Muallak

Byzyyrk3510

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
5
0
31
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Şuan 20 yaşındayım bundan 2 sene önce çocukluğum dediğim kişiyle ayrıldık çok seviyordum hâlâ atamadım içimden. Çok zor günler geçirdim tam o dönemde ailem parçalandı boşandılar. O kişiyle ayrıldıktan 6 ay sonra başka biriyle tanıştım 1 buçuk senedir birlikteyiz. Birlikteliğe başlamadan önce benim içimdeki yangından bahsettim ona unutamadığımı açık açık dile getirdim. Oda herşeyi göze alırım mutlu eder unuttururum sana dedi. O kadar zaman geçti hâlâ sönmedi yangınım dahada alevlendi. Şuanda eski sevgilim askerde tahminimce 20 günü falan kaldı geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum. Ya aklım bulanırsa yeniden. Çok korkuyorum. Şuanki ilişkimde onun ani çıkışları öfke kontrol sorunu sebebiyle bitmek üzere. Sinirlendiğinde ana avrat dümdüz gidiyor beni istemediğini evlensek bile boşanacağını benle yapamıycağını bıktığını söylüyor. O halde bitsin diyorum 2 saat sonra sakinleşip yalvar yakar oluyor kapımda yatıyor çiçeklerle geliyor ama olan olmuş oluyor. Ona hiç ihanet etmedim gözümle dahi ama eski sevgilimi unutamamak bile vicdanımı o kadar sızlatıyorki hele geldiğinde yeniden körkütük olmaktan korkuyorum. Şimdikiyle ayrılmakta zor ailem parçalandığında o toparladı beni ama aşk değil minnet. Şimdide onun zor zamanı gidemiyorum. Sizden akıl istiyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler hakkınızı helal edin.

Öncekiyle niye ayrılmıştınız? Askerden geldiğinde barışma ihtimaliniz mi var ki ya aklım karışırsa diye düşünüyorsun ?

Anlattıklarına yorum yapacak olursam şunu diyebilirim sadece minnet duygusuyla bir ilişki yürümez. Arkadaşlık değil çünkü bu. Eğer sevgilinse aranda tutku olmalı aşk olmalı. Görüyorum ki sen bu adama aşık değilsin, aşık olsan eski sevgilim askerde geldiğinden ya aklım karışırsa demezdin.

Ayrıca şu anki sevgilinde her ne kadar zor günlerinde yanında olsa da, kızdığında sana küfür edebilecek kadar saygısız. Bir insanın karakteri ya ayrılırken ya da kavga ederken ortaya çıkar zaten. Her şey yolundayken herkes iyidir. Adam kavga edince böyle davranıyorsa ondan hayır gelmez. Aşık olmadığını da hesaba katarsak kesinlikle ayrılman gerekiyor.

Ayril bence. Adam neler soylemis sana, hakaret küfür de cabasi. Simdiden boyleyse ilerde şiddet bile uygulayabilir ya da her tartisma da bosanmaya getirir lafi ki zaten soylemis bunu. Hem minnet için birlikteyim diyorsun da is evlilige kadar gelse ne yapacaksın ki. sevmediğin ve dengesiz tavirlar sergileyen biriyle minnet için evlenip bir ömür geçiremezsin ya. Zaten aklin da hala eski sevgilindeymis. Dışardan en mantikli görünen ayrilmaniz. Eski sevgilinle olmasa bile mutlaka sevecegin ve seni seven normal, karakterli, akli basinda biri çıkar karsina daha yasin kac ki.

Öncekiyle niye ayrılmıştınız? Askerden geldiğinde barışma ihtimaliniz mi var ki ya aklım karışırsa diye düşünüyorsun ?

Anlattıklarına yorum yapacak olursam şunu diyebilirim sadece minnet duygusuyla bir ilişki yürümez. Arkadaşlık değil çünkü bu. Eğer sevgilinse aranda tutku olmalı aşk olmalı. Görüyorum ki sen bu adama aşık değilsin, aşık olsan eski sevgilim askerde geldiğinden ya aklım karışırsa demezdin.

Ayrıca şu anki sevgilinde her ne kadar zor günlerinde yanında olsa da, kızdığında sana küfür edebilecek kadar saygısız. Bir insanın karakteri ya ayrılırken ya da kavga ederken ortaya çıkar zaten. Her şey yolundayken herkes iyidir. Adam kavga edince böyle davranıyorsa ondan hayır gelmez. Aşık olmadığını da hesaba katarsak kesinlikle ayrılman gerekiyor.
Çalıştığım yerdeki bi arkadaşın onun yanındayken beni arayıp dükkana gelirken kestane al demesi yüzünden çekip gitmişti 1 ay ulaşamamıştım ondan sonrada şehir dışına gitriğini orda çalışmaya başladığını öğrenmiştim. Madem gitti unutacağım bende yoluma bakacağım dedim öyle saçmasapan bitti anlayacağın :110:

yapman gereken belli şu an için birlikte olduğun insanı bırakacaksın aklında biri varken yanındakine yazık öncelikle eski sevgilini iyice unut ondan sonra hayatına birini al hem unutmamış olsanda hayatındaki insanla ömür geçmez...

Şuanki sevgilinden ayrılmalısın. Diğeri için bir yorum yapma hakkına sahip değilim.
Ayrıl ve önüne bak...

