- 11 Ağustos 2008
- 12.228
- 1.441
- 773
sanırım ben seni anlayabiliyorum. bekarken akıntım vardı haliyle muayene oldum ve merak edip sordum kızlık zarımı da görüyor musunuz dedim doktora .. Şimdi bunda ne var kiiiiiii ... Hem çoğu kadından işitiyoruz ilk gecesinde kanaması olmadığını ve eşi tarafından muayeneye götürüldüğünü.. hazır iltihabına bakılırken onu da soru vermiş arkadaş ... kızlık zarın geride olursa eğer , eltim bu durumu yaşamış kanaması daha sonra olmuş haliyle ilk gece tam birleşme yaşayamıyorsun acıdan .. nişanlınızın böyle bir konuya bakış açısı nasıldır siz daha iyi bilirsiniz ama erkek milleti işte ... kızlık zarınızın geride olduğunu önceden muayene olduğunuzu bence söylemeyin . zaten bir sorun yaşarsanız ve eşiniz sizi doktora götürmek isterse orada doktordan duysun...
Dediğin gibi bayanın ilk gecesinde kanaması olmadığı için eşi tarafından muayeneye götürülmesi çok çirkin bişey ama ömür boyu o şüpheyle yaşayacaksa tabi giderim.hoş eşek değil ya ilk ilişki olduğunu anlar heralde.
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim.kanaması daha sonra olmuş derken bir sonraki birliktelkten sonra olmuş demek istedin değil mi?:uhm:
Son düzenleme: