlatacagim
Elhamdülillah devam edıyor ben temmuz ayında kimyasal gebelik gecirdim daha sonra instagramda Nurettin turktekın dıye bır doktor soru cevap yapıyordu kısaca sorunumu anlattım sagolsun bana adetten sonra 100mg coraspirin baslamamı tavsıye ettı bende basladım bır ay kullandım adete bır gun kala gebelik testi yaptım negatif cıkınca ilacı bıraktım cunku bırakmasam adetım cok yorgun gelebılırmıs fazla kan kaybımerbaha..gebeliğiniz inşallah sağlıkla devam ediyordur.aynı sorun ben de de var 3 kaybım bir kimsayalım var coraspirini hamilelikten ne kadar önce başladınız bir de dr mu önerdi öncesinde başlamanız için? ben 3. de 14 günlükken kan sulandırıcı coraspirin progestan kullandığım halde 9. hafta da yine kalbi gelişimi durdu..
merhaba...hamileliğiniz devam ediyoır mu
ayyyy çok sevindim sizin adınıza maşallah ya sağlıkla kucağınıza alın inşallahElhamdülillah devam edıyor ben temmuz ayında kimyasal gebelik gecirdim daha sonra instagramda Nurettin turktekın dıye bır doktor soru cevap yapıyordu kısaca sorunumu anlattım sagolsun bana adetten sonra 100mg coraspirin baslamamı tavsıye ettı bende basladım bır ay kullandım adete bır gun kala gebelik testi yaptım negatif cıkınca ilacı bıraktım cunku bırakmasam adetım cok yorgun gelebılırmıs fazla kan kaybı
Daha sonra adetım ağustosta oldum biter bitmez tekrar coraspirin başladım gunde bir tane tekrar adetume bir gun kala test yaptım bu sefer gebelik testim pozitif Di kan testi ile kesinleştirdik 4haftalık ıken kese gorduk 5haftalık ıken yolk gorunce doktorum coraspirin i bıraktırıp artık kan sulandırıcı iğne gecmemı soyle oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hala
sizde hangi gente mutasyon varElhamdülillah devam edıyor ben temmuz ayında kimyasal gebelik gecirdim daha sonra instagramda Nurettin turktekın dıye bır doktor soru cevap yapıyordu kısaca sorunumu anlattım sagolsun bana adetten sonra 100mg coraspirin baslamamı tavsıye ettı bende basladım bır ay kullandım adete bır gun kala gebelik testi yaptım negatif cıkınca ilacı bıraktım cunku bırakmasam adetım cok yorgun gelebılırmıs fazla kan kaybı
Daha sonra adetım ağustosta oldum biter bitmez tekrar coraspirin başladım gunde bir tane tekrar adetume bir gun kala test yaptım bu sefer gebelik testim pozitif Di kan testi ile kesinleştirdik 4haftalık ıken kese gorduk 5haftalık ıken yolk gorunce doktorum coraspirin i bıraktırıp artık kan sulandırıcı iğne gecmemı soyle oksapar 4000 lik iğne kullanıyorum hala
gexmisolsun sizin hangi gende sorunmerbaha..gebeliğiniz inşallah sağlıkla devam ediyordur.aynı sorun ben de de var 3 kaybım bir kimsayalım var coraspirini hamilelikten ne kadar önce başladınız bir de dr mu önerdi öncesinde başlamanız için? ben 3. de 14 günlükken kan sulandırıcı coraspirin progestan kullandığım halde 9. hafta da yine kalbi gelişimi durdu..
merhaba...hamileliğiniz devam ediyoır mu
9.gen de inversiyon canım bir de pıhtılaşma vargexmisolsun sizin hangi gende sorun
pihtilasma hemogram pltden mi anlasildi sizde cokgecmis olsun9.gen de inversiyon canım bir de pıhtılaşma var
dediğini anlamadım ama pıhtılaşma genetik tahlilleri sonucunda çıkmıştı.kaldı ki gen dr pıhtılaşmanın düşüğe sebeb olacak derecede olmadığını inversiyonun da düşük sebebi olamayacağını söylemişti ama...pihtilasma hemogram pltden mi anlasildi sizde cokgecmis olsun
bende tek gen mutasyon var. forumu talan ettim. hap igne kullanan var kullanmayan var. doktorlar 2ye bolunmus kimi folikasit b12 yeter diyor kimi tedbir coraspin basliyor ama ciraspin icerde kanama alani varsa kanama yapiyor ikilem ikilem ikilemdediğini anlamadım ama pıhtılaşma genetik tahlilleri sonucunda çıkmıştı.kaldı ki gen dr pıhtılaşmanın düşüğe sebeb olacak derecede olmadığını inversiyonun da düşük sebebi olamayacağını söylemişti ama...
3.gebelikte hepsini kullandığım halde kalbini duyduk ama 9. haftada kalbi gelişimi durdu maalesef..
saglikla kucagina al insKızlar benım bu genlerde sıkıntı vardı
ben de aynı araştırmaktan beynim talan oldu..bana kalırsa hepsi boş.Allah nasip etcek olsun yeter kibende tek gen mutasyon var. forumu talan ettim. hap igne kullanan var kullanmayan var. doktorlar 2ye bolunmus kimi folikasit b12 yeter diyor kimi tedbir coraspin basliyor ama ciraspin icerde kanama alani varsa kanama yapiyor ikilem ikilem ikilem
dogru diyorsun bende mthfr c677 heterozigot doktor bana sokaktan 10 insan cevireyim yarisinda bu cikar demisti ama burdaki kayiplari gorunce insan korkuyorben de aynı araştırmaktan beynim talan oldu..bana kalırsa hepsi boş.Allah nasip etcek olsun yeter ki
senin hangi gen de sorun nedir
Merhaba 8. Ayi bitiriyorum hersey gayet yolundaydi ilac ignenvesaire kullanmadım suannbi erken dogum durumu olabilir onunds bununla bi alakasi yok endise etmeyin ben birden co kdoktora gittim kesinlikle hicbiri igne baslamadiayni durumdyim ne yaptiniz ilac kullaniyormusunuz ymarim bebekle hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?