Çalıştığım yerdeki bi arkadaşın onun yanındayken beni arayıp dükkana gelirken kestane al demesi yüzünden çekip gitmişti 1 ay ulaşamamıştım ondan sonrada şehir dışına gitriğini orda çalışmaya başladığını öğrenmiştim. Madem gitti unutacağım bende yoluma bakacağım dedim öyle saçmasapan bitti anlayacağın :110:

Böyle ayrılık nedeni mi olurmuş :110: Senin eskisinde de hayır yokmuş be canım. İlişkisinden, sevdiğinden böyle kolay vazgeçip giden adama da tekrar güvenilmez. Askerden geldiğinde aklını karıştırmasına izin verme. Şimdiki sevgilinden de ayrıl. Bir süre yalnız kal, zihnini temizle. Sonra önüne bu ikisinden daha iyi kısmetler çıkacaktır eminim. Yaşın daha 20, önünde ne yollar var. Eskiye saplanıp kalmanın bir anlamı yok.

:KK57: Ana..cok ilginc..

Ikincisi saygisizin teki zaten onla olmaz. Minnetse minnet ama evlilik ask olmaz. Birinciside cocukmus resmen kusmus gitmis. Ikisinede mecbur degilsin farkinda misin?

Ikincisi saygisizin teki zaten onla olmaz. Minnetse minnet ama evlilik ask olmaz. Birinciside cocukmus resmen kusmus gitmis. Ikisinede mecbur degilsin farkinda misin?
Farkındayım tabi ki kimse kimseye mecbur değil. Sadece bişey var işte kaçıp gittiği için mi kaldı içimde bu kadar yoksa ilk olduğu için mi bilmiyorum

Ikisiylede birlikte olmaz arkama bakmadan kacardim. Kendime ana avrat sovduremem kimse kusura bakmasin.
Eski sevgiliylede anlasilmayan noktalar varki iliski bitmis. Tekrar donseniz bu seferde o simdiki iliskini sorun eder. Yok onla ne yasadin yok ben askerdeyken naptin.
Dertsiz basiniza dert aramayin.

Bak hatırladım gülesim geldi :KK45:ama ilkya geçmiyo bi türlü
Ilk die özele indirgersen gecmez cnm hatta gozunde dahada buyutur ondan basla kimseyle mutlu olamayacagini falan dusunursun..Ole bi hata yapma sakin ..
Bunlar hep ilk ask takintisi yuzunden..
Bide su hayatindakini şutla yanlislikla evlenirsin falan cocuklarina bile kufur eder evlenmeyin şöyle adamlarlada kökleri kurusun soyları tükensin:KK62:

Minnet duygusu diyosun.
Minnet duygunu boylemi odedigini dusunuyosun?

Hani anlarim bugunler sikintili normalde boyle degil felan dersende, bunun karakteri buysa napicaksin?

Minnet borcu vR diye ana avrat sovdurunce o borcu odemiyosun, hem iylesme ihtimali varmi? Gecici degilki bu. Ki zaten oda diyomus evlensek mutlu olamayiz diye. Evlenmeyin, bu kdr basit.
Bu adamdan ayrilman gerek, digerinde bilemem. Ama kestane ve ayrilik diyince onunds pekte dgeu kisi oldugunu dusunmuyorum.

Sunu unutma: ikisinin arasinda secim yapma, senin 3 secenegin var.
Numara 1 numara 2 yada hic biri

Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Şuan 20 yaşındayım bundan 2 sene önce çocukluğum dediğim kişiyle ayrıldık çok seviyordum hâlâ atamadım içimden. Çok zor günler geçirdim tam o dönemde ailem parçalandı boşandılar. O kişiyle ayrıldıktan 6 ay sonra başka biriyle tanıştım 1 buçuk senedir birlikteyiz. Birlikteliğe başlamadan önce benim içimdeki yangından bahsettim ona unutamadığımı açık açık dile getirdim. Oda herşeyi göze alırım mutlu eder unuttururum sana dedi. O kadar zaman geçti hâlâ sönmedi yangınım dahada alevlendi. Şuanda eski sevgilim askerde tahminimce 20 günü falan kaldı geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum. Ya aklım bulanırsa yeniden. Çok korkuyorum. Şuanki ilişkimde onun ani çıkışları öfke kontrol sorunu sebebiyle bitmek üzere. Sinirlendiğinde ana avrat dümdüz gidiyor beni istemediğini evlensek bile boşanacağını benle yapamıycağını bıktığını söylüyor. O halde bitsin diyorum 2 saat sonra sakinleşip yalvar yakar oluyor kapımda yatıyor çiçeklerle geliyor ama olan olmuş oluyor. Ona hiç ihanet etmedim gözümle dahi ama eski sevgilimi unutamamak bile vicdanımı o kadar sızlatıyorki hele geldiğinde yeniden körkütük olmaktan korkuyorum. Şimdikiyle ayrılmakta zor ailem parçalandığında o toparladı beni ama aşk değil minnet. Şimdide onun zor zamanı gidemiyorum. Sizden akıl istiyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler hakkınızı helal edin.

Anlamadığım tek bişey var böyle durumlarda. NEDEN İLLE BİRİ OLMALI HAYATINIZDA? Yani,daha birini unutmadan sırf karşınızdaki size unutturucam dediği için bi ilişkiye başlayarak hata yapmışsınız,bu hatanızı sürdürerek hem içinize vicdan azabı sokmuşsunuz,hemde zaten mükemmel bi karakter ile birlikte değilsiniz.''İyiki'' diyememişsinizyani. İnsanın gerçekten kendisine yaptığını başkası yapamıyor.Şimdi sen hayatına birini almamış olsan kendi kendine atlatmaya çalışmış olsan şimdi 20 gün sonra ne yaparım diyede düşünmezdin.Hatta belki unutamadıysan da geldiğinde görüşebilirdin çünkü zaten bekar ve sorumluluğu olmayan bi kız olurdun.Yalnızlıktan korkmayın. Bekar olmak yalnız olmak kendi halinde olmak güzel şeylerdir.Kimseye ihtiyacınız yok.Ki zaten bu hayatınızı daha karmaşık bi hale getirmekten başka bişey değil.

X