- 11 Temmuz 2015
- 5
- 0
- 31
- Konu Sahibi Byzyyrk3510
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Şuan 20 yaşındayım bundan 2 sene önce çocukluğum dediğim kişiyle ayrıldık çok seviyordum hâlâ atamadım içimden. Çok zor günler geçirdim tam o dönemde ailem parçalandı boşandılar. O kişiyle ayrıldıktan 6 ay sonra başka biriyle tanıştım 1 buçuk senedir birlikteyiz. Birlikteliğe başlamadan önce benim içimdeki yangından bahsettim ona unutamadığımı açık açık dile getirdim. Oda herşeyi göze alırım mutlu eder unuttururum sana dedi. O kadar zaman geçti hâlâ sönmedi yangınım dahada alevlendi. Şuanda eski sevgilim askerde tahminimce 20 günü falan kaldı geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum. Ya aklım bulanırsa yeniden. Çok korkuyorum. Şuanki ilişkimde onun ani çıkışları öfke kontrol sorunu sebebiyle bitmek üzere. Sinirlendiğinde ana avrat dümdüz gidiyor beni istemediğini evlensek bile boşanacağını benle yapamıycağını bıktığını söylüyor. O halde bitsin diyorum 2 saat sonra sakinleşip yalvar yakar oluyor kapımda yatıyor çiçeklerle geliyor ama olan olmuş oluyor. Ona hiç ihanet etmedim gözümle dahi ama eski sevgilimi unutamamak bile vicdanımı o kadar sızlatıyorki hele geldiğinde yeniden körkütük olmaktan korkuyorum. Şimdikiyle ayrılmakta zor ailem parçalandığında o toparladı beni ama aşk değil minnet. Şimdide onun zor zamanı gidemiyorum. Sizden akıl istiyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler hakkınızı helal edin.