- 11 Temmuz 2015
- 5
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Byzyyrk3510
-
Çalıştığım yerdeki bi arkadaşın onun yanındayken beni arayıp dükkana gelirken kestane al demesi yüzünden çekip gitmişti 1 ay ulaşamamıştım ondan sonrada şehir dışına gitriğini orda çalışmaya başladığını öğrenmiştim. Madem gitti unutacağım bende yoluma bakacağım dedim öyle saçmasapan bitti anlayacağınÖncekiyle niye ayrılmıştınız? Askerden geldiğinde barışma ihtimaliniz mi var ki ya aklım karışırsa diye düşünüyorsun ?
Anlattıklarına yorum yapacak olursam şunu diyebilirim sadece minnet duygusuyla bir ilişki yürümez. Arkadaşlık değil çünkü bu. Eğer sevgilinse aranda tutku olmalı aşk olmalı. Görüyorum ki sen bu adama aşık değilsin, aşık olsan eski sevgilim askerde geldiğinden ya aklım karışırsa demezdin.
Ayrıca şu anki sevgilinde her ne kadar zor günlerinde yanında olsa da, kızdığında sana küfür edebilecek kadar saygısız. Bir insanın karakteri ya ayrılırken ya da kavga ederken ortaya çıkar zaten. Her şey yolundayken herkes iyidir. Adam kavga edince böyle davranıyorsa ondan hayır gelmez. Aşık olmadığını da hesaba katarsak kesinlikle ayrılman gerekiyor.
Çalıştığım yerdeki bi arkadaşın onun yanındayken beni arayıp dükkana gelirken kestane al demesi yüzünden çekip gitmişti 1 ay ulaşamamıştım ondan sonrada şehir dışına gitriğini orda çalışmaya başladığını öğrenmiştim. Madem gitti unutacağım bende yoluma bakacağım dedim öyle saçmasapan bitti anlayacağın
Çalıştığım yerdeki bi arkadaşın onun yanındayken beni arayıp dükkana gelirken kestane al demesi yüzünden çekip gitmişti 1 ay ulaşamamıştım ondan sonrada şehir dışına gitriğini orda çalışmaya başladığını öğrenmiştim. Madem gitti unutacağım bende yoluma bakacağım dedim öyle saçmasapan bitti anlayacağın
Maddi açıdan sıkıntıda biraz. Gidersem lafını eder diyede çekiniyorum para bitti diye gittim diye filan düşünür. Para yiyen bi tip kesinlikle değilim ama belli mi olur erkek sonuçta.Sen bi suankinden kurtul da..
Artık gerisi hayat ne getirirse..
Bak hatırladım gülesim geldiAna..cok ilginc..
Farkındayım tabi ki kimse kimseye mecbur değil. Sadece bişey var işte kaçıp gittiği için mi kaldı içimde bu kadar yoksa ilk olduğu için mi bilmiyorumIkincisi saygisizin teki zaten onla olmaz. Minnetse minnet ama evlilik ask olmaz. Birinciside cocukmus resmen kusmus gitmis. Ikisinede mecbur degilsin farkinda misin?
Ilk die özele indirgersen gecmez cnm hatta gozunde dahada buyutur ondan basla kimseyle mutlu olamayacagini falan dusunursun..Ole bi hata yapma sakin ..Bak hatırladım gülesim geldiama ilkya geçmiyo bi türlü
Herkese hayırlı ramazanlar öncelikle. Şuan 20 yaşındayım bundan 2 sene önce çocukluğum dediğim kişiyle ayrıldık çok seviyordum hâlâ atamadım içimden. Çok zor günler geçirdim tam o dönemde ailem parçalandı boşandılar. O kişiyle ayrıldıktan 6 ay sonra başka biriyle tanıştım 1 buçuk senedir birlikteyiz. Birlikteliğe başlamadan önce benim içimdeki yangından bahsettim ona unutamadığımı açık açık dile getirdim. Oda herşeyi göze alırım mutlu eder unuttururum sana dedi. O kadar zaman geçti hâlâ sönmedi yangınım dahada alevlendi. Şuanda eski sevgilim askerde tahminimce 20 günü falan kaldı geldiğinde ne yapacağımı bilmiyorum. Ya aklım bulanırsa yeniden. Çok korkuyorum. Şuanki ilişkimde onun ani çıkışları öfke kontrol sorunu sebebiyle bitmek üzere. Sinirlendiğinde ana avrat dümdüz gidiyor beni istemediğini evlensek bile boşanacağını benle yapamıycağını bıktığını söylüyor. O halde bitsin diyorum 2 saat sonra sakinleşip yalvar yakar oluyor kapımda yatıyor çiçeklerle geliyor ama olan olmuş oluyor. Ona hiç ihanet etmedim gözümle dahi ama eski sevgilimi unutamamak bile vicdanımı o kadar sızlatıyorki hele geldiğinde yeniden körkütük olmaktan korkuyorum. Şimdikiyle ayrılmakta zor ailem parçalandığında o toparladı beni ama aşk değil minnet. Şimdide onun zor zamanı gidemiyorum. Sizden akıl istiyorum ne yapmalıyım. Teşekkürler hakkınızı helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?